Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zazwyczaj tez nie mam czasu a w swieta to juz wogole :) ale w tym roku to sie wyspryciłam - co sie dalo zrobilam duuuzo wczesniej a co sie nie dalo robilam po nocy jak juz skonczylam karteczki :)

Posted

najpierw świąteczne psice :)

oto wyszykowałam psy na wigilie :lol:

czapka sie nie sprawdzila :mad: a ostateczna wersja wyglądała tak:

tu widać co Tośka myśli o ubranku :razz:

Posted

na ostatnim zdjeciu widac jak wygladal pompon po interwencji tosi :mad:

a teraz moja choinka :)

osadzona :)

ubrana

i z dzisiejszym zastawionym stołem ;)

Posted

dwie przyjaciółki:multi:

karmienie :razz:
psim jedzonkiem

i mniej psim :razz:
T:"No podziel sie, proszę!!"

a wreszcie zabawa.... :multi:

nieśmiertelne ringo :eviltong:

a Punia w tym czasie...

a na koniec... posłanie duże ... nie tylko psy sie zmieszczą...

Posted

[quote name='anea']i z dzisiejszym zastawionym stołem ;)

Świetnisty jest ten świecznik na środku stołu :loveu: [SIZE="1"]lubie wszystko co z ogniem związane, mała piromanka :evil_lol:

Mikołajice widać mało zadowolone z przebierania :lol: Ale odbiły sobie zabawą ;)

Posted

Świecznik ten bardzo lubię choć tysiące świeczek to raczej domena mamy :)

Puńka "ozdobe" olała, Tośka tylko sie wkurzała... raz na jakiś czas wpadała jej pompon lub róg w pole widzenia i wtedy próbowała go zciągnąć :)

a tak wogóle to Tośka zaczeła ganiać za swoim ogonem :( i jest to w 100% moja wina bo ją często za ten ogon łapie :(

Posted

witam witam :)

przyszlo moje zamowienie z krakvetu (po raz kolejny wydałam majatek na psy :angryy: ) i Tośka ma nowe zabawki
miętowy sznureczek w którym zakochała sie od pierwszego wejrzenia :cool3:

i świecącą piłeczke którą kocha jeszcze bardziej :loveu:

a na koniec jak zwykle kłopty wychowawcze czyli jak Tośka je :mad:

tak wygląda jej karma

a tak wyglada podłoga w całym domu po skońconym posiłku :angryy:

wyraźnie nie smakują jej te jasne granulki :roll:

Posted

nie to taki spedjalny program to sztucznych ogni...:)

A tak wogóle to bardzo sie ciesze ze Cie tu widzę bo juz myslalam ze moja galeria umarła zupełnie :(
Mam teraz sporo nauki ale jak znajde chwilke to wstawie nowe zdjecia specjalnei dla Ciebie :)

Posted

potfoor

i zdjęcia z niedzielnego spacerku czyli patyczek w różnych ujęciach:cool3:

tak swoją drogą to ten drągal był strasznie ciezki i mokry. Dwa razy rzuciłam i miałam dość... Tośka wręcz odwrotnie :mad: a dziś ledwo ruszam ręką :)

Posted

anea napisał(a):
A tak wogóle to bardzo sie ciesze ze Cie tu widzę bo juz myslalam ze moja galeria umarła zupełnie
Mam teraz sporo nauki ale jak znajde chwilke to wstawie nowe zdjecia specjalnei dla Ciebie

Nio ja tu często nie bywam, bo ostatnio wchodzę na internet tylko na uczelni w czasie okienek, a że sesja blisko to i zajęć dużo, jset czym wypełnić czas na okienkach ;)
Tośka jak widać w swoim zywiole, może ona nie jest minimalistką i woli duże patyki :eviltong:

Posted

No więc chciałam napisać tak:
-super fosforyzująca piłeczka...ciekawe ile pozyje :diabloti:
- a co to za nowa karma?
-CCUUUUUUUUUUUUDNE ZDJĘCIA FAJERWERKÓW!!!
-szkoda, że się nam spacer nie udał :shake:
-a jak sobie pomyśle o następnym....to od razu mi się kolosy przypominają :shocked!:

A to jest bombowe! Co ona tu robiła?

Posted

wlasnie nie bardzo wiem co ona tam robila...pstryknelam i tak wyszlo :) a pileczka sadze ze dlugo pozyje bo po pierwsze jest używana TYLKO na spacerach a po drugie służy TYLKO do aportowania (no moze jeszcze do popiskiwania raz na jakis czas :) )
a ja sie na mysl o naszym spacerku bardzo ciesze bo wtedy obie bedziemy juz PO kolokwiach... mi zostaly jeszcze 4, potem trzy egzaminy i semstr za mną (zeby tak wszystko poszlo jak dzisiejsza chemia... :) )

Posted

anea napisał(a):
wlasnie nie bardzo wiem co ona tam robila...pstryknelam i tak wyszlo :) a pileczka sadze ze dlugo pozyje bo po pierwsze jest używana TYLKO na spacerach a po drugie służy TYLKO do aportowania (no moze jeszcze do popiskiwania raz na jakis czas :) )
a ja sie na mysl o naszym spacerku bardzo ciesze bo wtedy obie bedziemy juz PO kolokwiach... mi zostaly jeszcze 4, potem trzy egzaminy i semstr za mną (zeby tak wszystko poszlo jak dzisiejsza chemia... :) )

Kujoooon!

Proszę dogomaniaków anea dziś osiągnęła max :klacz: 15 na 15 :klacz: Z CHEMI! :mdleje:

Gratulacje!

Ja też mam jeszcze 4 :placz:

Posted

olcha napisał(a):
Kujoooon!

Proszę dogomaniaków anea dziś osiągnęła max :klacz: 15 na 15 :klacz: Z CHEMI! :mdleje:

Gratulacje!

Ja też mam jeszcze 4 :placz:

taaa chemie zaliczyłam ale zoologii juz nie... botaniki chyba tez nie :( i na dodatek jutro do pracy...

Posted

anea napisał(a):
taaa chemie zaliczyłam ale zoologii juz nie... botaniki chyba tez nie :( i na dodatek jutro do pracy...

Weź mnie nie strasz....:shocked!: :shocked!: :shocked!:

Z czego się uczyłaś do Botaniki?

Posted

a to dobra [ytanie :) właściwie to si enie uczyłam, chemia i zoologia mnie wykonczyły wiec tylko przejzałam testy... a jakie byly pytania to si e zastanowie i ci na gg przesle