Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihih jejku jaka ona skupiona na robocie :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam ją. Mam do niej jakiś taki sentyment od czasów szkoły ech :roll: :roll: :roll:

Doopooo miałas mi załatwić taki pojemniczek na smaczki co Ci się dynda przy pasku!!!

Posted

po szalenstwach z Bila Tośka chciała spac a wstretna panca grała w karty... przeciez pies nie moze spac na podlodze...

Posted

[quote name='anea']po szalenstwach z Bila Tośka chciała spac a wstretna panca grała w karty... przeciez pies nie moze spac na podlodze...

Hihihihh kochana :loveu:

A w co graliście? Ze zdjęć wynika, że w remika (ale mi się zrymowało szkoda, że tak mało buahaha odwala mi pomóżcie mi :stupid:)

Posted

w remika :) w tym towarzystwie chodzi tylko remik tysiac i kierki... choc ja bym najchetniej zagrała w dziwke ale partnerow brak :)

Posted

anea napisał(a):
w remika :) w tym towarzystwie chodzi tylko remik tysiac i kierki... choc ja bym najchetniej zagrała w dziwke ale partnerow brak :)

To tak jak u mnie, czasem jeszcze brydż jak się dobra ekipa zbierze. No i makao :eviltong:

BUahahhahah chyba klientów brak :diabloti:

Loona napisał(a):
Brzmi ciekawie :evil_lol: Jak się w to gra?

Pewnie jej o Pana chodzi, albo dupe biskupa :lol:

Posted

anea napisał(a):
ja nie wiem jak si edziwka inaczej nazywa :(

A jak się w to gra? Bo raczej jak w google wklepie to mi coś innego wyskoczy :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
A jak się w to gra? Bo raczej jak w google wklepie to mi coś innego wyskoczy :evil_lol:

Spróbuj :eviltong:

A tak w ogóle, takiej gry nie ma :evil_lol: Wikipedia nie znalazła :eviltong:

Posted

Loona napisał(a):
Spróbuj :eviltong:

A tak w ogóle, takiej gry nie ma :evil_lol: Wikipedia nie znalazła :eviltong:

Ty pierwsza :eviltong:

hihihi ale Aneta dałaś zagwozdkę :lol:

Posted

[quote name='olcha']Ty pierwsza :eviltong:
"Dziwka (ang. Whore, hiszp. Yo puta) - hiszpański film fabularny w reżyserii Marii Lidon z 2004 roku.

Film jest stylizowaną na film dokumentalny adaptacją powieści Isabel Pisano Yo puta. Główną bohaterką jest Rebecca (Denise Richards), studentka antropologii zbierająca materiały do książki na temat prostytucji."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dziwka

:eviltong:

Posted

[quote name='Loona']"Dziwka (ang. Whore, hiszp. Yo puta) - hiszpański film fabularny w reżyserii Marii Lidon z 2004 roku.

Film jest stylizowaną na film dokumentalny adaptacją powieści Isabel Pisano Yo puta. Główną bohaterką jest Rebecca (Denise Richards), studentka antropologii zbierająca materiały do książki na temat prostytucji."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dziwka

:eviltong:

Oszzzz Ty :lol: :lol: :lol: spryciara :lol:

Posted

[quote name='anea']po szalenstwach z Bila Tośka chciała spac a wstretna panca grała w karty... przeciez pies nie moze spac na podlodze...

Boszzzzzzzzz, toż Tośka też chciała zagrać;)

Posted

Boszzzzzzzzz, toż Tośka też chciała zagrać;-)

Watpie...ona raczej wymyslalam plan co mi zrobi jak zaraz nie wrocimy do domu :P

A problem z dziwka sie roziwja bo sama nie dokonca pamietam jak sie w to gra ;) tzn podobnie do pana, schodzi sie od 2 chyba po jednej lub po trzy karty...wiecej nie pamietam ale gra jest swietna :D