Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście wczorajszy spacerek baardzo Wam się spodobał a ile szczęścia widać na pysiu gdy Tosia biegła z piłeczką.
Zawsze inaczej zwiedza się Galerię kogoś znajomego.
My doszłyśmy na Pola gdy już nie było nikogo znajomego.
Pozdrawiam Ewa

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anea']

:turn-l: jakie koło gospodyń mokotowskich :lol:

T:"rzuć mi rzuć mi rzuć mi.... :razz:

[quote name='anea']brudny pies to szczęśliwy pies :loveu:

A za te dwa Cie nie lubie :obrazic:

Wylazły mi mankiety :placz:

Posted

ale ja mam jeszcze jedno :) prosze bardzo...

a tutaj juz chyba resztka moich zdjęc

bieganie synchroniczne :)

a tu chciałam złapac skaczącą toskę ale w momecie robienia zdjecia postanowiła zamiast przez wyższy płotek przeskoczyć przez jakąs beleczkę obok :(

Posted

[quote name='anea']ale ja mam jeszcze jedno :) prosze bardzo...

Spotkam to uduszę! Obie!

a tu chciałam złapac skaczącą toskę ale w momecie robienia zdjecia postanowiła zamiast przez wyższy płotek przeskoczyć przez jakąs beleczkę obok :(

:loveu: :loveu: :loveu:
Ciesz się, że skacze przez belki, moje skaczą przez pudełka od chusteczek :evil_lol:

Posted

hmmm... skądś kojarzę tego "kaputurnika" :confused: :hmmmm: ...ale skąd?? (twarz kojarzę, kapturka nie :diabloti: )

Dozie śliczne, wymiętosić takie kluchy to przywilej :razz:

Tośka - wariatka kochana :loveu: ale ma z Tobą dobrze!

Posted

[quote name='Kenduś']

hmmm... skądś kojarzę tego "kaputurnika" :confused: :hmmmm: ...ale skąd?? (twarz kojarzę, kapturka nie :diabloti: )

Dozie śliczne, wymiętosić takie kluchy to przywilej :razz:

Tośka - wariatka kochana :loveu: ale ma z Tobą dobrze!

Nie wiem doprawdy skąd możesz znać....to jakaś spotkana babulinka mokotowska okapturzona :roll: Cyknełyśmy jej zdjęcie i poszłyśmy dalej...:roll: serio serio

Posted

Pierwsze spotkanie Tośki ze śniegiem uwazam za udane :) psica zachwycona (w odróżnieniu od pani:angryy: ) bo jeszcze jej doopa nie odmarzła :evil_lol:
Może wieczorkiem uda mi si ecos na sniegu pstryknac... na razie odmarzam :roll:

Posted

ok nie chcą mi się zdjęcia załadować :placz: Widzę tylko część :placz: Zazdroszczę humoru Tośki, u mnie raczej psy udają, że nagle przestały mieć potrzeby fizjologiczne :mad:

Posted

kocham te Twoje zmarźluchy :) Tośce śnieg się straaasznie podoba mam nawet nowa porcje zdjec ale z wiadomoych przyczyn ich nie wstawie :(

Posted

anea napisał(a):
kocham te Twoje zmarźluchy :) Tośce śnieg się straaasznie podoba mam nawet nowa porcje zdjec ale z wiadomoych przyczyn ich nie wstawie :(

A ja im dzisiaj nawet parę zdjęć na śniegu cyknęłam, i Tekila próbowała nawet się bawić :cool3: ale Era nie podzielała entuzjazmu i szybko do domu leciała :lol:

Potem jeszcze z Erą wyszłam na dłuższy spacer za furtkę, sweter jej założyłam. A ona jest nauczona, że nie załatwi się na chodniku więc chciała zejść na pobocze, a tam śnieg wyższy od niej, jak wskoczyła to wyjśc nie mogła :lol:

Posted

anea napisał(a):
Bawiłyśmy sie świetnie do czasu kiedy zgubiłyśmy piłeczkę:angryy:

A zapomniałam dodać, że się znajdzie jak przyjdzie odwilż :evil_lol:

Posted

Puńka szaleje :multi: :loveu: :razz:

T:"Pogieło mnie odrobinkę :cool3: "

T"Konczmy już to pozowanie bo mi poopa odmarzła :angryy: "

i to koniec na dzis :smile:

nie wiem kiedy wstawie reszte bo weekend spędzę w pracy :shake:
w każdym razie c.d.n.

Posted

Bosh, jaka radosna, nie widziałam chyba aż tak radosnego psa :) Figaro też lubi snieg, ale nie aż tak ;) Poza tym, chlapa sie powoli robi a on wodę omija z daleka :shake:

Posted

wrrrrr nic mi o tej pogodzie ni emow :( cały dzien sypał snieg a teraz deszcz pada :( jak sie zrobi pluch ktora za godzine, dwie zamarźnie to bedzie tragedia :(

Miałam wstawic nowe zdjecia ale mi komputer zamula... mialam tez uzupelnic stare posty filmami ale wrzuta nie dziala... chyba to znak ze powinnam sie uczyc a nie siedziec przy komputerze....

Posted

anea napisał(a):
wrrrrr nic mi o tej pogodzie ni emow :( cały dzien sypał snieg a teraz deszcz pada :( jak sie zrobi pluch ktora za godzine, dwie zamarźnie to bedzie tragedia :(

Miałam wstawic nowe zdjecia ale mi komputer zamula... mialam tez uzupelnic stare posty filmami ale wrzuta nie dziala... chyba to znak ze powinnam sie uczyc a nie siedziec przy komputerze....

:KLACZ: Tak jest! Marsz do nauki! Wystarczy, że ja oblałam :grins:

Dzisiaj jak odśnieżałam to taki superowy snieg był, lekko namoczony, idealny na bałwana i sanki :eviltong: Ale teraz jest już taki ciapowato mokry błeee

Posted

Chwaliłam się posłaniem to teraz pochwale sie ubrankami
Praca zbiorowa: zakupy, krój, wycięcie --- ja :)
szzycie --- mama :) :loveu:

koszt dwóch kubraczków 22 zł :razz:

ta daaam

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Przyznaj się gdzie kupiłaś :mad:

22 zł? PHIIII akurat!

A kombinezony też szyjecie :eviltong: że się znów zapytam? :evil_lol:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Przyznaj się gdzie kupiłaś :mad:

22 zł? PHIIII akurat!

do niczego si enie przyznam, niczego mi nie udowodnisz :eviltong: poprostu jestesmy GENIALNE (szkoda tylko że to sie na chemii nie objawilo :cool1: )

A kombinezony też szyjecie :eviltong: że się znów zapytam? :evil_lol:

rzucisz dobrą stawkę to się zastanowię :razz:

A teraz moje potwory mówią DOBRANOC
( ja chyba też bo muszę sie uczyć :roll: )