Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']Ahhahaha jaaaaa też! Naczytałam się o agility [czyt. agility] na dogomani i potem przeżyłam szok na wystawie jak usłyszałam głos z głosników "Zapraszamy na pokazy adżiliti" :rofl:

Punia moja ulubienica :loveu: A wiecie co? Padłam ze śmiechu jak Puńka coś jadła u Anety w domu....i się tak tym zmęczyła, że aż się zasapała i musiała się położyć :loveu:
hahahahahah ja też na wystawie zostałam uświadomiona jak to się czyta:lol:
Punia nr1 ! Juz chwalilam ją na gg u aneii:cool3:
[quote name='olcha']O tak by było jakbym Cie wycinała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

rotfl rotfl rotfl :megagrin::evillaug::biggrina:

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anea napisał(a):
Wiesz co ... to juz chyba lepiej jak mnie nie wycinasz :P (z drugiej strony sa rozne fajne programy - mogłabys mnie chociaz troche zwezic albo cus w tym stylu ;) )

Oj tak, źle i tak nie dobrze :lol: Ale ręczę Ci, że jeszcze trochę Panie instruktorki poćwiczą z wami przywoływanie i program żaden nie będzie potrzebny :evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
hahahahahah ja też na wystawie zostałam uświadomiona jak to się czyta:lol:
Punia nr1 ! Juz chwalilam ją na gg u aneii:cool3:

rotfl rotfl rotfl :megagrin::evillaug::biggrina:

:lol: :lol: :lol: witaj w klubie więc :eviltong:

Posted

anea napisał(a):
no tak... to ja sie sama przyznam po dwoch treningach (łacznie jakies 3,5 godziny) mam ZAKWASY i wszytsko mnie boli :)

A ja goopia na pilatesy biegam :splat:

Posted

kamila-dog napisał(a):
A coz ten filmik taki krotki :-o Ja chce wiecej :mad:

No krótkie niestety bo dłuższych nie mogę wrzucać do internetu :cool1: Ale za to będzie więcej :cool3:

Posted

Olcha dziekuje za filmiki z zdjecia :)

Kurcze ja sobie juz planowalam ze za trzy tyg wezme ze soba siostre i ona zdjeic apopstryka, ale niestet zoreitowalam sie zewtedy rodzice wyjezdzaja razem z aparatem :(
Chyba musze wreszcie swoj sobie kupic ;)

Posted

Kilka drzew nam wiatr na działce powalił :placz: ale dzieki temu Tośka miął przez co skakacz

i pod czym przechodzic :cool3:

A hek miał się za czym schować ;)

Posted

[quote name='madziasto4']Olcha, ten czerwony tunelik to zapożyczony od Ciebie? :cool3:

Ps. A malinois wymawia się <malinła> ;)

Nie :eviltong: ja mam 3 razy węższy :lol: i troszke dłuższy. Ten to był kiedyś dodawany do Royal Canin,

Malinła :oops: I po co mi te 4 lata francuskiego? :oops:

[quote name='anea']Olcha dziekuje za filmiki z zdjecia :)

Kurcze ja sobie juz planowalam ze za trzy tyg wezme ze soba siostre i ona zdjeic apopstryka, ale niestet zoreitowalam sie zewtedy rodzice wyjezdzaja razem z aparatem :(
Chyba musze wreszcie swoj sobie kupic ;)

Ale ż proszę, 5 zł się należy :evil_lol:

Mogę Ci pożyczyć aparat tylko nie wiem jak mi go oddasz? :hmmmm: To się jakoś zgadamy.

Ja też chce swój :placz: Ale już niedługo już niedługo :loveu:

Posted

olcha napisał(a):
Nie :eviltong: ja mam 3 razy węższy :lol: i troszke dłuższy. Ten to był kiedyś dodawany do Royal Canin,

Malinła :oops: I po co mi te 4 lata francuskiego? :oops:

Tak też sądziłam, że Twój chyba dłuższy :lol: Ale pomyślałam, że może wspomagasz własnym sprzętem te no.....agility :cool3:

No wiesz, uczyć się i nie pamiętać..;) :lol:

Posted

Poniewaz jakis niesamowity ruch sie zrobił w mojej galerii (to zapewna zasluga zdiec Olchy;) ) wrzuce ciag dalszy dzialkowych harcow

trzy mordy wpatrzone w ... smaczka :)

Idziemy na spacer...

Moja ulubiona gorka (niestety juz stracila caly swoj urok ;( )

i biegniemy...

do...

WODY!!!

wiosenna kapiel (trzeslo mnie na sam widok)

Posted

masz racje ;) ale moge Cie zapewnic ze wszystkie trzy byly wpatrzone tylko nie zdazyłam pstryknąć w odpowiednim momencie :)

Na szczęście rzekę psy podziwiały juz z brzegu (nurt był tak silny że kąpiel mogła by si eżle skonczyc :( )

T:"Chyba jestem śledziona..."

Posted

hahahahahahahahah boju ja sie umre ze smiechu czytajac wlasne bzdury i komentarze na ich temat :)

Zeby bylo sie z czego smiac poprawiac na razie nie bede :)

Posted

[quote name='madziasto4']Tak też sądziłam, że Twój chyba dłuższy :lol: Ale pomyślałam, że może wspomagasz własnym sprzętem te no.....agility :cool3:

No wiesz, uczyć się i nie pamiętać..;) :lol:

Hahahaha ja i wspomaganie agility? No coś Ty :lol: A w jaki sposób? :lol:

No nic z francuskiego nie pamietam :shake:

ŚLEDZIONA THE BEST! :roflt:

Posted

[quote name='madziasto4']Ps. A malinois wymawia się <malinła> ;)
A nie Malinoi? Maliniak i tyle :evil_lol: Ci co mają zrozumieć zrozumieją :evil_lol: