Lilek Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 No, przecież Kostka wygląda świetnie, nie ma AFERY, to o co chodzi?Eeech.......:shake: Quote
Agnieszka_K Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Kostuniu, obiecuję wysłać grosika po 26.;) Quote
Iljova Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Niestety nie moge pomóc finansowo, nie mam z czego :-( Quote
Lilek Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Iljova, już o tym rozmawiałyśmy. Przecież wiesz, że chodzi o to, żebyście były z Luką w tej trudnej sytuacji, rozsyłały wieści i pomogły szukać ludzi.A jeżeli ktoś może dorzucic grosik do pustej skarbonki, to super. Ale nie czuj się winna, że nie masz kasy. Ja też nie mam:mad:Pomóżmy Luce tak, jak potrafimy, każde z nas. Quote
Lilek Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Kochanie, w tym wesołym country jest mnóstwo ludzi w tej samej sytuacji. Zgadzam się, to boli, szczególnie jeśli wiesz, że mogłabyś pomóc, gdyby nie dno wyjące w portmonetce. I że tak bardzo chciałabyś coś zrobić, a nie możesz, bo nie masz "armat".Ale zawsze możesz podrzucić wątek, napisać coś fajnego, podpowiedzieć pomysł, który akurat przyszedł Ci o głowy.To czasem o wiele więcej warte niż KASA.No, Słonko, głowa do góry.I bądź tutaj,a czasem prześlij nam wszystkim uśmiech o taaaki :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Neris Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ja byłam na wątku na zaproszenie i prośbę o pomoc, teraz chyba moja obecność jest tu już zbędna, bo jestem biedna jak mysz kościelna a czasu też mi na nic nie starcza. Quote
luka1 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Większość z nas to jak myszy :lol: a na wątek czasem wpadaj bo miło z miłymi pogadać:loveu: (myszami) Quote
Lilek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Neris, myszko miła, przestań.Dziewczyny, co Wam?Kasa i kasa. Potrzebna, ale tak naprawdę to potrzebni fajni, mili ludzie, którzy czasem wpadają , jak mawia to moja koleżanka, "na geniusz" (okropnie mi się to podoba) i doradzą, podrzucą wątek.Wpadaj, Neris i już. O raaany, czy ta Kostka coś poczarowała, że wszyscy tak się zachowują? Quote
diana79 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ja też nie mogę pomóc finansowo :-( jedynie co mogę pomóc to z ogłoszeniami, stale odświeżam ogłoszenia Kosty a w wolnych chwilach dorobię nowe mam nadzieję, że kontakt jest aktualny nadal jak tu? http://tablica.pl/oferta/wyrwala-sie-z-piekla-i-cudem-przezyla-teraz-prosi-o-dom-ID5FG5.html Quote
luka1 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [SIZE="5"]O nie, kontakt sie zmienił. Tamten numer jest nie aktualny. Pies jest pod opieką Fundacji i trzeba podawać numer Fundacji 502 156 186 lub mail : fundacjanero@gmail.com Quote
diana79 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='luka1'][SIZE="5"]O nie, kontakt sie zmienił. Tamten numer jest nie aktualny. Pies jest pod opieką Fundacji i trzeba podawać numer Fundacji 502 156 186 lub mail : fundacjanero@gmail.com ok to pozmieniam wszędzie jest podany zły... Quote
Pies Wolny Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Wrrrrrr ! Bu ! Bu ! - to Krucha i ja. Bo to jest trochę tak, nie polała się krew, choć było napięcie no i ....się rozeszło. Dobrze, że jest dobrze z Kostką. Dalej zgodnie z zasadami : oczy i uszy szeroko otwarte i .... kontakt na fundację :ylsuper: W sprawie krwi, to ....może ja z Kruchą kogoś ten teges za ..... pory - mam ubezpieczenie na ten teges to mogę :evil_lol: Quote
luka1 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 A jeszcze tego rocznego limitu nie wyczerpałeś? Bo ja już :evil_lol: Quote
Lilek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Oooo, Piesy dwa przywędrowały. Cześć, Kruszynko. Jak miło, że odwiedzasz koleżankę LaPulpecję( to do Kruchy było, żebyś się nie pomylił:evil_lol:). Ej, ej, spokojnie (to do Ciebie:lol:).Jakby co, to..., ale narazie jest ok.Fajnie, że znów jesteście. Quote
Iljova Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Hei Kostuniu :-) spokojnej nocy życzę Tobie i wszystkim cioteczkom i wujaszkom :-) Quote
Agnieszka_K Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Iljova napisał(a):Hei Kostuniu :-) spokojnej nocy życzę Tobie i wszystkim cioteczkom i wujaszkom :-) i ja się przyłączam:) Quote
Lilek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dobranoc, Pulpeciku.A dla Was wszystkich na dobranoc:lol::lol::lol::lol::lol: Miłych snów. Quote
luka1 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 kołysanki zacznijcie śpiewać :lol: No to ja budzę towarzystwo do przeżycia nowego dnia. Quote
Lilek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 No, to ja się obudziłam.Dopiero teraz, ale zawsze to lepiej niż wtedy, jak juz zaczniecie mówic dobranoc.:evil_lol: A gdzie podziała się Bea 100? Ona martwiła sie o Kostkę, a teraz ja zaczęłam martwic się jej zniknięciem.:cool3: Quote
Neris Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Na którymś wątku mi mignęło, ze na 2 tygodni wyjeżdża. Ale nie pamiętam, kiedy to widziałam ;) Quote
swagnieszka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 zaglądam do Dziewczynki i na razie tylko mogę popodnosić... Quote
Iljova Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Witaj Kosteczko :-), ja teraz mam tak mało czasu że mniej bywam na dogo , niestety :-( Quote
Recommended Posts