Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj kochana Aneo :loveu:. Trafiłam do twojej galeri przypadkowo przez kliknięcie na bannerek :loveu:. Załatwić ci jakiś piękny bannerek ?
Ja nie mówię że twój jest brzydki , o nie ! Ale powinien być taki żywszy ;)

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='anea']prosze bardzo :) jak chcesz sie pobawic... ja niestety nie mam czasu

Ja mam od tego ludzi :cool3: . A tak na poważnie to mogę ci załatwić ten bannerek :cool1: .

PS . Wpadnij do nas do galeri :cool1:

Posted

W Warszwie śnieg wcieło wiec dla przypomnienia...

a o to jak moja siostra robi piekne portrety :evil_lol:

ps: wszytskie te zdjecia robiła moja siostra wiec jak widac pyski czasem też fotografuje :)

Posted

jeszcze zadnego :( ale wszystko przed nami :D
Wysłałam nawet zdjecia do Mojego psa ale pomerdałam tytuły iec mi chyba nie przyjma :)

Posted

anea napisał(a):
jeszcze zadnego :( ale wszystko przed nami :D
Wysłałam nawet zdjecia do Mojego psa ale pomerdałam tytuły iec mi chyba nie przyjma :)

Ahahah jak to? pomerdałaś?

Posted

Napisalam ze zdjecia blabladora beda iedlugo... a to znaczy ze jeszcze ich nie zrobilam :) NAwieze ich w piatek lub sobote i popstrykam

Posted

Sunia jest z 8 grudnia wiec ma kolo 9 tygodni... Jest slodkim malym szczeniaczkiem... ile ma z labka okarze si ejak dorosnie
I wszystko z nia jest jak najbardziej TAK tylko moment w ktorym została kupiona jest TRAGICZNY i podejscie właściciela jak dla mnie pozostawia wiele do zyczenia :(

Posted

anea napisał(a):
Sunia jest z 8 grudnia wiec ma kolo 9 tygodni... Jest slodkim malym szczeniaczkiem... ile ma z labka okarze si ejak dorosnie
I wszystko z nia jest jak najbardziej TAK tylko moment w ktorym została kupiona jest TRAGICZNY i podejscie właściciela jak dla mnie pozostawia wiele do zyczenia :(

A możesz napisać coś więcej, jak mniemam Ola już wtajemniczona, ale mi ten opis niewiele mówi.

Posted

chyba juz wszyscy sie przyzwyczili :) tzn co rano krzyki - bo Toska bardzo intensywnie sie cieszy ze ktos sie obudzil :) teksty typu toska zostaw Punke, toska siad, toska spokoj wypowiandamy juz nieswiadomie :D Nie wspomne juz o rzucaniu pilki czy ringa - najczesciej po jakis 5 minutach orietuje sie ze bawie sie z psem - to sa juz poprostu odrucha bezwarunkowe (albo warunkowe - nigdy ne paietam ktore sa ktore)
a na spacerach ...:)

Jutr chrzanimy kwarantanne malucha ( mialam watpliwosci ale w niedziele i tak sie spotka z psem wiec my tez sie dolaczymy) wiec mam nadzieje ze szczeniak ja troche wymeczy;)

Posted

no to dla odmiany Tośka melancholijna czyli co cieczka robi z psa :)

do tego nalezalo by dodac fonie - czyli piszczenie skamlenie jeczenie :D

a tu juz toska ma ochote na moja kołdre - wstretny zboczniec strasznie ja lubi ;)

i na koniec Punia