Jump to content
Dogomania

KOSTEK, teraz La Kosta - Szukamy DT dla odnowionej suni

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

odnowić małej ogłoszenia jak zobaczę bazarek ogłoszeniowy, czy któraś z cioteczek na wątku umie zrobić ładny pakiecik?

Edited by sharka
  • 3 months later...
Posted

Czy ktoś jeszcze pamięta tego psa? Tkwi w boksie "hotelowym" i nikt się nią nie interesuje. Jeszcze tyle lat życia przed nią, a ona ciągle na tej stajennej słomie. Zastanawiam się nad sensem tej sytuacji.

Posted

I ja też ciąglę o niej myślę. Czy może ktoś napisac o jej sytuacji? Może gdyby było więcj bieżących informacji, wątek by żył? Koś robił jej ogłoszenia? Jest w hoteliku? Kto opłaca jej karmę? Tak mało wiemy o tym co u niej obecnie. Proszę o więcej informacji.

Posted

luka1 napisał(a):
Czy ktoś jeszcze pamięta tego psa? Tkwi w boksie "hotelowym" i nikt się nią nie interesuje. Jeszcze tyle lat życia przed nią, a ona ciągle na tej stajennej słomie. Zastanawiam się nad sensem tej sytuacji.

A kto właściwie odpowiada za psa?

Posted

za Kostkę odpowiedzialna jest Fundacja NERO. Od początku opłacam jej pobyt, sterylizację, behawiorystę. Na początku kiedy była wychudzona byli ludzie chętni ją adoptować. Nie wiem czemu nie została oddana. Teraz jest psem raczej nie dla laika, potrzebny jest ktoś kto wie jak postępować z takim psem.

Posted

luka1 napisał(a):
za Kostkę odpowiedzialna jest Fundacja NERO. Od początku opłacam jej pobyt, sterylizację, behawiorystę. Na początku kiedy była wychudzona byli ludzie chętni ją adoptować. Nie wiem czemu nie została oddana. Teraz jest psem raczej nie dla laika, potrzebny jest ktoś kto wie jak postępować z takim psem.

To może skontaktować się z Fundacją??

Posted

luka1 napisał(a):
:evil_lol: nie muszę się z Fundacją kontaktować bo ją prowadzę. :evil_lol:

To napisz nam Luka, co u Kosty. Może mogłabys dać jakieś foty? Jaki ma charakter? Jaka jest do ludzi? A do innych psów? Czy zostały w niej jakieś ślady po traumie, jaką przeszła?

Posted

Tekst:

[FONT=Times New Roman]LA COSTA – piękna i wierna[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Pewnej nocy do dobrych ludzi doczołgał się pies, który wygląda jak szkielet obciągnięty skórą. Na szyi miał łańcuch zapięty na kłódkę, na szczęście któreś ogniwo łańcucha nie wytrzymało i - kiedy już prawie umarł z głodu i wycieńczenia - udało mu się uwolnić... Wiele chudych psów widziałyśmy, ale jej po prostu nie było...... Ludzie dali jej jeść i posłanie na schodach, a na noc przykryli kurtką.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dziś Lakosta jest zdrową, bardzo dobrze wyglądającą suką. To co przeszła, sprawiło, że jest niechętna obcym i broni swoich ludzi. Lakosta nie jest psem dla każdego. Potrzebuje domu, który potrafi obchodzić się z psem dominantem, potrafi konsekwentnie egzekwować od psa posłuszeństwo. Dla takich ludzi Lakosta będzie wierną do granic psiego życia. To cudowna suka, której ktoś kiedyś zrobił ogromną krzywdę, ale która potrafi mimo to ufać i kochać. Jak tylko pies to potrafi.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kontakt: 502 156 186 lub fundacjanero@gmail.com[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Miejscowość - Sochaczew, mazowieckie[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Szczepiona - tak, odrobaczona - tak, sterylizacja – tak

[/FONT]

Posted

Cioteczki jeśli potraficie proszę zróbcie małej kilka ogłoszeń, ja nie umiem (jeszcze) ich robić, pakiet będę mogła wykupić dopiero po wypłacie :/

Posted

Sama nie wiem co z tym psikiem zrobić. Nie mam żadnej kontroli nad jej obecnym życiem, a Fundacja która powstała przy hotelu w którym jest Kostka, ogłasza ją jako swojego psa. Bardzo fajnie, tylko czemu muszę za nią płacić?

Posted

luka1 napisał(a):
Sama nie wiem co z tym psikiem zrobić. Nie mam żadnej kontroli nad jej obecnym życiem, a Fundacja która powstała przy hotelu w którym jest Kostka, ogłasza ją jako swojego psa. Bardzo fajnie, tylko czemu muszę za nią płacić?

To ja już nic nie rozumiem?