anea Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Tak sobie patrzę na te ostatnie zdjęcia... Chyba ktoś Ci podmienił psa, Anea :) To jest nasz szalony wybiegiwacz??? Bidulka :) hihi tez bym miala watpliwosci czy to moj pies gdyby nie to ze ona jeczy z taka sama intensywnoscia jak szaleje :) wiec mam na zmiane albo bieganie z pileczka, skakanie i ogolne szalenstwo albo jeki baaardzo intensywne ;) Quote
anea Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 przedstawiam Bilę :) Bila jak juz pisalam to nie moj pies ale poniewaz zawital w rodzinie to pewnie czasem bedzie sie pojawial w mojej galerii ;) i kilka śpiących fotek na DOBRANOC :) (reszta zdjec jutro) Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To wszystkie zabawki psic? :cool3: Mała czarnulka słodka :loveu: Quote
anea Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 nie, :) te zabawki za szyba to czesc pluszakowych zbiorow moich i siostry... troche sie tego uzbieralo ;) z reszta spora czesc juz i tak nas opuscila ... Quote
Loona Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Bila wygląda jak labrador, przynajmniej na razie :razz: Słodka jest, jak kazdy szczeniak :loveu: Mam nadzieję, że właściele nie zmarnują psiaka :shake: Quote
anea Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Zmarnowac raczej nie zmarnuja... kochaja bardzo a czy madrze to sie okarze a teraz kolejne zdjecia (w kwestii wyjasnienia - wiekszosc nie ostra bo robilam aparatem ktorego nie znam - swojego zapomnialam :( ) Quote
anea Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 tak bylo caly dzien :evil_lol: krotkie przerwy na spanko (glownie Bila) i znowu wariacje :loveu: C.D.N... Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 głupol mały :evil_lol: Tosia cierpliwie znosiła zaczepki szczyla? :razz: Quote
anea Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 nie wiem kto sie wykazal wieksza cierpliwoscia.... To czesciej Bila (Z ZEBAMI!!!) gonila toske bo miala jej juz dosc :) w zasadzie jedyna scysja byla przy misce - tzn bila zjadla poszla, wtedy podeszla toska a bila chciala wrocic do miski.. no i byla mala awnati... ale po za tym piekne zgodne szalenstwo :D Quote
olcha Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='anea']Zdjecia czarnulki jutro a dzis.... ... nasza prowizoryczna domowa stacjonata :evil_lol: :klacz: Tośka jest the best! :multi: :multi: :multi: A Bila jest cudna, uwielbiam te szczeniakowe szpilkozęby i podusie mięciutkie :loveu: Quote
Loona Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 To się obie psice wyszalały, Tosia zmęcozna chociaż? :evil_lol: Quote
anea Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Tośka jest the best! Wiem wiem :) To się obie psice wyszalały, Tosia zmęcozna chociaż? owszem w miedzy czasie byla zmeczona... ale zanim dotarlismy do domu zdarzyła odpocząć :D Super zdjęcie, bardzo mi się podoba! dziekuje bardzo :) Skaczacych zdjec na razie wiecej ie mam ale wstawie za to jeszcze kilka z szaleństw z Bibą STOŁEK_ MÓJ WRÓG!!! Quote
anea Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 T:"Co tam masz???" B:"Moje< nie oddam!!!" B:":crazyeye: Co Ty wyrabiasz?!?!?!? " T:"Ej no... pokaż to niebieskie!!!:mad: " B:":eviltong: T:icon_roc: ta pilka wygląda dziwnie znajomo...." B:"SPADAJ teraz jest moja.... :mad: " Quote
anea Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Loona napisał(a):Cudze zawsze lepsze :evil_lol: Wiesz....no bo... w zasadzie ciezko powiedziec czyja to pilka :) byla Toski ale tego dnia stała sie pilką Biili :D obie rozscily sobie do niej rowne prawa :P Quote
anea Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 To na dobranoc jeszcze Toska Bila i 8 miesieczny brzuszek moje siostry (tzn brzuszek jest troche starszy ale zawartość 8 miesieczna :) ) Quote
olcha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='anea'] Bila czyha na zycie domowników :evil_lol: [quote name='anea']To na dobranoc jeszcze Toska Bila i 8 miesieczny brzuszek moje siostry (tzn brzuszek jest troche starszy ale zawartość 8 miesieczna :) ) :loveu: Jeeejku ale jej szybko urósł :loveu: A mają już pokoik? Quote
Loona Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 olcha napisał(a):Bila czyha na zycie domowników :evil_lol: Chyba na życie sprzętów domowych :evil_lol: Quote
anea Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 pokoik maja łóżeczko i wózek tez :) zostaje komodka, wanienka (chyba) i pare innch dupereli + wyprawka dla psa :) Quote
olcha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aneta :roll: śniło mi się, że Tośka urodziła wyrośnięte lwie pieski :roll: Jak wrócisz to napisz jak Ci poszło. Quote
Loona Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 olcha napisał(a):Aneta :roll: śniło mi się, że Tośka urodziła wyrośnięte lwie pieski :roll: Ale masz sny :shake: Anea, jak Ci poszło? (cokolwiek to było ;)) Quote
olcha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Loona napisał(a):Ale masz sny :shake: Anea, jak Ci poszło? (cokolwiek to było ;)) To jeden z moich normalniejszych snów :evil_lol: Chemia....moja zmora.... Quote
anea Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 :mad: Tośka nic rodzic nie bedzie!!! :mad: A przez ta cieczke tak jej odbija ze dzis jej dałam klapsa na ulicy :oops: straciłam cierpliwosc ale pocieszam sie ze cieczka sie konczy i chemia juz za mna :multi: (przynajmniej chwilowo) Jak mi poszlo...bez rewelacji :eviltong: powinnam zaliczyc ale jak sie nie uda to tez zdziwiona nie bede :roll: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 anea napisał(a)::mad: Tośka nic rodzic nie bedzie!!! :mad: A przez ta cieczke tak jej odbija ze dzis jej dałam klapsa na ulicy :oops: straciłam cierpliwosc ale pocieszam sie ze cieczka sie konczy i chemia juz za mna :multi: (przynajmniej chwilowo) Jak mi poszlo...bez rewelacji :eviltong: powinnam zaliczyc ale jak sie nie uda to tez zdziwiona nie bede :roll: Czasem trzeba doprowadzić psa do pionu, nikt nie jest idealny. Nie przejmuj się. Na pewno zaliczyłaś! Quote
Recommended Posts