anea Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 :multi: KOmputer jednak działa... Wszyscy świetuja to ja wstawie jeszcze kilka starych zdjęć Przedstawiam Sabę (już od roku za TM) Błąkała sie po okolicy dokarmiana przez sąsiadów (dowiedzielismy sie o tym po fakcie- wczesniej nikt jej podobno nie znal) oszczenila sie pod naszym dzialkowym domkiem. Szczneniak został jeden, dlugo nie wiedzieliśmy o jego istnieniu wiec jak go juz wyjełam spod domku był OGROMNY (szerszy niz wyższy - ze dwa razy :lol: ) Pulpet- bo z wiadomych powodow takie dostal imię - znalazł dobry domek na wsi (u rolników ale kochających zwerzęta) Sabe przygarnął sąsiad (ten u którego teraz jest Hek) Żyła szczęsliwie z nami kilka lat (pisze z nami bo choc kochała właściciela to i tak ciagle siedziała u nas gdy tylko sie pojawialismy) Quote
anea Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 I reszta skanów bo jutro juz powinnam miec nowe zdjecia :D Punkowy mix - zdjecia z roznych okresów :) Quote
Loona Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='anea']Punkowy mix - zdjecia z roznych okresów :) Punia? :crazyeye: Quote
anea Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 ups :D cos mi sie zaplatalo :) To akurat jest Arys nie Punia ;) Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jak sie Tosia biedna czuje? :glaszcze: Kiedy szwy zdejmujecie? Quote
anea Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Tośka fizycznie dobrze - wczoraj szalala na działce (wieczorem wstawie zdjecia), szew pieknie zarasta... gorzej z jej psychika- mam nadzieje ze problemy zwiazane sa z bolem po zabiegu, narkoza...jak nie to bedziemy szukac pomocy u specjalistow Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 anea napisał(a):Tośka fizycznie dobrze - wczoraj szalala na działce (wieczorem wstawie zdjecia), szew pieknie zarasta... gorzej z jej psychika- mam nadzieje ze problemy zwiazane sa z bolem po zabiegu, narkoza...jak nie to bedziemy szukac pomocy u specjalistow Będzie dobrze zobaczysz :glaszcze: To jest ryzyko związane niestety z kundelkami nigdy nie wiesz jaki charrakter będą mialy w przyszłości. A Tośka podobna z budowy raczej do terierów a to najbardziej zwariowane psy. No i nie zapominaj, że jest teraz w nastolatkowym okresie. Przejdzie jej jak skończy 2-3 lata :glaszcze: Narazie musisz trochę posiwieć ;) Quote
anea Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dlaczego Tośka nei nosi kołnierza :cool3: i mina po zdjeciu kolnierza i fartuszka "Dajcie mi wszyscy śwęty spokój!!!" Ale to było w zeszłym tygodniu... A tak psy obchodziły drugi dzień Świąt :eviltong: Przypominam Puńka - 12 dni po przejsciu babeszjozy, Tośka - 5 dni po sterylizacji :lol: Patyczek :razz: Pogoda była askudna ale zabawa przednia :multi: Quote
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Niesamowite! To były chore psy?? ścieme nam jakąś zapodajesz :crazyeye: A ten kołnież :roflt: Quote
anea Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 BYŁY chore :) na szczescie BYŁY a to jeszcze nei koniec zdjec :D niestety musze si euczyc wiec nastepne wieczorem (albo jutro ;/) Quote
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 anea napisał(a):BYŁY chore :) na szczescie BYŁY a to jeszcze nei koniec zdjec :D niestety musze si euczyc wiec nastepne wieczorem (albo jutro ;/) Uff BYŁY naszczęście już w czasie przeszłym :p Quote
Loona Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 U nas też kołnież był przez pierwsze dwa dni :p Poza tym się obijała o wszystko, nawet napić nie mogła się biedna Filusia porządnie :shake: Quote
anea Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Specjalnie dla wiernych (i tych troche mniej :eviltong: ) fanów ... kolejna porcja "chorych" psów :multi: Uśmiech proszę :loveu: to jeszcze nie koniec :diabloti: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja tam bym się cieszyła na Twoim miejscu ;) Znowu możesz z nimi ganiać za piłką :evil_lol: Quote
anea Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ja sie ciesze i to bardzo :D a z apiłka juz nie latam :P no to kolejna prcja zdjec oszołom :D A jak Tośka ma chwilowo dość zabawy... a tyle istot zaiteresowanych jest jej zabawką;)... trzeba ją zakopać!!! :P A potem najlepiej siebie też gdzies schować niestety ta kryjówka okazała sie za mała :) zdjęć Puni nie ma b wtedy lal deszcz a ona w tak pogode sie z domu nie rusza... w tym samym czasie Punia była tu: jutro zdjecia Bili i Antosia ;) Quote
olcha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='anea'] a tyle istot zaiteresowanych jest jej zabawką;)... trzeba ją zakopać!!! :P A potem najlepiej siebie też gdzies schować zdjęć Puni nie ma b wtedy lal deszcz a ona w tak pogode sie z domu nie rusza... w tym samym czasie Punia była tu: jutro zdjecia Bili i Antosia ;) Ahahhahahah nie mogę :lol: :lol: :lol: Czemu tak zakopuje? :lol: Czekam na zdjęcia Bili i Antosia :loveu: Quote
anea Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 a ja wiem czemu ?! :) Zaczelo sie w zeszle wakacje , kosci zabawki kocyki(!!!) zakopuje w llesie :) w domu tylko smakolyki w poslaniu zakopuje :D Ja z Antosiem Bila reszta wieczorem Quote
olcha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 fiu fiuu jaki lachon :cool3: Ty się tak do tego przystojniaka nie przywiązuj :eviltong: Raaaany jaki on słodki :loveu: Majkoska już wyrosła :placz: Hahhaha jaki całuśny pulpecik :loveu: Bila :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jaka wieeeeeeeeeeeeelka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Blabladora teraz to z koloru przypomina :eviltong: Quote
anea Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 :D Bila jak juz cos ma przypomninac to prędzej flata :P A Antoś naprawde przesłodki :) wlasnie do nich lece papa Quote
anea Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 B:"O taaaak, rób mi tak jeszcze :cool3: " (Bila ma zapalenie uszu) Czasem udaje powaznego psa Ale bawic sie uwielbiam nadal :multi: i kostaka... I na koniec Antoś "Myślę więc jestem :razz: " Quote
Loona Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No na labradora to na pewno nie wygląda :p Ale i tak jest słodka :) Dostaje coś na zapalenie ucha? Quote
anea Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 dostaje "dor...." czyli ta standartowa masc :) (ach ta moja pamiec do nazw) niestety boimy si eze jeszcze moze miec zapalenie pecherza bo bardzo duzo sika :( ale ogolnie jest slodka i kochana :D Quote
anea Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Fruwać każdy może... :lol: nie ma to jakmiękkie lądowanie Quote
olcha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='anea']dostaje "dor...." czyli ta standartowa masc :) (ach ta moja pamiec do nazw) niestety boimy si eze jeszcze moze miec zapalenie pecherza bo bardzo duzo sika :( ale ogolnie jest slodka i kochana :D Oridermyl ;) Cudny myślący Antoś :loveu: [quote name='anea']Fruwać każdy może... :lol: Hahahhahaha świetne zdjęcia! :roflt: Quote
anea Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 dziekuje dziekuje :D zdjec mam jeszcze peeeeeeeeeeelno ale widzow mało :( Quote
Recommended Posts