Jump to content
Dogomania

KOSTEK, teraz La Kosta - Szukamy DT dla odnowionej suni

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova, już o tym rozmawiałyśmy. Przecież wiesz, że chodzi o to, żebyście były z Luką w tej trudnej sytuacji, rozsyłały wieści i pomogły szukać ludzi.A jeżeli ktoś może dorzucic grosik do pustej skarbonki, to super. Ale nie czuj się winna, że nie masz kasy. Ja też nie mam:mad:Pomóżmy Luce tak, jak potrafimy, każde z nas.

Posted

Kochanie, w tym wesołym country jest mnóstwo ludzi w tej samej sytuacji. Zgadzam się, to boli, szczególnie jeśli wiesz, że mogłabyś pomóc, gdyby nie dno wyjące w portmonetce. I że tak bardzo chciałabyś coś zrobić, a nie możesz, bo nie masz "armat".Ale zawsze możesz podrzucić wątek, napisać coś fajnego, podpowiedzieć pomysł, który akurat przyszedł Ci o głowy.To czasem o wiele więcej warte niż KASA.No, Słonko, głowa do góry.I bądź tutaj,a czasem prześlij nam wszystkim uśmiech o taaaki
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Ja byłam na wątku na zaproszenie i prośbę o pomoc, teraz chyba moja obecność jest tu już zbędna, bo jestem biedna jak mysz kościelna a czasu też mi na nic nie starcza.

Posted

Neris, myszko miła, przestań.Dziewczyny, co Wam?Kasa i kasa. Potrzebna, ale tak naprawdę to potrzebni fajni, mili ludzie, którzy czasem wpadają , jak mawia to moja koleżanka, "na geniusz" (okropnie mi się to podoba) i doradzą, podrzucą wątek.Wpadaj, Neris i już. O raaany, czy ta Kostka coś poczarowała, że wszyscy tak się zachowują?

Posted

Wrrrrrr ! Bu ! Bu ! - to Krucha i ja.

Bo to jest trochę tak, nie polała się krew, choć było napięcie no i ....się rozeszło.
Dobrze, że jest dobrze z Kostką. Dalej zgodnie z zasadami : oczy i uszy szeroko otwarte i .... kontakt na fundację :ylsuper:

W sprawie krwi, to ....może ja z Kruchą kogoś ten teges za ..... pory - mam ubezpieczenie na ten teges to mogę :evil_lol:

Posted

Oooo, Piesy dwa przywędrowały. Cześć, Kruszynko. Jak miło, że odwiedzasz koleżankę LaPulpecję( to do Kruchy było, żebyś się nie pomylił:evil_lol:). Ej, ej, spokojnie (to do Ciebie:lol:).Jakby co, to..., ale narazie jest ok.Fajnie, że znów jesteście.

Posted

No, to ja się obudziłam.Dopiero teraz, ale zawsze to lepiej niż wtedy, jak juz zaczniecie mówic dobranoc.:evil_lol:
A gdzie podziała się Bea 100? Ona martwiła sie o Kostkę, a teraz ja zaczęłam martwic się jej zniknięciem.:cool3: