Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

miała malazezie (WIEM ze to sie inaczej pisze) ale juz wszystko OK a po za tym według mnie jest znerwicowana/znudzona - wariuje na punkcie swojego ogona brak jej ruchu :( wlasciciele sie staraja a ja mam nadzieje ze efekty beda....

Ale paskudne rzeczy pisze :P nie jest tragicznie zeby nie bylo watpliwosci :D

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anea napisał(a):
miała malazezie

a co to? :oops:
anea napisał(a):
po za tym według mnie jest znerwicowana/znudzona - wariuje na punkcie swojego ogona brak jej ruchu :( wlasciciele sie staraja a ja mam nadzieje ze efekty beda...

To akurat jest do naprawienia ;) Wystarczy trochę więcej ruchu ;) Jak częściej jej Tośkę będziesz przywozić, to się dziewczyna zmęczy na tydzień :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
a co to? :oops:

Anecia ja też bym napisała malazezia :lol: nie wiem jak się inaczej pisze?

Loona to taki grzybek uszny nieciekawy mega swędzący.

edit: znalazłam pisze się Malassezia, i może ona występować chyba na całej skórze? Jeszcze doczytam. Ale generalnie najczęściej jest w uszach (przynajmniej tak twierdzą weci, żeby coś powiedzieć a to wcale malassezia być nie musi).

Posted

no nie musi :D

Loona niestety z Toska na razie do niej nie jezdzie (dziecko o pies jakos przechodzi ale dziecko i dwa psy to juz za duzo ) ale jak u nich jestem to na przemian baiwe sie z dzieckiem i psem :P a Kasia tez jak tylko maluch zasnie to meczy Bille :) Nie moge sie juz doczekac lipca keidy wszystkie wyladuje,my na dzialce (biedny Antos bedzi ejedynym facetem :P )

to jeszcze kilka dzialkowych szalenstw

oczywiscie walka o sznurek skonczyla sie awantura :( ale mam madrego pieska który w takich sytuacjach szybko pasuje :D

Posted

anea napisał(a):
Nie moge sie juz doczekac lipca keidy wszystkie wyladujemy na dzialce (biedny Antos bedzie jedynym facetem :P )

A tatuś? Nie reflektuje? :evil_lol:

Posted

Jasne, on się poprostu bał zostać sam na sam z tyloma dziewczynami :eviltong: Bał się, że się Wam okres zejdzie i będzie rzeźnia :evil_lol:

Posted

moje sucze po sterylce... bila jeszcze za mloda... ja to spokojna istota jestem a Kasia coz ... narazie "odpoczywa" po porodzie wiec tak zle by chyba nie bylo :P ale nie ukrywam ze nam pewnie tez dobrze zrobi takim babski wypad :D

Posted

pstrykałam wszystko co sie ruszało wiec na pewno gdzies sie znajdzie

Niestety zdjecia beda dopiero w niedziele bo nie robilam ich swoim aparatem :(

Posted

Udało mi się dorwać komputer. Zdjęcia będą już w sobotę wieczorem jak tylko wrócę do domu :razz: Jest kilka zdjęć borderków ale niestety nie wiem czy Tori to Tori :lol: no i ja psuję efekt zdjęcia :roll:

Posted

olcha napisał(a):
Udało mi się dorwać komputer. Zdjęcia będą już w sobotę wieczorem jak tylko wrócę do domu :razz: Jest kilka zdjęć borderków ale niestety nie wiem czy Tori to Tori :lol: no i ja psuję efekt zdjęcia :roll:

Tori to ten co nie biagał za siostra i mamuska ;P Cwanyjest iwie ze jak kto inny biega po pilke to on sie juznie wysila ;P Dostal za duzo razy po łbie od raptora :P

Czekamy wtakim razie na foteczki :)

a Dogi sa;P te szczeniorki były słodkie :D

Posted

anea napisał(a):
pstrykałam wszystko co sie ruszało wiec na pewno gdzies sie znajdzie

Niestety zdjecia beda dopiero w niedziele bo nie robilam ich swoim aparatem :(

Poczekamy do niedzieli;)
Pozdrawiam cieplutko:loveu:

Posted

Narazie wrzucam kilka kiepskich zdjęć na szybko Borderków i Tośki.

Właściwie podpisałam je swoim nickiem ... ups... zapomniałam :p Oczywiście robiła je anea ;)

Posted

Dozie tez beda... ale pozniej :P

na razie toska i hek :)

a to moj chrzesniak (mam nadzieje bo Xiadz robi jakies jazdy :( )