George Carlin Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Imię: Bulek Wiek: Szczeniak płeć: samiec rasa: amstaff Miasto:Białystok sterylizacja:tak szczepienia:wścieklizna Kontakt w sprawie adopcji: 502384441 - Łukasz, pitowate@wp.pl Opis: Bulek jest młodziutkim, bardzo uległym amstaffkiem. Nie wykazuje agresji do innych psów. Miał kontakt z dzieckiem. Był bardzo delikatny i przyjazny. Bulcia znalazła straż miejska przywiązanego do ogrodzenia i zostawionego samemu sobie. Maluch jest świeżo po kastracji. Szuka ciepłego domku. Osoby zainteresowane poznaniem i adopcją Bulka prosze o kontakt: 502384441 - Łukasz lub pitowate@wp.pl Quote
gryf80 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 hej.daj może "cynk"dziewczynom z forum niebieskiego,albo załóż tam watek Quote
George Carlin Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 jest już wątek na niebieskim zawsze zakładam na obu :) Quote
kaszanka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 to szczeniak ? - chyba już podrośnięty - na ile został oceniony przez weta? Quote
kaszanka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 wygląda na dosyć wysokiego psiaka. Ale maść ma poprostu piękną Quote
George Carlin Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Tak, na tych fotkach wyszedł jakiś taki wielkgachny :) ale w rzeczywistości to szkrab :) Myślę, że duży nie urośnie. Quote
kaszanka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 bojgu - żebym nie maiał swojego kochanego Desperka (przygarnięty we wrzesniu koteczek) to volvo albo Ami - były by już u mni e( tak myślę ;)) Quote
George Carlin Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Bierz Bulka :cool3: Dogadają się :) Quote
zozolina Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Cudak !!!! kurcze swiezo po ciachnieciu w schronie???? nie mozna by go wydac na dt????????? jak on sie ma? jest w bb? Quote
kaszanka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 George a tam przy nosku to plamka ciemna- czy jakaś ranka albo zmiana skórna? Quote
zozolina Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 George Carlin napisał(a):A masz jakiś dt? może...a jaki on jest wiesz cos o nim?jaki do psów ? do dzieci?ludzi ogólłem? musiałabym to wiedziec...a skad o nim wiesz?jestes z bb? Quote
zozolina Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kurcze teraz doczytałam ...hmmm...ten nr to do ciebie? Quote
kaszanka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 był swego czasu w schronie białostockim biały młody amstafek (wyleciało mi teraz z głowy jak się nazywał, ale coś na "G") i po kastracji bardzo mu się ranka gnoiła, schudł i zmarniał, i żeby nie fundacja zajmująca się ratowaniem amstafów to marnie by skończył. Dziwi mnie jak można pracować na co dzień ze zwierzakiem który z dnia na dzień marnieje i nic z tym nie robić. Ale co począć. Quote
George Carlin Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 tak, to numer do mnie nie ma potrzeby dt wszystko jest pod kontrolą Obecnie malec jest jeszcze pod okiem weta Quote
zozolina Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Aha to szukacie juz ds tak?powodzenia psiaczku...jestes boski:loveu: Quote
Bakteria Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 George Carlin napisał(a):nie ma potrzeby dt Zawsze DT będzie lepszy niż schroniskowy boks. Zwłaszcza dla psa krótkowłosego, bez podszerstka, zimą.. Już pomijam fakt sprawdzenia reakcji na mnóstwo rzeczy, których sprawdzenie w schronie nie zawsze jest wykonalne, a czasami rzutuje na znalezienie najodpowiedniejszego domu. Chyba, że znowu w naszym schronie cyrki z wydawaniem psów na tymczasy... wtedy faktycznie "nie ma potrzeby" Quote
zozolina Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Bakteria napisał(a):Zawsze DT będzie lepszy niż schroniskowy boks. Zwłaszcza dla psa krótkowłosego, bez podszerstka, zimą.. Już pomijam fakt sprawdzenia reakcji na mnóstwo rzeczy, których sprawdzenie w schronie nie zawsze jest wykonalne, a czasami rzutuje na znalezienie najodpowiedniejszego domu. Chyba, że znowu w naszym schronie cyrki z wydawaniem psów na tymczasy... wtedy faktycznie "nie ma potrzeby" No sama widzisz ze "nie ma potrzeby"....cóż... Quote
George Carlin Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Nie ciągnijmy proszę tematu DT.... Nie ma po prostu na dzień dzisiejszy takiej opcji. Quote
George Carlin Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 UDAŁO SIĘ !!! Po delikatnym odsiewie różnych dziwnych ludzi dzwoniących do mnie w sprawie Bulka, małolat nareszcie pojechał do ciepłego domku Na szczęście udało się pozbawić go wątpliwej przyjemności spędzenia mroźnego tygodnia w schronisku... Piesek ma DS w Białymstoku Quote
ula_cz Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 George Carlin napisał(a):UDAŁO SIĘ !!! Po delikatnym odsiewie różnych dziwnych ludzi dzwoniących do mnie w sprawie Bulka, małolat nareszcie pojechał do ciepłego domku Piesek ma DS w Białymstoku Oby więcej takich informacji :) Quote
zozolina Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 o kurcze super !!!!!!! trzymam kciuki bulek !!!!!!!!! Quote
George Carlin Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Bulek wrócił dziś z powrotem do schroniska... Narazie nie ogłaszamy. W piątek napiszę więcej.... Quote
Recommended Posts