Redpit Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Jadąc K6 ok. godz. 10 w kierunku Gdyni zauważyłem, że jadący lewym pasem przede mną samochód zwolnił i zatrzymał się. Coś było przed nim, po chwili ruszył, a na pasie oddzielającym stał wystraszony mały psiak. Awaryjne i do auta, bo pewnie za długo nie zostałby tam :-(. Próbował powoli odejść, ale nie udało się ;). Kierowcę poprzedzającego mogę pochwalić - dobrze, że się chociaż zatrzymał i poczekał aż piesek powoli zejdzie z jezdni :). Pojechaliśmy do Dąbrówki, ale niestety nie mogą brać nowych psiaków, tym bardziej z Redy (w sumie na przełomie Redy i Wejherowa to było) - nie dziwię się - gminy nie dopłacają, mają wszystko gdzieś i po wyborach dalej to samo, a nawet wiecej stracili 1%. Jedyne co uzyskałem to tel. do pani z UM Reda. Miałem go im zawieść, jeśli nie chcieliby to zostawić w UM na korytarzu albo... tu :x ... :shake: Pewnie trafiłby do znanych Małoszyc lub tam skąd trafił. Pewnie niedługo sam wyląduję z nimi pod mostem jak żona mnie wygna :evil_lol:, ale na pewną śmierć zostawić biedaka :shake:. Jest u mnie na małej kwarantannie, już po kąpieli. Może komuś uciekł, zerwał się... miał skórzaną obróżkę, raczej wychudzony (pewnie troszkę już się błąkał). Jest raczej kilkunastoletnim kundelkiem i wydaje mi się, że bardzo słabo widzi. W tyg. pewnie skoczę z nim do jakiegoś weta. Może ktoś powrzucałby ogłoszenia z nim? Chętnie bym to zrobił, ale do wiosny (taka nadzieja:) )net jest tak słaby, że nie mogę wrzucić prawie nic, a strony otwierają się wieki :angryy:. Fotki mogę wysłać @. Quote
Anna222 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Czy wiesz, jakim swietnym facetem jestes? Dzieki za to, co zrobiles! Nie bardzo moge pomoc, bo mieszkam daleko ale trzymam kciuki za tego biednego psiaka! Wszystkiego dobrego! Quote
Anna222 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A zona na pewno zrozumie! Pozdrow ja ode mnie! Quote
Betbet Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Redpit,daj fotki na radioowa@wp.pl Mogę się mylić, ale już po pierwszej fotce widać, że psiak chyba ma cosik z oczami Quote
Redpit Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 zero odzewu - więc pewnie tak już zostanie... po tych 5 miesiącach - nieźle się udomowił, cichy, wystraszony - a teraz odważniak i obrońca podwórka. Na dodatek ledwie chodzący - przy gonitwie za ON-kami nie do poznania :) ps. podobny troszkę do dużo młodszego Piracika z Dąbrówki :( Quote
elkate Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Fajny gość z Ciebie i oczywiście super jest Twoja żona - przywracacie mi wiarw w ludzi Quote
Redpit Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [video=youtube;hjtB6m90qzM]http://www.youtube.com/watch?v=hjtB6m90qzM&feature=mh_lolz&list=HL1314301416[/video] Nie mogę przenieść wątku, ale jeśli można by było ;) Pewnie nikt się już po niego nie zgłosi - więc ... zostanie. Quote
Redpit Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=114757378628690 Quote
brazowa1 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 napisałam do moda,żeby przenieśc do działu w "nowym domu". :) fajni z Was ludzie.... Quote
Redpit Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 :-(:candle::dog: Po 2 latach i 5 miesiącach po krótkiej i ciężkiej chorobie Pikuś przeszedł przez Tęczowy Mostek, by spotkać się z Sonią, Izą i Elwisem... Quote
gameta Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Przykro mi Redpit :( - Ale nie smuć się, pewnie już się tam bawią z Izą :) Quote
Betbet Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 byliście jego aniołami. Przejść na drugą stronę przy takich ludziach... życzę każdemu psu. Współczuję bardzo, trzymajcie się. Quote
elkate Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Daliście mu dom w którym był szczęsliwy - jesteście wspaniali Quote
brazowa1 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Wspołczuję utraty przyjaciela,ale tak jak pisały juz dziewczyny-daliście mu wspaniała końcówke życia, pewnie patrzy teraz na Was z góry i chce,abyście nie płakali... Quote
malagos Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Bardzo Wam dziękuję za serce i dobroć........ Quote
Recommended Posts