Jump to content
Dogomania

GOLD CHARGER BULDOŻER kwalifikacja na CRUFT'07 !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bongobongo']BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA I GRATULACJE!!!!! :lol: :loveu: :lol:

GIOVANI! Trzymamy Cię za słowo,:mad: że córeńka pójdzie w ślady Tatuśka, a sądząc po fotach, to ostro razem pracujecie ;) . Oby tak dalej!

NIE NO Z PODZIWU PO PROSTU WYJŚĆ NIE MOŻEMY!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ps>BĘDZIEMY SIĘ STARAĆ!
WKOŃCU RODZINA BULDOŻER,
A TO JUŻ ZOBOWIĄZUJE;)

Posted

Nasze psiaki, [SIZE=4]Kochani Dogomaniacy :loveu: odnoszą mniejsze, czy większe sukcesy, jednak ważne jest, że kiedy dzielimy się swoją radością, otrzymujemy tyle miłych i ciepłych słów, czego My w tej chwili od Was doświadczamy, dlatego jeszcze raz - WIELKIE DZIĘKI !!!!

Zdobycie kwalifikacji, to pierwszy krok. Teraz czas na drugi, czyli przygotowanie do tej podróży Nas i Chargera a jeśli chodzi o niego, to pod względem "papierowym", wyjazd do Anglii, jak pewnie wiecie, nie jest taki prosty, więc bieżemy się do pracy, aby ze wszystkim zdąrzyć ;) .
Chociaż muszę przyznać, że niektóre przygotowania już za nami:lol:

Posted

[quote name='bongobongo']Nasze psiaki, [SIZE=4]Kochani Dogomaniacy :loveu: odnoszą mniejsze, czy większe sukcesy, jednak ważne jest, że kiedy dzielimy się swoją radością, otrzymujemy tyle miłych i ciepłych słów, czego My w tej chwili od Was doświadczamy, dlatego jeszcze raz - WIELKIE DZIĘKI !!!!

Zdobycie kwalifikacji, to pierwszy krok. Teraz czas na drugi, czyli przygotowanie do tej podróży Nas i Chargera a jeśli chodzi o niego, to pod względem "papierowym", wyjazd do Anglii, jak pewnie wiecie, nie jest taki prosty, więc bieżemy się do pracy, aby ze wszystkim zdąrzyć ;) .
Chociaż muszę przyznać, że niektóre przygotowania już za nami:lol:

Jesteśmy pewni sukcesu naszego Rudaska!!!
Powodzenia!!!:happy1: :happy1: :happy1:

Posted

Zaraz po Waszych sukcesach:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jacek do mnie dzwonił i prosiłam by Was mocno ucałował od Buldożerów z Kołobrzegu, ale teraz mogę już sama :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:
GRATULACJE !!!!!!!!!!

PS chciałam wstawić wiecej całusków, ale dogo nie chce przyjąć więc musicie Sobie wyobrazić, że jest ich więcej

Posted

W takim razie muszę się policzyć z Jackiem :mad: ......WSZYSTKIE TELEFONICZNE BUZIAKI ZGARNĄŁ DLA SIEBIE :razz:

Ale te z Dogo bardzo nam się z Chargerkiem podobają :lol:

Posted

GRATULACJE! OGROMNE GRATULACJE ! ! !
[SIZE=2]I DLA HODOWLI
BULDOŻER[SIZE=2] I DLA WŁAŚCICIELI ! ! !

Coś mi się wydaje, że do Anglii wybierze się całkiem niezła ekipa. Bo to i dwie nominacje, a i intery mogą się też przecież wybrać ... :loveu:

Posted

[quote name='sortis']GRATULACJE! OGROMNE GRATULACJE ! ! !
[SIZE=2]I DLA HODOWLI BULDOŻER[SIZE=2] I DLA WŁAŚCICIELI ! ! !

Coś mi się wydaje, że do Anglii wybierze się całkiem niezła ekipa. Bo to i dwie nominacje, a i intery mogą się też przecież wybrać ... :loveu:

Córeczka Rudaska również przyłącza się do gratulacji dla hodowli -:laola: [SIZE=7]BULDOŻER!!!:laola:

Posted

Stafikowe Gratulacje!
Jesteśmy dumne z Chergera.
Gratulacje dla Hodowli Buldożerków.
Gorąco pozdrawiamy Państawa Tokoń - naszą rodzinkę.
Dziękuję za piękne dzieci.
Jednego:lilangel:a drugiego :diabloti:
Przesyłamy :buzi: .
Szabelskie.

Posted

bongobongo, ja na dogomanię rzadko wpadam ale jak tu jestem to MUSZĘ sprawdzić co słychać u Chargerka. I co widzę? CRUFTS!:multi: :multi: :multi:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Bardzo miło było Cię poznać w kolejce do sekretariatu w Częstochowie;)

Posted

naomi napisał(a):
bongobongo, ja na dogomanię rzadko wpadam ale jak tu jestem to MUSZĘ sprawdzić co słychać u Chargerka. I co widzę? CRUFTS!:multi: :multi: :multi:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Bardzo miło było Cię poznać w kolejce do sekretariatu w Częstochowie;)

Miło, że jak zaglądasz, to o nas pamiętasz:lol: !!!!!!

W kolejce fajnie mi się z Tobą stało, więc pozdrawiam i do następnej kolejki....;)

• 2 weeks later...