anea Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Na działce przywitały nas kwaitki i klucz gęsi A to oznacza że nadzeszła moja ukochana WIOSNA :loveu: i reszta dzalkowych szalenstw jutro powinam miec nowe zdjecia Bili - ciekawa jestem ile urosla Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='anea']Na działce przywitały nas kwaitki i klucz gęsi A to oznacza że nadzeszła moja ukochana WIOSNA :loveu: i reszta dzalkowych szalenstw jutro powinam miec nowe zdjecia Bili - ciekawa jestem ile urosla Aaaale pięknie :loveu: Czy Ty znów byłaś na działce? Czy to jeszcze z wtedy zdjęcia? Bo jak mnie znów minęłaś i nie wstąpiłaś :mad: Nic nie napisałaś o filmikach co je wkleiłam :placz: Quote
anea Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 no wlasnie ne wspomnialam bo zapomnialam jak sie wzielam na moim kompie za wstawianie zdjec :) Filmiki super - szkoda tylko ze mnie nei wycielas ;) Zdjecia sa jeszcze z niedzieli a co do wpadania do Ciebie to mnie dzis nawet takie mysli nachodzily ale jak uswiadomilam sobie ze zanim dojade to bedzi ejuz ciemno i zimno to zrezygnowalam :D Quote
anea Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 no wlasnie ne wspomnialam bo zapomnialam jak sie wzielam na moim kompie za wstawianie zdjec :) Filmiki super - szkoda tylko ze mnie nei wycielas ;) Zdjecia sa jeszcze z niedzieli a co do wpadania do Ciebie to mnie dzis nawet takie mysli nachodzily ale jak uswiadomilam sobie ze zanim dojade to bedzi ejuz ciemno i zimno to zrezygnowalam :D Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 anea napisał(a):no wlasnie ne wspomnialam bo zapomnialam jak sie wzielam na moim kompie za wstawianie zdjec :) Filmiki super - szkoda tylko ze mnie nei wycielas ;) Zdjecia sa jeszcze z niedzieli a co do wpadania do Ciebie to mnie dzis nawet takie mysli nachodzily ale jak uswiadomilam sobie ze zanim dojade to bedzi ejuz ciemno i zimno to zrezygnowalam :D Bu szkoda, chociaż muszę siedzieć w domu, ale skoro już się ciepło zrobiło to możemy się umawiać na jakieś spacerki :cool3: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 anea napisał(a):a w piatek tez siedzisz w domu?? No to jesteśmy umówione :cool3: Quote
anea Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 olcha napisał(a):No to jesteśmy umówione :cool3: no tak nie zupelnie.... :( ale jeszcze zobaczymy Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 anea napisał(a):no tak nie zupelnie.... :( ale jeszcze zobaczymy Ojjj uda się :eviltong: Quote
anea Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ps nie uwazacie ze Tośka jest za chuda??? Quote
olcha Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='anea'] ps nie uwazacie ze Tośka jest za chuda??? Dzięki zdjęciu numer 3 spadłam z fotela :roflt: Tośka jak dla mnie w sam raz, moi rodzice powiedzieli by, że zabiedzona :evil_lol: Quote
anea Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dzięki zdjęciu numer 3 spadłam z fotela boskie, nie? :D mam jeszcze jak prosi o smaczka NA DWÓCH ŁAPACH :) - za to od powrotu spi :D A co do Tośki to mi sie tez wydaje ze w sam raz ale... suchej i ostatnio nie je, uspokoila sie, a czasem jak jej sie ten brzuch zapadnie to wyglada STRASZNIE :( i sie zastanawiam czy jest ok czy ja jednak podtuczyc :D Quote
olcha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 anea napisał(a):boskie, nie? :D mam jeszcze jak prosi o smaczka NA DWÓCH ŁAPACH :) - za to od powrotu spi :D A co do Tośki to mi sie tez wydaje ze w sam raz ale... suchej i ostatnio nie je, uspokoila sie, a czasem jak jej sie ten brzuch zapadnie to wyglada STRASZNIE :( i sie zastanawiam czy jest ok czy ja jednak podtuczyc :D Pokazuj jak prosi bo nie uwierzę, że sama z siebie się wysiliła :evil_lol: Dobrze, że ja troche przeganiasz jej tez się ruch przyda. A może jakąś inną suchą? Nikt jej nie podkarmia z domowników? Mi się wydaje, że możesz jej trochę więcej dawać bo teraz ma więcej wysiłku. Chociaz może po cieczce lepiej nie dawać, żeby się ciąża urojona nie przyplątała. Quote
