Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

anea napisał(a):
oblac by sie przydalo...a le z tego co widze to ty juz do domku ucieklas ;)

psy zabiezpieczone...

No uciekłam bo już miałam dosyć brrrrr

anea napisał(a):
nie wiem ;) rano po kroplowce rodzice zabrali ja na dzialke :D

Ale tak powaznei to naprawde czuje sie duuuzo lepiej :)

hahahhaa nieźle się musi czuć :eviltong: A jak Tośka reagowała na chorą Punię?

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszytsko dobrze!!! Na szczescie :D Bardzo sie o nia balam bo choroba byla zaawansowana a Puńka swoje lata ma.... ale jak sie okazalo organizm jest duzo mocniejszy niz myslalam :)

A Tośke jutro sterylizujemy :)

A tak wogole to strasznie dawno sie nie widzialam/ czytałam ... stesknilam si enormalnie ;) Ale słyszałam ze zapracowana jestes

Posted

Tosia zostanie pozbawiona atrybutu kobiecości, spokój będziesz miała i dla niej lepiej :) Daj znać jak będzie już po i jak się mała czuje :)

Posted

Nowych zdjęć chwilowo brak wiec wrzucam jescze fotki z przed lat :cool3:

Puńka uwielbiała Arysa Arys był zakochany w Puni.. uwielbiał ją. Wariował na jej widok, w jej obronie potrafił się rzucić na inna sukę... Szaleli razem nawet wtedy gdy Puńka juz nie chciła sie bawić z innymi psami..

A tu widac jak nasze psy nie żebrzą :angryy:

A tak najczesciej wygladam na działce - wszedzie do okola psy :loveu: Od lewej czika - corka ciotkowej suni, Puńka i Saba - dzialkowa przybleda przygarnieta przez sasiada

i takie rozne...

Posted

ciemno wszędzie głucho wszędzie... chyba Wam sie zdjęcia ie podobają :placz:

Ide zaprowadzic Tośke na zabieg :cool3: (troszeczkę się boję :oops: )

Posted

Cieszę się bardzo że z Punią już wszystko dobrze - wiadomość wtedy zauważyłam ale forum nie było czynne i nie mogłam się odezwać.

Teraz bardzo mocno trzymam kciuki za Tosię!

Posted

[quote name='anea']A Tośke jutro sterylizujemy :)

:splat: ale jestem doopa, na smierć zapomniałam. Trzymam kciuki!

[quote name='anea']Nowych zdjęć chwilowo brak wiec wrzucam jescze fotki z przed lat :cool3:

Puńka uwielbiała Arysa Arys był zakochany w Puni.. uwielbiał ją. Wariował na jej widok, w jej obronie potrafił się rzucić na inna sukę... Szaleli razem nawet wtedy gdy Puńka juz nie chciła sie bawić z innymi psami..

A tu widac jak nasze psy nie żebrzą :angryy:

A tak najczesciej wygladam na działce - wszedzie do okola psy :loveu: Od lewej czika - corka ciotkowej suni, Puńka i Saba - dzialkowa przybleda przygarnieta przez sasiada

i takie rozne...

Ahahaha nie mogę, jaka żaba :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='anea']Ide zaprowadzic Tośke na zabieg :cool3: (troszeczkę się boję :oops: )

Będzie dobrze, za dwa tygodnie nie będziecie obie już o tym pamiętać :cool3:

Posted

[quote name='anea']No i wróciliśmy...

Tośka przytomna...choc chyba nie do konca

zbolała mina :-(

Cooo Ty jaka tam zbolała, na kacu jest to i mina nietęga :eviltong:

Posted

I po raz kolejny widac roznice miedzy Tośką a Punią ...niebo a ziemia :)

Chorej Puńki nie ma... lezy n aposlaniu albo pod stolem... nie rzuca sie w oczy, to ta jej nieobecnosc jest pierwszym sygnalem ze cos sie dzieje

Tośka za to... musi lezec kolo mnie, patrzy ze zbolala mina, kazdy wlosek na jej ciele pokazuje jak pies strasznie cierpi ;)nie moze sobie znalezc miejsca - wszedzi ejest nie wygodnie ciazsno twardo zimno i wogole zle... ruszac sie nie mze ale na FOTEL PROBOWALA WSKOCZYC :D

teraz lezy na swojej wielkiej kanapie, przy zamknietych drzwiach balkonowych na sloneczku pod grubym kocem :D

Posted

BOOOOOSHHHHH jaka to aktorka :) jej mina jej zbolaly wzrok... powluczenie nogami... bida :D tylko jak sie trzesie to mi sie jej naprawde zal robi ....

Posted

anea napisał(a):
BOOOOOSHHHHH jaka to aktorka :) jej mina jej zbolaly wzrok... powluczenie nogami... bida :D tylko jak sie trzesie to mi sie jej naprawde zal robi ....

Tiaaa to dokładnie takie same objawy, jak Tekili żebrzącej pod stołem :eviltong:

Posted

Tosia ślicznie wygląda gdy tak się wygrzewa na słoneczku!
Właśnie zaglądam jak Wszystkie Dziewczynki się czują!
Życzę zdrowych i spokojnych Świąt!

Posted

nie obudziła sie... od srody lezy, wstaje tylko jak musi i czesto musze ja na sile podnosic... dziwnei sie zachwuje - na spacerze siusiu i do domu, chodzi po scianach wpada na moje nogi.. apetyt ma ale malo pije...i RZUCA SIE NA PUNKE ;( Podsumowujac -czuje si echyba niezle, szew wyglada pieknie tylko cos jej sie na mozg rzucilo ;/

Posted

^%$$^*((*&^&*%*&$$()(*(&$@@$%:angryy:

komputer mi padł po raz enty i to juz chyba bedzie jego ostania smierc mam go serdecznie dosc!!!!! i w zwiazku z tym jestem odcieta od swiata, od dogo i galerii :placz:

Kartki nie bedzie - zostala na komputerze :-(

ale i tak zyczę wszystkim

Wesołych, przyjaznych Świąt
dużo uśmiechu zdrówka
i
radości!!!
:Rose:

Ps: Obie sucze czuja sie dobrze :multi:

Posted

Wesołego zająca co się śmieje bez końca
Szczerbatego barana co beczy z rana
pisanek w koszyku