anea Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Nikt tu nie zaglada to po co???!!! :( Ale i tak jutro zdjecia wstawie :) trzy psy niestety nie pozwalaja mi zbyt długo siedziec przed komputerem Quote
Usia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :p jejku jakie cudne psiaki tylko je kochać całym serduszkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: u nas tez to tak wyglada ;) wiecej fotek pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis Quote
anea Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 kolejne fotki wstawie jeszcze dzisiaj.. Niestety cudowne psisko już niedługo nie będzie ze mna mieszkać :( Quote
anea Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Wreszcie się zebrałam i przygotowałam spora porcję zdjęć :) Na początek Tośka woda i piłka czyli bardzo wesołe zestawienie "Ej no, gdzie moja piłka???" Quote
Ola&Kora Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ale sunia miała zabawę :p Widać na zdjęciach, jaka szczęśliwa jest nad wodą Quote
anea Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Zdecydowanie wode Tośka uwielbia :) Niestety jak każdemu dziecku trzeba ją jej dozować bo potrafi siedziec w rzece i trząść się z zimna a i tak muszę ją siłą stamtad zabierać ;D Quote
Usia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ale zabawa była a jaka z niej mokra kura :eviltong: moije powiem szczerze wygladaja troche gorzej po wodzie :evil_lol: Quote
anea Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 A teraz kolejna porcja zabawy Tośki i Puńki :) Niestety boję się ze więcej takich zdjęc juz nie będzie bo Puńka nie chce się już bawić ... wyraźnie jej też Warszawa nie służy :( Ale zacznijmy od początku... Tośka: "Punia ... trochę Ci wali z pyska..." Puńka:"Spadaj gnojku!" T:"Nie no, nie obrażaj się :) naprawde masz niezbyt świerzy oddech" P:" doigrałaś się!!!" T:" ups... " T:"ooo trzeba wiać...." Dumny zwycęzca i pokonany :D Quote
Ola&Kora Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Na tej ostatniej wyszła cudownie :loveu: Quote
olcha Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ale się słodko Tośka bawi piłką w wodzie :loveu: :loveu: :loveu: i te jej minki :loveu: :loveu: :loveu: A jak się zachowuje? Lepiej już? Quote
anea Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 jak sie zachowuje.... to trudny temat :) ciagnie ma smyczy, skacze, zjada wszsytko co znajdzie... aniołek :D Aha jeszcze jedno babcia si enie zgodziła wiec Toska chyba zostaje - juz mam dosyc tej niepewnosci :( Quote
anea Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Jak zająć szczeniaka na jakies 15-39 min???? Dać mu kocia zabawkę :) Niestety mam tylko dwa zdjęcia z myszka bo Tośka tak intensywnie sie bawiła :D ze pozostałe sie rozmazały :) Quote
anea Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Tarzan czasem próbowała połknąć Tośkę bez gryzienia :-o Ale Tośka też za delikatna nie była :razz: Tośka:"MOgę na Ciebie wejść ??? " A gdzie głowy ???? !!!! Potwór :-o Tarzan:":-o yyyyyy , co ona mi robi??? " Ale sie kochamy :) Czyja to paszcza ??? Quote
olcha Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='anea']jak sie zachowuje.... to trudny temat :) ciagnie ma smyczy, skacze, zjada wszsytko co znajdzie... aniołek :D Aha jeszcze jedno babcia si enie zgodziła wiec Toska chyba zostaje - juz mam dosyc tej niepewnosci :( O kurcze :-( :-( :-( teraz tylko zostaje "będzie co ma być" tylko nie wiem czy to powiedzenie powinno się sprawdzać przy żywych stworzonkach :-( [quote name='anea']Jak zająć szczeniaka na jakies 15-39 min???? Dać mu kocia zabawkę :) Niestety mam tylko dwa zdjęcia z myszka bo Tośka tak intensywnie sie bawiła :D ze pozostałe sie rozmazały :) To jest ukochana zabawka Tekili, widzę, że nie tylko moja ją uwielbia :loveu: Quote
anea Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Oj myszke to przede wszystkim ja uwielbiam :) bo jak toska zaczyna sie nia bawic to wreszcie mam troche spokoju :D Quote
anea Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Korzystajac z ostatnich dni wakacji jadę z psiacami na działke :) wróce za tydzień ze świerzą porcja zdjec A na pożegnanie kilka portrecików Prawie jak sfinks :razz: Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ślicznisie sunie! A na ostatniej Punia pełna powaga Quote
Tośka_m Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tośka to bez wątpienia moja faworytka. Ciekawe dlaczego? :evil_lol: Quote
haska_12 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Pieknusie kundliczki :loveu: Zapraszamy do nas ;) Quote
anea Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Tośka: "Gdzie mnie tym fleszem po oczach!!! :eviltong: " Mam kostki :multi: Quote
Recommended Posts