anea Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 tadaaaaaaaaaaaam znalalzlam jeszcze zdjecie z zeszlego tygodnia moje "małe" słodkie goopki Quote
anea Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Pamietacie tę pozycję... no to dzisiaj Tośka poszła o krok dalej :razz: (ale nadal chyba nie jest to najwygodniejsza pozycja) chyba przydały by sie wieksze krzesła:cool3: Quote
anea Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 T:"Weź mnie na kolanka, proooszę":mdrmed: T:"Gdzie mnie tym fleszem po oczach :angryy: !!!!" T:"pssst Puńka, odwróć się bo znowu będzie że żebrzemy..." Quote
anea Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 sprawozdanie z powstawania nowego posłania Tośki Posłanie szyje mama :cool3: a dlaczego (pomijajać oczywiscie fakt ze stare jest juz za małe) - "oczywiście nie robie tego z miłości do tego kundla, ale po to by zaoszczedzic twoje (a wiec w zasadzie moje) pieniądze!!! " No to tyle jeśli chodzi o komentarz mamy :) a teraz jak zrobic cos z niczego: 1 Znaleźć (najepiej gdzies w przepastnych szafach działkowych) starą gąbke tapicerską, watoline ze satrej kołdry i mocny materiał 2 Zebrane materiały połączyć w jedna całość tak aby spełniły wymagania rozmiarowe psa i mieszkania :lol: Wygląd od spodu Pierwsza przymiarka materiału na pokrowiec I już obszyty materacyk (na zdjęciu wyszedł troche krzywo :mad: ) Pamiętajcie żeby dostosować rozmiar do wielkości mieszkania i dobrze wymierzyc!!!! - bo potem moze sie okazac ze nie macie gdzie postawić tej KANAPY:evil_lol: CDN może jeszcze dziś :) Quote
olcha Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='anea']sprawozdanie z powstawania nowego posłania Tośki Posłanie szyje mama :cool3: a dlaczego (pomijajać oczywiscie fakt ze stare jest juz za małe) - "oczywiście nie robie tego z miłości do tego kundla, ale po to by zaoszczedzic twoje (a wiec w zasadzie moje) pieniądze!!! " No to tyle jeśli chodzi o komentarz mamy :) a teraz jak zrobic cos z niczego: 1 Znaleźć (najepiej gdzies w przepastnych szafach działkowych) starą gąbke tapicerską, watoline ze satrej kołdry i mocny materiał 2 Zebrane materiały połączyć w jedna całość tak aby spełniły wymagania rozmiarowe psa i mieszkania :lol: Wygląd od spodu Pierwsza przymiarka materiału na pokrowiec I już obszyty materacyk (na zdjęciu wyszedł troche krzywo :mad: ) Pamiętajcie żeby dostosować rozmiar do wielkości mieszkania i dobrze wymierzyc!!!! - bo potem moze sie okazac ze nie macie gdzie postawić tej KANAPY:evil_lol: CDN może jeszcze dziś :) :roflt: :roflt: :roflt: DOOOBRE! Super pomysł :lol: A Toska leżąca na krześle....WYMIATAA!!! Hahaha boskie te Twoje sucze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anea Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Piersze testy Zaakceptowane :) No i tatatatattaataaaaaaaaaaaam GOTOWA KANAPA (oczywiscie za wielka :angryy: ) Tylko czyje to teraz będzie posłanie... to niestety tylko na potrzeby zdjęcia :cool3: A to już stare (choć troche nowe bo dodana jedna warstwa) posłanie Puńki Quote
olcha Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Aahhaha super :lol: :lol: :lol: Ale ma fajniutką poduszeczkę :turn-l: A może Twoja mama uszyłaby ubranko dla Tekili :eviltong: ;) Quote
anea Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 ja przyznaje ze moja mama ma pewnie zdolnosci ale pobawiam sie ze tak mikroskopijnych rzeczy to nie da rady :) Quote
Loona Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :multi: Mają psice nowe posłanko :) U nas pojawiła się poduszka, taka z gąbki obszyta jakimś czymś ;) leży na podłodze i służy za spanko, głównie dla małych. Gdybyście widziały jak się Fila (jakieś 50 kg żywej wagi) na niej kładła, poduszka jest taka, że Figaro i Mika się mieszczą, a jak się posuną nieco to i kot się położy, więc Fila nieco się wylewa :evil_lol: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 anea napisał(a):ja przyznaje ze moja mama ma pewnie zdolnosci ale pobawiam sie ze tak mikroskopijnych rzeczy to nie da rady :) :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anea Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Olcha Loona i reszta odwiedzajacych(nadal wierze że jeszcze jacyś są :)... świerzutkie fotki :) T:"Heeelooo, jesteście tam...??" To się chyba nazywa pozycja embrionalna :cool3: Kinol :roll: :sleep2: kochana pokraka :loveu: Quote
olcha Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='anea'] :crazyeye: Jak ona ten sznurek rozwiązała??? :hmmmm: Hahaha ale się leją! :loveu: Moje ostatnio też zaczęły :multi: Aaaa noseeeek! CUDO! Najpiękniejsza część psa :loveu: Ale śmieszne ma kółeczka, Erka to ma takie wielokąty :loveu: Quote
Loona Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 To się psice żrą :evil_lol: A posłanie dokąd się nie rozleci i nie wrzuci, to nadal będzie miało wzięcie ;) Quote
anea Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Wczoraj wprosiłyśmy sie na dogowy spacerek :evil_lol: Było cudnie, ja napatrzyłam sie na dogi a Tośka sie wybiegała i wreszcie ZMĘCZYŁA:lol: A tak to sie zaczeło... Najpierw spotkalismy jeszcze całkiem małego pręguska :razz: Tośka wolała trzymać bezpieczny dystans - bida nie zdawała sobie sprawy co ja spotka za moment :diabloti: I jak już prawie przyzwyczaiła sie do troszke wiekszego od siebie potforka :cool3: pojawiły sie następne. Od tego momentu Tośka już tylko biegała (uciekała :roll: ) Korek na początku troche Tośke przeraził - był wielki i bardzo energiczny, ale w końcu chyba go polubiła :loveu: Quote
anea Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Wszystkie dożki były cudne i baardzo zainteresowane Tośka :evil_lol: ale jej chyba najbardziej przypadł do gustu szczenior mniejszy od niej :razz: Quote
anea Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Kolejne zdjęcia... jeszcze "troche " ich mam :cool3: Tośkowo-Korkowe szaleństwo :evil_lol: Quote
anea Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Niestety nieostre :roll: K O N I E C Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Zajefajne foteczki :multi: :multi: :multi: Poprostu super :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ajronowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A wogole to jeszcze podkradne Kamaro :) Bardzo nam było miłos poznac Ciebie i Tośkę, która jest cudowna!!:loveu: Quote
anea Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 dziekujemy :) psiaki sie wyganiały a Tośka chyba nadal jest pod wrazeniem wczorajszego dnia ;) Quote
nathaniel Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 a ja do was trafiłam, przez fotosika. Patrzę ... znam te psy... O Korek, a tu Tośka :loveu: Quote
olcha Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 AAAAAAaaaaaaa a ja Cię na gg szukam, a tu juz zdjęcia są :loveu: :loveu: :loveu: :turn-l: buahahhha świetne zdjęcie! Ale Ci/Wam zazdroszczę tego dogowiska :placz: Moje psice się niestety nie nadają na takie spotkania :placz: Ehhhhhhhhh A ile was wszystkich było? Quote
Recommended Posts