anea Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 a tak puńka ODPOCZYWA po zjedzeniu kostki :cool3: KRWIOŻERCZE BESTIE :crazyeye: Swoja drogą to czemu one nie mogą takich paskudztw jeść koło misek albo chociaz na podłodze?!:mad: oczywiście trzeba na posłaniu :angryy: i dwa goopki i jeszcze jak zachowuje sie mój (nie całkiem)normalny pies jak dostaje kość http://anea.wrzuta.pl/film/ksczcBM6qU/ http://anea.wrzuta.pl/film/sjbKbvuSfW/ Quote
anea Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 hej hej jest tu ktos??? Zaraz cos wstawie..... ale dopiero jak ktos cos odpisze :) Quote
anea Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 dobra wtswiam bo i tak sie nie doczekam... Olch amyje Majkę...Looona??? jest nieobecna wiec wstawie sama dla siebie:evil_lol: Wczoraj odwiedziłam całkiem przyjemna gromadke :loveu: Zdjeci aoczywiscie jakosciowo tragiczne ale i tak wtawie :) Klony :evil_lol: I sjesta ... :cool3: Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No takich zdjec to nie przepuszcze :eviltong: Na poczatku to pomyslalam ze to Koronkowe ale przeciez jej maluchy jeszcze nie sa takie duze :eviltong: Przyznaj no sie-gdzie bylas? :cool3: Quote
anea Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 zgadnij :)- podpowiem dwa suczyszka czarna i zolta, mały bąbel i szeiść mauszków... :) cudne towarzystwo Quote
olcha Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='anea']dobra wtswiam bo i tak sie nie doczekam... Olch amyje Majkę...Looona??? jest nieobecna wiec wstawie sama dla siebie:evil_lol: Wczoraj odwiedziłam całkiem przyjemna gromadke :loveu: Zdjeci aoczywiscie jakosciowo tragiczne ale i tak wtawie :) Klony :evil_lol: I sjesta ... :cool3: A ja wieeeem gdzie ona była wiem! :multi: Ale zapomniałam :watpliwy: Ale Ci zazdroszczeeeee!!!!!!!! Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 anea napisał(a):zgadnij :)- podpowiem dwa suczyszka czarna i zolta, mały bąbel i szeiść mauszków... :) cudne towarzystwo ja nie pamietam nazwy hodowli ale to Akard,tak? :cool3: :oops: Quote
anea Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 tak dokładnie :) w środe ja odwiedziłąm (dziękuję za zaproszenie) i naprawde dobrze sie bawiłam - niesamowita gromadka :) Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Oj nie watpie ze sie super bawilas :evil_lol: Tez tak chce :placz: Quote
akard Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='anea']dobra wtswiam bo i tak sie nie doczekam... Olch amyje Majkę...Looona??? jest nieobecna wiec wstawie sama dla siebie:evil_lol: Wczoraj odwiedziłam całkiem przyjemna gromadke :loveu: Zdjeci aoczywiscie jakosciowo tragiczne ale i tak wtawie :) Klony :evil_lol: Klony mnie rozlozyly!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jak tylko masz ochotke zagladaj czesciej, choc teraz grono juz bedzie szczuplejsze... Quote
anea Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 teraz jak wiem gdzie mieszkasz i jak jest u ciebie fajnie to sie tak łatwo mnie nie pozbędziesz :) Quote
Loona Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jestem jestem, ale z doskoku :-( Bosh, jakie słodkie szczeniaki, ile mają? Ze dwa miechy już, albo dalej, słodkie :loveu: Czarne moje ulubione, ale każde dozie są superowe :loveu: Quote
olcha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Nooo Aneeeta obijasz się! Obrabiaj te zdjęcia dzisiejsze! Quote
anea Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 obrobilam... juz nawet na fotosiku sa... tylko chwilowo jestem w szoku i stracilam wtatek...musze dojsc do siebie bo si egotuje :) Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 anea napisał(a):obrobilam... juz nawet na fotosiku sa... tylko chwilowo jestem w szoku i stracilam wtatek...musze dojsc do siebie bo si egotuje :) A co sie stalo :roll: Quote
anea Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Witamy :) Jak juz Olcha wspomniała , wybrałyśmy się dziś na małe szaleństwo po Polach :) Quote
anea Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 kamila-dog napisał(a):A co sie stalo :roll: Na szczęscie nic godnego uwagi i już mi przeszło :) Reszte spacerkowych zdjec wstawie jutro bo dzis mi się srasznie nie chce :) Quote
olcha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='anea']Witamy :) Jak juz Olcha wspomniała , wybrałyśmy się dziś na małe szaleństwo po Polach :) Aahahahah zdjęcie numer 3 wymiata! :multi: :multi: :multi: "JA LATAM! MAMO JA LATAM!" Quote
anea Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Nowa baaardzo groźna :cool3: koleżanka prosiaczek :evil_lol: Quote
anea Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Kolege nowego też znaleźliśmy :) Tak dochodzi do zdeżeń czołowych:evil_lol: Quote
anea Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Tośka:" Złap mnie jeśli potrafisz :evil_lol: " T:"UUUUUPS jednak potrafisz... ale ja tylko żartowalam :roll: " Omawiamy szczegóły zabawy... T:"Oddawaj moją piłkę!!! :angryy: T:"rzuć mi rzuć mi rzuć mi.... :razz: Quote
anea Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 brudny pies to szczęśliwy pies :loveu: Quote
olcha Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dobrze, że jednak wstawiam moje zdjęcia u mnie bo wiele od Twoich sie nie różnią :lol: :lol: :lol: p.s. autoreklama....zapraszam do mojej galerii do obejrzenia Tośki :eviltong: Quote
Recommended Posts