anea Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 zrobilam kolejnie przeszkody... pomalowałam :multi: i sa super :) w ten weekend moze sie skok w dal pojawi, aaaa i pstrykne Wam mój hmmmm ... specyficzny slalom :evil_lol: A na razie skaczaca (tak dla odmiany:lol:) Tośka i moje dwa wariaty zapraszam na film http://www.wrzuta.pl/film/yAxwNL3IDV/ Quote
olcha Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Super, że zaraziłaś Martynę :cool3: Hhihi rozbrajający filmik :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ale super przeszkody :) Też mam ochotę na swoje własne, działkowe mini agility...:knuje: Quote
anea Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 To poki ktos jeszcze na dogo został (...) jeszcze troche skokow Quote
olcha Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 hihih jejku jaka ona skupiona na robocie :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam ją. Mam do niej jakiś taki sentyment od czasów szkoły ech :roll: :roll: :roll: Doopooo miałas mi załatwić taki pojemniczek na smaczki co Ci się dynda przy pasku!!! Quote
Loona Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='anea'] Wstaw je tutaj ;) EDIT: Za późno, już tam są :lol: Quote
olcha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Loona']Wstaw je tutaj ;) EDIT: Za późno, już tam są :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anea Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dzieki za rozprzestrzenianie moich zdjec :D zaraz cos tam jeszcze dorzuce ze starszych :P Quote
anea Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 po szalenstwach z Bila Tośka chciała spac a wstretna panca grała w karty... przeciez pies nie moze spac na podlodze... Quote
olcha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='anea']po szalenstwach z Bila Tośka chciała spac a wstretna panca grała w karty... przeciez pies nie moze spac na podlodze... Hihihihh kochana :loveu: A w co graliście? Ze zdjęć wynika, że w remika (ale mi się zrymowało szkoda, że tak mało buahaha odwala mi pomóżcie mi :stupid:) Quote
anea Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 w remika :) w tym towarzystwie chodzi tylko remik tysiac i kierki... choc ja bym najchetniej zagrała w dziwke ale partnerow brak :) Quote
Loona Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 anea napisał(a):choc ja bym najchetniej zagrała w dziwke ale partnerow brak :) Brzmi ciekawie :evil_lol: Jak się w to gra? Quote
olcha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 anea napisał(a):w remika :) w tym towarzystwie chodzi tylko remik tysiac i kierki... choc ja bym najchetniej zagrała w dziwke ale partnerow brak :) To tak jak u mnie, czasem jeszcze brydż jak się dobra ekipa zbierze. No i makao :eviltong: BUahahhahah chyba klientów brak :diabloti: Loona napisał(a):Brzmi ciekawie :evil_lol: Jak się w to gra? Pewnie jej o Pana chodzi, albo dupe biskupa :lol: Quote
anea Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 ja nie wiem jak si edziwka inaczej nazywa :( Quote
olcha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 anea napisał(a):ja nie wiem jak si edziwka inaczej nazywa :( A jak się w to gra? Bo raczej jak w google wklepie to mi coś innego wyskoczy :evil_lol: Quote
Loona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 olcha napisał(a):A jak się w to gra? Bo raczej jak w google wklepie to mi coś innego wyskoczy :evil_lol: Spróbuj :eviltong: A tak w ogóle, takiej gry nie ma :evil_lol: Wikipedia nie znalazła :eviltong: Quote
olcha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Loona napisał(a):Spróbuj :eviltong: A tak w ogóle, takiej gry nie ma :evil_lol: Wikipedia nie znalazła :eviltong: Ty pierwsza :eviltong: hihihi ale Aneta dałaś zagwozdkę :lol: Quote
Loona Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='olcha']Ty pierwsza :eviltong: "Dziwka (ang. Whore, hiszp. Yo puta) - hiszpański film fabularny w reżyserii Marii Lidon z 2004 roku. Film jest stylizowaną na film dokumentalny adaptacją powieści Isabel Pisano Yo puta. Główną bohaterką jest Rebecca (Denise Richards), studentka antropologii zbierająca materiały do książki na temat prostytucji." http://pl.wikipedia.org/wiki/Dziwka :eviltong: Quote
olcha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Loona']"Dziwka (ang. Whore, hiszp. Yo puta) - hiszpański film fabularny w reżyserii Marii Lidon z 2004 roku. Film jest stylizowaną na film dokumentalny adaptacją powieści Isabel Pisano Yo puta. Główną bohaterką jest Rebecca (Denise Richards), studentka antropologii zbierająca materiały do książki na temat prostytucji." http://pl.wikipedia.org/wiki/Dziwka :eviltong: Oszzzz Ty :lol: :lol: :lol: spryciara :lol: Quote
akard Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='anea']po szalenstwach z Bila Tośka chciała spac a wstretna panca grała w karty... przeciez pies nie moze spac na podlodze... Boszzzzzzzzz, toż Tośka też chciała zagrać;) Quote
anea Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Boszzzzzzzzz, toż Tośka też chciała zagrać;-) Watpie...ona raczej wymyslalam plan co mi zrobi jak zaraz nie wrocimy do domu :P A problem z dziwka sie roziwja bo sama nie dokonca pamietam jak sie w to gra ;) tzn podobnie do pana, schodzi sie od 2 chyba po jednej lub po trzy karty...wiecej nie pamietam ale gra jest swietna :D Quote
Loona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Bila ma z labka kolor :evil_lol: Jak się chowa? Dobrze jej? Nie choruje? Quote
Recommended Posts