anea Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 miała malazezie (WIEM ze to sie inaczej pisze) ale juz wszystko OK a po za tym według mnie jest znerwicowana/znudzona - wariuje na punkcie swojego ogona brak jej ruchu :( wlasciciele sie staraja a ja mam nadzieje ze efekty beda.... Ale paskudne rzeczy pisze :P nie jest tragicznie zeby nie bylo watpliwosci :D Quote
Loona Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 anea napisał(a):miała malazezie a co to? :oops: anea napisał(a):po za tym według mnie jest znerwicowana/znudzona - wariuje na punkcie swojego ogona brak jej ruchu :( wlasciciele sie staraja a ja mam nadzieje ze efekty beda... To akurat jest do naprawienia ;) Wystarczy trochę więcej ruchu ;) Jak częściej jej Tośkę będziesz przywozić, to się dziewczyna zmęczy na tydzień :evil_lol: Quote
olcha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Loona napisał(a):a co to? :oops: Anecia ja też bym napisała malazezia :lol: nie wiem jak się inaczej pisze? Loona to taki grzybek uszny nieciekawy mega swędzący. edit: znalazłam pisze się Malassezia, i może ona występować chyba na całej skórze? Jeszcze doczytam. Ale generalnie najczęściej jest w uszach (przynajmniej tak twierdzą weci, żeby coś powiedzieć a to wcale malassezia być nie musi). Quote
anea Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 no nie musi :D Loona niestety z Toska na razie do niej nie jezdzie (dziecko o pies jakos przechodzi ale dziecko i dwa psy to juz za duzo ) ale jak u nich jestem to na przemian baiwe sie z dzieckiem i psem :P a Kasia tez jak tylko maluch zasnie to meczy Bille :) Nie moge sie juz doczekac lipca keidy wszystkie wyladuje,my na dzialce (biedny Antos bedzi ejedynym facetem :P ) to jeszcze kilka dzialkowych szalenstw oczywiscie walka o sznurek skonczyla sie awantura :( ale mam madrego pieska który w takich sytuacjach szybko pasuje :D Quote
Loona Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 anea napisał(a):Nie moge sie juz doczekac lipca keidy wszystkie wyladujemy na dzialce (biedny Antos bedzie jedynym facetem :P ) A tatuś? Nie reflektuje? :evil_lol: Quote
olcha Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Loona napisał(a):A tatuś? Nie reflektuje? :evil_lol: Ktoś musi zarabiać na wakacje :lol: ;) Quote
akard Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 olcha napisał(a):Ktoś musi zarabiać na wakacje :lol: ;) Ti spryciulko:lol: Quote
Loona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jasne, on się poprostu bał zostać sam na sam z tyloma dziewczynami :eviltong: Bał się, że się Wam okres zejdzie i będzie rzeźnia :evil_lol: Quote
anea Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 moje sucze po sterylce... bila jeszcze za mloda... ja to spokojna istota jestem a Kasia coz ... narazie "odpoczywa" po porodzie wiec tak zle by chyba nie bylo :P ale nie ukrywam ze nam pewnie tez dobrze zrobi takim babski wypad :D Quote
anea Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 to Puńka w kapieli (z moją moondrą siostra ;) ) I kilka w miare świerzych zdjęc Bili Quote
martynkao Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Niecierpliwe czekamy na zdjecia z dzisiejzego spacerku :):) Mam nadzieje ze gdzies zapłatał sie Tori:) Quote
anea Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 pstrykałam wszystko co sie ruszało wiec na pewno gdzies sie znajdzie Niestety zdjecia beda dopiero w niedziele bo nie robilam ich swoim aparatem :( Quote
olcha Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Udało mi się dorwać komputer. Zdjęcia będą już w sobotę wieczorem jak tylko wrócę do domu :razz: Jest kilka zdjęć borderków ale niestety nie wiem czy Tori to Tori :lol: no i ja psuję efekt zdjęcia :roll: Quote
martynkao Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 olcha napisał(a):Udało mi się dorwać komputer. Zdjęcia będą już w sobotę wieczorem jak tylko wrócę do domu :razz: Jest kilka zdjęć borderków ale niestety nie wiem czy Tori to Tori :lol: no i ja psuję efekt zdjęcia :roll: Tori to ten co nie biagał za siostra i mamuska ;P Cwanyjest iwie ze jak kto inny biega po pilke to on sie juznie wysila ;P Dostal za duzo razy po łbie od raptora :P Czekamy wtakim razie na foteczki :) a Dogi sa;P te szczeniorki były słodkie :D Quote
akard Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 anea napisał(a):pstrykałam wszystko co sie ruszało wiec na pewno gdzies sie znajdzie Niestety zdjecia beda dopiero w niedziele bo nie robilam ich swoim aparatem :( Poczekamy do niedzieli;) Pozdrawiam cieplutko:loveu: Quote
olcha Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Narazie wrzucam kilka kiepskich zdjęć na szybko Borderków i Tośki. Właściwie podpisałam je swoim nickiem ... ups... zapomniałam :p Oczywiście robiła je anea ;) Quote
olcha Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Kolejna porcja rozmazanych do połowy zdjęć :evil_lol: Quote
anea Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 rozmazanych...:( starałam sie :P a podpis mi ni eprzeszkadza - przynajmniej widac ze robisz rozmazane zdjecia ;) Quote
Loona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 To gdzie Wyście były? Słyszałam coś o spacerze z Moon, ale doziów tu nie widzę :evil_lol: Quote
anea Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dozie tez beda... ale pozniej :P na razie toska i hek :) a to moj chrzesniak (mam nadzieje bo Xiadz robi jakies jazdy :( ) Quote
anea Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 i jeszcze kilka buzi buzi ktora wybrac?!?!? Quote
Recommended Posts