anea Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Z karma jest tak ze oprocz suechej dostaje (co jakis czas) gotowane i pochlania je blyskawicznie. Z suchym gorzej ale juz si ekonczy wiec mam nadzieje ze nastepne bedzie jej lepiej szlo :) Ogolnie dokarmiac jej nie zamierzam nie chce to niech nie je Co do ruchu Punki to jednak staram sie jej nie zmuszac bo ona po kazdym takim wypadzie (takim np jak wczoraj) ledwo sie rusza - cos jak by zakwasy :D no to jeszcze kilka spacerkowych... kogoś tu pogieło :) Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nie przyplątały się jeszcze żadne kleszcze z lasu? Quote
olcha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Martyna jaki wykrok :evil_lol: :lol: Psy Ci się kondycja nie zgadzają :eviltong: Quote
anea Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 NIE i mam nadzieję ze si enie przyplacze bo my nadrazie si enie zabezpieczyliśmy ;) SMACZEK :D P:"DAJ" P:"No prosze..." P:"Miej litość..." P:"Zaraz sie zasapię ... :(" P:"Zobacz, wstałam!!!" P:"NO ŻESZ..... Niech Ci bedzie" Quote
olcha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nie zabezpieczacie się? :crazyeye: :evil_lol: Jakie cudne zdjęcie Tośki to pierwsze :loveu: A Punia....Punia..... :roflt: :roflt: :roflt: tego psa nie da się nie kochać :loveu: Quote
anea Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 A Punia....Punia..... tego psa nie da się nie kochać jak by jeszcze nie pachniala tak starym psem i szybciej sie ruszla na porannych spacerach kiedy spiesze si ena uczelnie to by byla idealem :D Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 olcha napisał(a):Nie zabezpieczacie się? :crazyeye: :evil_lol: A tyle się mówi o antykoncepcji...:lol: A tak serio, to podobno kleszcze się już pojawiły :watpliwy: Cholery jedne Quote
anea Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Wiem wiem :) a jesli chodzi o kleszcze to niestety juz sa ... wpuscilam juz wicie w celu poszukiwania czegos taniego i skutecznego anty... jak znajdziemy to si ezabezpieczymy ;) obrot (rozmazany bo swiatlo juz bylo kiepskie :( ) i film http://www.wrzuta.pl/film/lHi4Vats6q/ i wracamy...Punka na honorowym miejscu ;) Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tośka jest szorstka w dotyku? Puńka ma fajny namordnik :lol: Quote
anea Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 post mi sie skasowal :( Sierść sztywna wiec w dotyku raczej szorrstka ale na tyle juz gladka i mieciutka ;) dzisiejsze fotki... i na dzis wystarczy :D Quote
olcha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 anea napisał(a):jak by jeszcze nie pachniala tak starym psem i szybciej sie ruszla na porannych spacerach kiedy spiesze si ena uczelnie to by byla idealem :D Noooo wieeeeeeesz? Tak o mojej kochanej Puni bzydko mówić :mad: madziasto4 napisał(a):A tyle się mówi o antykoncepcji...:lol: A tak serio, to podobno kleszcze się już pojawiły :watpliwy: Cholery jedne Niestety pojawiły się :shake: Tzn jak dla kogo niestety, bo dla weterynarzy i producentów specyfików to raj ;) anea napisał(a): :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: p.s. Czy Martyna się przefarbiła? madziasto4 napisał(a):Tośka jest szorstka w dotyku? Puńka ma fajny namordnik :lol: Jako obmacywacz Tośki mogę stwierdzić, że nie do końca szorstka, ona taką dziwną tą sierść ma, ale w miarę delikatną. Puńka wygląda jak Hanibal :evil_lol: Quote
olcha Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 anea napisał(a):post mi sie skasowal :( Sierść sztywna wiec w dotyku raczej szorrstka ale na tyle juz gladka i mieciutka ;) dzisiejsze fotki... i na dzis wystarczy :D Oooo Bilunia :loveu: Czy mi się wydaje? Czy ona przestaje być do blabladora podobna? :roll: Quote
Recommended Posts