moon_light Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='olcha']Ahhahaha jaaaaa też! Naczytałam się o agility [czyt. agility] na dogomani i potem przeżyłam szok na wystawie jak usłyszałam głos z głosników "Zapraszamy na pokazy adżiliti" :rofl: Punia moja ulubienica :loveu: A wiecie co? Padłam ze śmiechu jak Puńka coś jadła u Anety w domu....i się tak tym zmęczyła, że aż się zasapała i musiała się położyć :loveu: hahahahahah ja też na wystawie zostałam uświadomiona jak to się czyta:lol: Punia nr1 ! Juz chwalilam ją na gg u aneii:cool3: [quote name='olcha']O tak by było jakbym Cie wycinała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rotfl rotfl rotfl :megagrin::evillaug::biggrina: Quote
olcha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 anea napisał(a):Wiesz co ... to juz chyba lepiej jak mnie nie wycinasz :P (z drugiej strony sa rozne fajne programy - mogłabys mnie chociaz troche zwezic albo cus w tym stylu ;) ) Oj tak, źle i tak nie dobrze :lol: Ale ręczę Ci, że jeszcze trochę Panie instruktorki poćwiczą z wami przywoływanie i program żaden nie będzie potrzebny :evil_lol: Quote
anea Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 no tak... to ja sie sama przyznam po dwoch treningach (łacznie jakies 3,5 godziny) mam ZAKWASY i wszytsko mnie boli :) Quote
olcha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 moon_light napisał(a):hahahahahah ja też na wystawie zostałam uświadomiona jak to się czyta:lol: Punia nr1 ! Juz chwalilam ją na gg u aneii:cool3: rotfl rotfl rotfl :megagrin::evillaug::biggrina: :lol: :lol: :lol: witaj w klubie więc :eviltong: Quote
olcha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 anea napisał(a):no tak... to ja sie sama przyznam po dwoch treningach (łacznie jakies 3,5 godziny) mam ZAKWASY i wszytsko mnie boli :) A ja goopia na pilatesy biegam :splat: Quote
Kamila Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='olcha']FILM Z AGILITY A coz ten filmik taki krotki :-o Ja chce wiecej :mad: Quote
olcha Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 kamila-dog napisał(a):A coz ten filmik taki krotki :-o Ja chce wiecej :mad: No krótkie niestety bo dłuższych nie mogę wrzucać do internetu :cool1: Ale za to będzie więcej :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Olcha, ten czerwony tunelik to zapożyczony od Ciebie? :cool3: Ps. A malinois wymawia się <malinła> ;) Quote
anea Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Olcha dziekuje za filmiki z zdjecia :) Kurcze ja sobie juz planowalam ze za trzy tyg wezme ze soba siostre i ona zdjeic apopstryka, ale niestet zoreitowalam sie zewtedy rodzice wyjezdzaja razem z aparatem :( Chyba musze wreszcie swoj sobie kupic ;) Quote
anea Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Kilka drzew nam wiatr na działce powalił :placz: ale dzieki temu Tośka miął przez co skakacz i pod czym przechodzic :cool3: A hek miał się za czym schować ;) Quote
olcha Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='madziasto4']Olcha, ten czerwony tunelik to zapożyczony od Ciebie? :cool3: Ps. A malinois wymawia się <malinła> ;) Nie :eviltong: ja mam 3 razy węższy :lol: i troszke dłuższy. Ten to był kiedyś dodawany do Royal Canin, Malinła :oops: I po co mi te 4 lata francuskiego? :oops: [quote name='anea']Olcha dziekuje za filmiki z zdjecia :) Kurcze ja sobie juz planowalam ze za trzy tyg wezme ze soba siostre i ona zdjeic apopstryka, ale niestet zoreitowalam sie zewtedy rodzice wyjezdzaja razem z aparatem :( Chyba musze wreszcie swoj sobie kupic ;) Ale ż proszę, 5 zł się należy :evil_lol: Mogę Ci pożyczyć aparat tylko nie wiem jak mi go oddasz? :hmmmm: To się jakoś zgadamy. Ja też chce swój :placz: Ale już niedługo już niedługo :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 olcha napisał(a):Nie :eviltong: ja mam 3 razy węższy :lol: i troszke dłuższy. Ten to był kiedyś dodawany do Royal Canin, Malinła :oops: I po co mi te 4 lata francuskiego? :oops: Tak też sądziłam, że Twój chyba dłuższy :lol: Ale pomyślałam, że może wspomagasz własnym sprzętem te no.....agility :cool3: No wiesz, uczyć się i nie pamiętać..;) :lol: Quote
anea Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Poniewaz jakis niesamowity ruch sie zrobił w mojej galerii (to zapewna zasluga zdiec Olchy;) ) wrzuce ciag dalszy dzialkowych harcow trzy mordy wpatrzone w ... smaczka :) Idziemy na spacer... Moja ulubiona gorka (niestety juz stracila caly swoj urok ;( ) i biegniemy... do... WODY!!! wiosenna kapiel (trzeslo mnie na sam widok) Quote
madziasto4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 trzy mordy wpatrzone w ... smaczka :) Jedna morda może i wpatrzona, ale te 2 pozostałe... :lol: Quote
anea Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 masz racje ;) ale moge Cie zapewnic ze wszystkie trzy byly wpatrzone tylko nie zdazyłam pstryknąć w odpowiednim momencie :) Na szczęście rzekę psy podziwiały juz z brzegu (nurt był tak silny że kąpiel mogła by si eżle skonczyc :( ) T:"Chyba jestem śledziona..." Quote
madziasto4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='anea'] T:"Chyba jestem śledziona..." Taaaa? A może wątroba :evil_lol: Quote
anea Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 hahahahahahahahah boju ja sie umre ze smiechu czytajac wlasne bzdury i komentarze na ich temat :) Zeby bylo sie z czego smiac poprawiac na razie nie bede :) Quote
olcha Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='madziasto4']Tak też sądziłam, że Twój chyba dłuższy :lol: Ale pomyślałam, że może wspomagasz własnym sprzętem te no.....agility :cool3: No wiesz, uczyć się i nie pamiętać..;) :lol: Hahahaha ja i wspomaganie agility? No coś Ty :lol: A w jaki sposób? :lol: No nic z francuskiego nie pamietam :shake: ŚLEDZIONA THE BEST! :roflt: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='madziasto4']Ps. A malinois wymawia się <malinła> ;) A nie Malinoi? Maliniak i tyle :evil_lol: Ci co mają zrozumieć zrozumieją :evil_lol: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 AGILITY - PRZYWOŁANIE Buahahhahahaha moja ulubiona komenda :evil_lol: Quote
Recommended Posts