olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A czemu nie ma fotek ze spaceru? Hę? :mad: Quote
anea Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Bo najpierw wstawiłam zdjęcia do Twojej galerii ... trzeba sie odpowiednio zareklamowac :cool3: A teraz przyszła pora na uzupełnienie naszej skromniej galeryjki Jak już niektórzy wiedza bylismy w odwiedzinach u Olchy. Poszłyśmy na dłuuugi spacerek... Zabawa była przednia :) Tośka jak zwykle ze swoim ukochanym ringo Era ze swoim ... freesbi (jak to sie pisze :confused: ) i tylko Tequila nie byłą zachwycona całą sytuacja... Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='anea']Bo najpierw wstawiłam zdjęcia do Twojej galerii ... trzeba sie odpowiednio zareklamowac :cool3: A teraz przyszła pora na uzupełnienie naszej skromniej galeryjki Jak już niektórzy wiedza bylismy w odwiedzinach u Olchy. Poszłyśmy na dłuuugi spacerek... Zabawa była przednia :) Tośka jak zwykle ze swoim ukochanym ringo Era ze swoim ... freesbi (jak to sie pisze :confused: ) i tylko Tequila nie byłą zachwycona całą sytuacja... Czuję się wykorzystana w takim razie :lol: Jejku jak Tekila bidnie wyszła :roll: Ja nie wiem czemu ona nie chce na spacery chodzić :shake: Już jej nawet obróżkę zdjęłam, żeby to jej dodatkowo nie stresowało :shake: i nic z tego :-( pisze się frisbee Quote
:: FiGa :: Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :D:D:D:D Pieski masz cudowne :loveu: Prawdziwe modelki, pozy strzelają jak na wybiegu :) I brava dla panci która je tak pięknie uchwyciła :klacz: Quote
anea Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Żeby nie było że nie robie rozmazanych zdjęć :evil_lol: W końcu Tośka sie troche zmeczyła Quote
anea Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 A dziękuję, dziękuję :) Ale tak żeby było wszystko jasne... na ostatnich zdjęciach to tylko "duża" Tośka jest moja Quote
anea Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 nie ma to jak pomoczyć sobie tyłek w rzece :evil_lol: niestety zaczeło sie zciemniać ... więc zdjęcia coraz gorsze :roll: Quote
anea Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Olch uczy Tośkę latać :cool3: Tequila:"Co ona robi mojej Pańci?! :crazyeye: Era:" Zostaw ją potworze!!" Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='anea'] Olch uczy Tośkę latać :cool3: Tequila:"Co ona robi mojej Pańci?! :crazyeye: Era:" Zostaw ją potworze!!" Buuu widzę tylko 2 zdjęcia :shake: Ale za to bardzo fajne :lol: Tosia jest bardzo pojętnym psem i szybko nauczyła się latać :lol: Era za mlodych lat tak latała na swoim frisbee, a teraz już nie chce :shake: Quote
anea Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Kurde jak sie zdjęcia nie wyświetlają to ja wiecej nie wstawiam :( moze jutro dokończe Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 anea napisał(a):Kurde jak sie zdjęcia nie wyświetlają to ja wiecej nie wstawiam :( moze jutro dokończe Ja też już u siebie nie wstawiam :shake: i tak nie widać. Widzę, że w innych galeriach dzieje się to samo :shake: Quote
anea Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Wstawie jeszcze widoczek ... tak w celu sprawdzenia czy działa :) Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='anea']Wstawie jeszcze widoczek ... tak w celu sprawdzenia czy działa :) Działa :multi: I jest bardzo piękny :loveu: Kurcze noc nas zastała na tym spacerze :lol: Quote
anea Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 poniewaz działa to jeszcze cosik :) Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='anea']poniewaz działa to jeszcze cosik :) No tutaj to ma wyżłowatą budowę :loveu: To taka mieszanka teriero-wyżłowa krótko mówiąc współczuję :p ;) Nie dziwne, że ma energii za pięć psów :p Quote
anea Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Najważniejsze to zachować bezpieczną odległość E&T: "Pańcia ratuj!!!" To sie nazywa męczenie psa... Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='anea']Najważniejsze to zachować bezpieczną odległość E&T: "Pańcia ratuj!!!" To sie nazywa męczenie psa... Łahahahhaha no nie mogę :lol: Ale zdjęcia :lol: A to ostatnie :oops: JAK JA UWIELBIAM MĘCZYĆ PSYYYYYYYYYY :placz: :evil_lol: Ej...i tak apropos widac, na ostatnim zdjęciu, że Tośka ma dość czerwone wokół ust...:roll: Quote
anea Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='olcha']Łahahahhaha no nie mogę :lol: Ale zdjęcia :lol: A to ostatnie :oops: JAK JA UWIELBIAM MĘCZYĆ PSYYYYYYYYYY :placz: :evil_lol: Ej...i tak apropos widac, na ostatnim zdjęciu, że Tośka ma dość czerwone wokół ust...:roll: PRZESTAŃ !!! Wystarczy ze ja jej ciagle wynajdu choroby...zresztą ona sama chyba też lubi sie leczyc :( A na tym zdjeciu bylo po spacerze , zabawie i meczeniu przez Ciebie. Była poudzona:) smeczona a co za tym idzie zgrzana - wiec czerwona Ale pierwszy raz wieczorem jak zobaczyłam taka czerwona morde to sie oczywiscie wystraszyłam Quote
anea Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Bawiłam się, bawiłam... aż w końcu padłam Tequila zachowała czujność-potwór może tylko udawać ze śpi (dla spostrzegawczych-w ciemnym tle wiadć tośke :) ) Aż w końcu sama zaczeła przysypiać :) Quote
anea Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Loona napisał(a):No to się Wam spacerek udał :evil_lol: ZDECYDOWANIE :) No moze jedynie Tequila nie była zachwycona... ale próbowałam jej to wynagrodzić :) Quote
Loona Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 anea napisał(a):No moze jedynie Tequila nie była zachwycona... ale próbowałam jej to wynagrodzić :) Jak :evil_lol:? Quote
anea Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 głaszcząc, drapiąc, miziając i dzielac się poduszka :) Quote
Loona Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 No to niezłe musiały być sny skoro poduszkę dzieliłaś z Tequilą a ona gazy produkowała, chyba Cię nie lubi :evil_lol: Quote
anea Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Loona napisał(a):No to niezłe musiały być sny skoro poduszkę dzieliłaś z Tequilą a ona gazy produkowała, chyba Cię nie lubi :evil_lol: Lubi, lubi :) przynajmniej mam taka nadzieje... ale tak "pięknie" sie do mnie usmiechała że chyba lubi :) Quote
Recommended Posts