olcha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Loona napisał(a):To gdzie Wyście były? Słyszałam coś o spacerze z Moon, ale doziów tu nie widzę :evil_lol: No jak to? A tu? :eviltong: Tam w oddali? olcha napisał(a): anea napisał(a): ktora wybrac?!?!? O kupiła s Tośkosławskiej nową piłeczkę :cool3: anea napisał(a):i tak mnie jakos natchneło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jakie śliczne zdjęcia łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał Quote
anea Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 rzadna nie jest nowa... tak duza kolorowa to stary flak po Julkowej piłeczce a czerwnona.... kupiłam pare miesiecy temu ale od poczatku byla dooopna i tak jak przewidywałam po dniu zabawy juz wlasciwie sie rozwalila Quote
anea Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Jakie śliczne zdjęcia łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał nie ma to jak NIKON :) ale do Twojego i tak mu daleko... Quote
olcha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 anea napisał(a):rzadna nie jest nowa... tak duza kolorowa to stary flak po Julkowej piłeczce a czerwnona.... kupiłam pare miesiecy temu ale od poczatku byla dooopna i tak jak przewidywałam po dniu zabawy juz wlasciwie sie rozwalila Musisz zainwestować w tego czarnego konga na sznurku, to podobno niezniszczalne jest. anea napisał(a):nie ma to jak NIKON :) ale do Twojego i tak mu daleko... Nikonowi? Do mojego? :lol: Quote
anea Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 mojemu nikonowi bo to juz taki staruszek na dodtaek kompaktowy :( to jeszcze kilka toskowych Quote
Loona Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 olcha napisał(a):No jak to? A tu? :eviltong: Tam w oddali? Ahaaaaa, taaaaam :evil_lol: anea napisał(a): Szczęście widać na odległość :) Quote
anea Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 no to wstawiamy dalej :evil_lol: ni pies ni wydra...:razz: Quote
anea Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Uwaga uwaga!!! Królik 3 letni (chyba) wraz z klatka i cała reszta szuka nowego domu Królik jest czarny i kochany :roll: jak ktos chetny proszę pisa na PW Quote
olcha Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='anea']Uwaga uwaga!!! Królik 3 letni (chyba) wraz z klatka i cała reszta szuka nowego domu Królik jest czarny i kochany :roll: jak ktos chetny proszę pisa na PW Miniaturka? Czy zwykły? I skądżeś wytrzasła tego kłółika? Masz zdjęcia :cool3: Quote
anea Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Zdjec nie mam ale moge sprobowac zalatwic :D Królik miniaturka (i o dziwo taki w miare mini ;) ) A skąd go wytrzasnełam... to królik mojej siostrzyczki kochanej... Sytuacja nie jest dramatyczna tzn krolik sobie zyje spokojnie tak jak zyl i nikt go przez okn nie wyrzuca...ale z drugiej strony caly czas siedzi w klatce, nie ma kto sie nim zajac itp Quote
anea Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Do wrzesnia musimy przerwac treningi w klubie:placz: (ale bedziey trenowac na działce :roll: ) a na naszym ostatnim spotkaniu pstryknelam pare zdjec (tzn ja pstryknelem i moja siostra pstryknela- to tak jak by si ektos zastanawial jak moglam jednoczesnie byc na zdjeciu i jej robic :cool3: ) tu jestem :evil_lol: Quote
anea Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 i filmik http://anea.wrzuta.pl/film/vgdfYgasbl/ Quote
Loona Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 A czemu będziecie musieli przerwać treningi? Tosia wygląda na zadowoloną :) Quote
olcha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Nie widzę filmiku :placz: Ty skubańcu ładine to się tak siostrą wysługiwać? :evil_lol: Quote
anea Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 siostra sama chce:D przerwalismy bo sesja sie zbliza i mam strasznie malo czasu :( w maju udalo nam sie byc na jednym treningu wiec uznalam ze nie ma sensu powtarzac sytuacji w czerwcu.... wrocimy na jesieni :D Quote
olcha Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 anea napisał(a):.... wrocimy na jesieni :D Yhmmmm tak się gada :shake: Quote
anea Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 nawet nie sugeruj ze nie wrocimy !!! :) jest tylko jeden powod ze nie wroce - jesli bede musiala sie przeniesc do Wroclawia Quote
anea Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 poniewaz jutro planuje wybyc na dzialke moim nowym pogromca szos (no tak nie do konca moim i nie dokonca nowym a juz napewno nie pogromca :) ) to zasypie Was kolejna porcja zdjec zebyscie mieli co ogladac jak mnie nie bedzie tośka podziwia nowe posłanie Puńki to dla mnie??? Punka dopiero po dwoch nocach sie do posłania przekonała ;/ i wielka wyzerka czyli Pncia kupiła gnata :P Quote
Loona Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='anea']nawet nie sugeruj ze nie wrocimy !!! :) jest tylko jeden powod ze nie wroce - jesli bede musiala sie przeniesc do Wroclawia A czemu jeśli można spytać? [quote name='anea'] A Tosia nie dostała nowego łóżeczka? :evil_lol: Kości widać smakują ;) Quote
anea Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 tosia dostala stare punki :D przeniesc bede sie musiala jesli dostane sie na wet do Wroclawia(marzenia...) a kostki :) rzucily sie na nie jak glupie:) Quote
anea Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Na początek sprzedajne suki :eviltong: i wodne (ściekowe :-( ) szaleństwo Quote
Loona Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='anea']Na początek sprzedajne suki :eviltong: Ola, ja bym się obraziła :evil_lol: Kurde, Tequila do wody wchodzi :crazyeye: Figaro to nie ma mowy, nawet jak deszcz pada to na dwór nie wyjdzie. Musi mu się bardzo chcieć :shake: Quote
anea Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 ciiiiiiiiiiii Ola chyba tego jeszcze nie widziala :D mam jeszcze kilka na ktorych jest lepiej widoczna ale nie wstawilam wiec sie chyba nie obrazi :P Ola tez byla w szoku ale obie jakos tak poszly za przykladem toski, co prawda niesmialo, tak tylko troszke ,ale zawsze :) Quote
olcha Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Loona napisał(a):Ola, ja bym się obraziła :evil_lol: Kurde, Tequila do wody wchodzi :crazyeye: Figaro to nie ma mowy, nawet jak deszcz pada to na dwór nie wyjdzie. Musi mu się bardzo chcieć :shake: Obrażam się :obrazic: Aneta właśnie u mnie była i osobiście ja o tym poinformowałam :diabloti: Tym bardziej, że nie chciała iść ze mną na spacer :obrazic: Tequila nie wchodzi do wody, Tequila wściekle do niej wpada żeby dogonić Tośkę i pokazać gdzie jest jej miejsce :evil_lol: Quote
anea Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 nikt nas nie lubi :( nikt do nas nie zaglada :( a ja mam tyle zdjec do wstawieni... i po co?!?!? :( Quote
Recommended Posts