Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamietacie tę pozycję...

no to dzisiaj Tośka poszła o krok dalej :razz: (ale nadal chyba nie jest to najwygodniejsza pozycja) chyba przydały by sie wieksze krzesła:cool3:

Posted

T:"Weź mnie na kolanka, proooszę":mdrmed:

T:"Gdzie mnie tym fleszem po oczach :angryy: !!!!"

T:"pssst Puńka, odwróć się bo znowu będzie że żebrzemy..."

Posted

sprawozdanie z powstawania nowego posłania Tośki

Posłanie szyje mama :cool3: a dlaczego (pomijajać oczywiscie fakt ze stare jest juz za małe) - "oczywiście nie robie tego z miłości do tego kundla, ale po to by zaoszczedzic twoje (a wiec w zasadzie moje) pieniądze!!! "
No to tyle jeśli chodzi o komentarz mamy :) a teraz jak zrobic cos z niczego:
1 Znaleźć (najepiej gdzies w przepastnych szafach działkowych) starą gąbke tapicerską, watoline ze satrej kołdry i mocny materiał
2 Zebrane materiały połączyć w jedna całość tak aby spełniły wymagania rozmiarowe psa i mieszkania :lol:

Wygląd od spodu

Pierwsza przymiarka materiału na pokrowiec

I już obszyty materacyk (na zdjęciu wyszedł troche krzywo :mad: )

Pamiętajcie żeby dostosować rozmiar do wielkości mieszkania i dobrze wymierzyc!!!! - bo potem moze sie okazac ze nie macie gdzie postawić tej KANAPY:evil_lol:

CDN może jeszcze dziś :)

Posted

[quote name='anea']sprawozdanie z powstawania nowego posłania Tośki

Posłanie szyje mama :cool3: a dlaczego (pomijajać oczywiscie fakt ze stare jest juz za małe) - "oczywiście nie robie tego z miłości do tego kundla, ale po to by zaoszczedzic twoje (a wiec w zasadzie moje) pieniądze!!! "
No to tyle jeśli chodzi o komentarz mamy :) a teraz jak zrobic cos z niczego:
1 Znaleźć (najepiej gdzies w przepastnych szafach działkowych) starą gąbke tapicerską, watoline ze satrej kołdry i mocny materiał
2 Zebrane materiały połączyć w jedna całość tak aby spełniły wymagania rozmiarowe psa i mieszkania :lol:

Wygląd od spodu

Pierwsza przymiarka materiału na pokrowiec

I już obszyty materacyk (na zdjęciu wyszedł troche krzywo :mad: )

Pamiętajcie żeby dostosować rozmiar do wielkości mieszkania i dobrze wymierzyc!!!! - bo potem moze sie okazac ze nie macie gdzie postawić tej KANAPY:evil_lol:

CDN może jeszcze dziś :)

:roflt: :roflt: :roflt: DOOOBRE! Super pomysł :lol:

A Toska leżąca na krześle....WYMIATAA!!! Hahaha boskie te Twoje sucze :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Piersze testy

Zaakceptowane :)

No i tatatatattaataaaaaaaaaaaam GOTOWA KANAPA (oczywiscie za wielka :angryy: )

Tylko czyje to teraz będzie posłanie...

to niestety tylko na potrzeby zdjęcia :cool3:

A to już stare (choć troche nowe bo dodana jedna warstwa) posłanie Puńki

Posted

:multi: Mają psice nowe posłanko :) U nas pojawiła się poduszka, taka z gąbki obszyta jakimś czymś ;) leży na podłodze i służy za spanko, głównie dla małych. Gdybyście widziały jak się Fila (jakieś 50 kg żywej wagi) na niej kładła, poduszka jest taka, że Figaro i Mika się mieszczą, a jak się posuną nieco to i kot się położy, więc Fila nieco się wylewa :evil_lol:

Posted

anea napisał(a):
ja przyznaje ze moja mama ma pewnie zdolnosci ale pobawiam sie ze tak mikroskopijnych rzeczy to nie da rady :)

:obrazic:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Olcha Loona i reszta odwiedzajacych(nadal wierze że jeszcze jacyś są :)... świerzutkie fotki :)

T:"Heeelooo, jesteście tam...??"

To się chyba nazywa pozycja embrionalna :cool3:

Kinol :roll:

:sleep2:

kochana pokraka :loveu:

Posted

[quote name='anea']
:crazyeye:

Jak ona ten sznurek rozwiązała??? :hmmmm:

Hahaha ale się leją! :loveu: Moje ostatnio też zaczęły :multi:

Aaaa noseeeek! CUDO! Najpiękniejsza część psa :loveu: Ale śmieszne ma kółeczka, Erka to ma takie wielokąty :loveu:

Posted

Wczoraj wprosiłyśmy sie na dogowy spacerek :evil_lol: Było cudnie, ja napatrzyłam sie na dogi a Tośka sie wybiegała i wreszcie ZMĘCZYŁA:lol:

A tak to sie zaczeło...
Najpierw spotkalismy jeszcze całkiem małego pręguska :razz: Tośka wolała trzymać bezpieczny dystans - bida nie zdawała sobie sprawy co ja spotka za moment :diabloti:

I jak już prawie przyzwyczaiła sie do troszke wiekszego od siebie potforka :cool3: pojawiły sie następne. Od tego momentu Tośka już tylko biegała (uciekała :roll: )

Korek na początku troche Tośke przeraził - był wielki i bardzo energiczny, ale w końcu chyba go polubiła :loveu:

Posted

Wszystkie dożki były cudne i baardzo zainteresowane Tośka :evil_lol: ale jej chyba najbardziej przypadł do gustu szczenior mniejszy od niej :razz:

Posted

AAAAAAaaaaaaa a ja Cię na gg szukam, a tu juz zdjęcia są :loveu: :loveu: :loveu:

:turn-l: buahahhha świetne zdjęcie!

Ale Ci/Wam zazdroszczę tego dogowiska :placz: Moje psice się niestety nie nadają na takie spotkania :placz:

Ehhhhhhhhh

A ile was wszystkich było?