Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię: Bulek
rasa: amstaff
Miasto:Białystok
sterylizacja:tak
szczepienia:wścieklizna
Kontakt w sprawie adopcji: 502384441 - Łukasz, pitowate@wp.pl
Opis:

Bulek jest młodziutkim, bardzo uległym amstaffkiem. Nie wykazuje agresji do innych psów. Miał kontakt z dzieckiem. Był bardzo delikatny i przyjazny.
Bulcia znalazła straż miejska przywiązanego do ogrodzenia i zostawionego samemu sobie.
Maluch jest świeżo po kastracji. Szuka ciepłego domku.
Osoby zainteresowane poznaniem i adopcją Bulka prosze o kontakt:
502384441 - Łukasz
lub pitowate@wp.pl

Posted

George Carlin napisał(a):
A masz jakiś dt?

może...a jaki on jest wiesz cos o nim?jaki do psów ? do dzieci?ludzi ogólłem? musiałabym to wiedziec...a skad o nim wiesz?jestes z bb?

Posted

był swego czasu w schronie białostockim biały młody amstafek (wyleciało mi teraz z głowy jak się nazywał, ale coś na "G") i po kastracji bardzo mu się ranka gnoiła, schudł i zmarniał, i żeby nie fundacja zajmująca się ratowaniem amstafów to marnie by skończył. Dziwi mnie jak można pracować na co dzień ze zwierzakiem który z dnia na dzień marnieje i nic z tym nie robić. Ale co począć.

Posted

nie ma potrzeby dt

Zawsze DT będzie lepszy niż schroniskowy boks. Zwłaszcza dla psa krótkowłosego, bez podszerstka, zimą.. Już pomijam fakt sprawdzenia reakcji na mnóstwo rzeczy, których sprawdzenie w schronie nie zawsze jest wykonalne, a czasami rzutuje na znalezienie najodpowiedniejszego domu. Chyba, że znowu w naszym schronie cyrki z wydawaniem psów na tymczasy... wtedy faktycznie "nie ma potrzeby"

Posted

Bakteria napisał(a):
Zawsze DT będzie lepszy niż schroniskowy boks. Zwłaszcza dla psa krótkowłosego, bez podszerstka, zimą.. Już pomijam fakt sprawdzenia reakcji na mnóstwo rzeczy, których sprawdzenie w schronie nie zawsze jest wykonalne, a czasami rzutuje na znalezienie najodpowiedniejszego domu. Chyba, że znowu w naszym schronie cyrki z wydawaniem psów na tymczasy... wtedy faktycznie "nie ma potrzeby"

No sama widzisz ze "nie ma potrzeby"....cóż...

Posted

UDAŁO SIĘ !!!

Po delikatnym odsiewie różnych dziwnych ludzi dzwoniących do mnie w sprawie Bulka, małolat nareszcie pojechał do ciepłego domku
Na szczęście udało się pozbawić go wątpliwej przyjemności spędzenia mroźnego tygodnia w schronisku...
Piesek ma DS w Białymstoku

Posted

UDAŁO SIĘ !!!

Po delikatnym odsiewie różnych dziwnych ludzi dzwoniących do mnie w sprawie Bulka, małolat nareszcie pojechał do ciepłego domku
Piesek ma DS w Białymstoku

Oby więcej takich informacji :)

• 4 weeks later...