Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo wieeeeeeesz? Tak o mojej kochanej Puni bzydko mówić

gdziez bym smiala.... :)

p.s. Czy Martyna się przefarbiła?

Martyna sie nie farbi ;) a to co robi toska to sa bardzo ekspresyjne obroty ;) bardzo zaluje ze nie udalo mi sie ostro tego zlapac :(

Czy mi się wydaje? Czy ona przestaje być do blabladora podobna?

Ona teraz to do niczego nie jest podobna :D tzn zaczela rosnac i to baaardzo nie proporcionalnie ;) ale pamietam ze Toska tez miala taki moment ze byla bardzo niesymetryczna i jej w miare przeszlo wiec moze Bila jeszcze kszatltow nabierze... a jesli chodzi o labka to zalezy od momentu czasem jest bardzo labkowata a czasem typowy kundelek :)

Posted

anea napisał(a):
gdziez bym smiala.... :)

Martyna sie nie farbi ;) a to co robi toska to sa bardzo ekspresyjne obroty ;) bardzo zaluje ze nie udalo mi sie ostro tego zlapac :(

Ona teraz to do niczego nie jest podobna :D tzn zaczela rosnac i to baaardzo nie proporcionalnie ;) ale pamietam ze Toska tez miala taki moment ze byla bardzo niesymetryczna i jej w miare przeszlo wiec moze Bila jeszcze kszatltow nabierze... a jesli chodzi o labka to zalezy od momentu czasem jest bardzo labkowata a czasem typowy kundelek :)

Znów byłaś koło mnie :placz: MOim aparatem nic co sportowe nie wychodzi :watpliwy:

Ihihih to tak jak Tekila kiedyś, chude coś na szczudłach z wielką głową i uszami :loveu:

Posted

Wizyty u Bili ciąg dalszy....

Tak swoja droga to przeraza mnie troche pewnosci siebie tego psa ( nie daje tosce wziac zabawki nie daje podejsc do miski - nawet z woda- nie daje podejsc do Pani) szczekaw warczy a na karcenie reaguje agresja a ma dopiero 3 miesiace :(

Łóżkowe przepychanki :)

Posted

Ahahahaha jakie kochane :loveu: :loveu: :loveu: Może to nie agresja? Tylko chęć zwrócenia na siebie uwagi? Małe psy muszą przejść taki etap co im wolno, a czego nie.

To jest kochane:

Aaaaa uwielbiam te psie stópki :oops:

Posted

Tośka ma depresje :diabloti: to co sie z nia dzieje nie jest normalne :shake:
Nie bawi sie - tzn bawi sie gdy zaczne sie z nia bawic, wczesniej nie dawala mi spokoju, rzucałam pileczka nawet przez sen. Nie bawi sie z psami :crazyeye: (pomijam juz warczenie i szczekanie na dogi :-( ) Ciągle śpi a jak nie śpi to wygląda tak:

ten opuszczony leb to nie wachanie - ona tak staje i stoi :(

Posted

obacywalam, cycki powiekszona ale po za tym ok, je normalnie, pije normalnie wszystko ogolnie ok tylko taka SMUTNA ciagle jest :(

Posted

madziasto4 napisał(a):
ojej, ale dlaczego tak się zachowuje? :-(

No wlasnie.... DLACZEGO???
jak bym wiedziala to bym moze cos pomogla :D mam nadzieje ze to tylko przesilenie wiosennne czy jak to si etam nazywa ;)

Posted

OGŁOSZENIE DROBNE :)

Chce ktoś moze odkupić karnet na wszystkei dni zawodów ulgowy na COMPUTERLAND TOYOTA WORD CUP 2007 na Torwarze (23-25 marca)????

Zakupiłam takowy ale w niedziele nie moge pojcs wiec bardziej oplaca mi sie kupic dwa bilety ...

Posted

Jedni się wystawują inni sie studiują i nikt do nas nie zaglada:angryy: ale ja niczym nie zrazona wstawiam kolejne zdjęcia :cool3:

ostatnia seria ze spotkanie tośka contra Bila

Posted

Zaglądają, zaglądają tylko milcząco ale wszystkie zdjęcia i filmy oglądają... U każdego jest tyle problemów, inni wyjechali.
Już zdążyłam się przyzwyczaić że sama mam galerię monologów.