olcha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='anea']A wracając podjechaliśmy obejrzeć MOJĄ (jeszcze nie do końca ale do celowo napewno moją :lol: ) ZIEMIE :multi: Z góry przepraszam bo zdjęcia po pierwsze nie ciekawe a po drugie juz sie zciemniało wiec i niewiele widac ale muszę sie komus pochwalic :oops: A więc zaczyna sie to kawałem zaoranego pola :cool3: potem jest kawałek lasu:evil_lol: A potem jest naprawde urokliwy kawał łąki (niestety zdjęcia tego nie oddaja) Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :mdleje: jaka piękna! Zamieszkajmy razem! Przygranij mnie! Stworzymy małą arkę noego :placz: Cudna! Quote
olcha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 anea napisał(a):Olcha powiedziała żebym nie wstawiała wszystkich zdjęć na raz więc psice w kąpieli wstawie jutro :) Aaaa masz psice w kąpieli? :multi: :multi: :multi: Uwielbiam oglądać zmokłe kury :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='olcha'] :crazyeye: Cała głowa mu się mieści :crazyeye: Hhihiihih chyba go ta miłośc kiedyś wykończy :lol: a i tak się biedaczek nie doczeka :evil_lol: Nieźle :lol: :roll: ta to ma energii za 10 psów....złoty pies do agility jak nic! No ja mam nadzieje ze on niedługo do zadnej fizycznej miłości nie bedzie zdolny :) Tośka i agility... najpierw musi sie zaczac sluchac... zreszta dzis probowalysmy: slalom udalo sie PRZEJSC ze trzy razy przy czym malo nie stracilam palcy gdy nie mogła sie juz doczekac smaczka. A jeśli chodzi o skoki to ja tej wredoty nie rozumiem: ona nie potrafi normalnei chodzic, co chwila podskakuje, przeskakuje, robi prawie fikolki w powietrzu, a jak ja namawialam do skaknia przez dziure w plocie to ta sobie brzuch poscierala przeciskajac sie pod ;( Wariatka zupełna!!! Najlepsze było to że jak jż sie przeczołgała pod ty płotem to z radosci (za kazdym razem) wykonywała skok w góre (taka spręzynke :) ) Quote
olcha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 anea napisał(a):No ja mam nadzieje ze on niedługo do zadnej fizycznej miłości nie bedzie zdolny :) Tośka i agility... najpierw musi sie zaczac sluchac... zreszta dzis probowalysmy: slalom udalo sie PRZEJSC ze trzy razy przy czym malo nie stracilam palcy gdy nie mogła sie juz doczekac smaczka. A jeśli chodzi o skoki to ja tej wredoty nie rozumiem: ona nie potrafi normalnei chodzic, co chwila podskakuje, przeskakuje, robi prawie fikolki w powietrzu, a jak ja namawialam do skaknia przez dziure w plocie to ta sobie brzuch poscierala przeciskajac sie pod ;( Wariatka zupełna!!! Najlepsze było to że jak jż sie przeczołgała pod ty płotem to z radosci (za kazdym razem) wykonywała skok w góre (taka spręzynke :) ) IHhihihhi ty sobie nie myśl, że to takie proste :lol: Każdy pies sam skacze 2 metry w góre, a jak przychodzi co do czego to 5 cm beleczki nie mogą przeskoczyć :lol: Mam to samo. Trzeba cierpliwości i konsekwencji. p.s. i uważaj na palce :evil_lol: Quote
anea Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Zdjęcia przed... Tośka zachowuje bezpieczna odległość od wanny ...i w trakcie... i po wytarciu... na koniec zawstydzono - wkurzone psy, które nie zamierzają pozowac :angryy: Quote
olcha Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :turn-l: buahahhaha uwielbiam zmokłe kury hahahha słodkie są! Ale z Tośki wyleciała czarna struga brudku :lol: Z moich to zawsze leci tona kudłów! I po Erze mam zawsze owłosioną na czarno wanne, a Po Tekili nie widać ale też :mad: Quote
anea Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Mówiac szczerze to ta cimna smuga zostala po punce :) a włochów staruszka tez sporo zgubiła - 10 minut czyściłam odpływ ;( Quote
Loona Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 olcha napisał(a):IHhihihhi ty sobie nie myśl, że to takie proste :lol: Każdy pies sam skacze 2 metry w góre, a jak przychodzi co do czego to 5 cm beleczki nie mogą przeskoczyć :lol: Mam to samo. Trzeba cierpliwości i konsekwencji. p.s. i uważaj na palce :evil_lol: Ola, Tequila skacze na dwa metry? :crazyeye: Anea, fajoskie zdjęcia :loveu: Quote
olcha Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Loona napisał(a):Ola, Tequila skacze na dwa metry? :crazyeye: Anea, fajoskie zdjęcia :loveu: Nooooo jasne :lol: a Figaro nie? :roll: :lol: Quote
nomu Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Na zdjęciach to dizelnie znoszą kąpiel, teraz czyściutkie i pachnące mogą wskakiwac do łóżek :cool3: Quote
anea Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 nomu napisał(a):Na zdjęciach to dizelnie znoszą kąpiel, teraz czyściutkie i pachnące mogą wskakiwac do łóżek :cool3: tiaaaaaaa ajk były brudne i waniające też wskakiwaly :/ Quote
Loona Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 olcha napisał(a):Nooooo jasne :lol: a Figaro nie? :roll: :lol: Figaro na trzy, też się zdziwiłam, że Tequila tak słabo :evil_lol: Quote
Loona Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 anea napisał(a):tiaaaaaaa ajk były brudne i waniające też wskakiwaly :/ Nio co Ty, przecież tak się śpi najlepiej, jak nawet przez sen czujesz własny zapach :evil_lol: Quote
olcha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Loona napisał(a):Figaro na trzy, też się zdziwiłam, że Tequila tak słabo :evil_lol: Buhahahah przez tą zimę jest teraz w gorszej formie :lol: Quote
Loona Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 olcha napisał(a):Buhahahah przez tą zimę jest teraz w gorszej formie :lol: Jasne jasne, tłumacz się tak :eviltong: Nie trenujesz z nią i tyle :eviltong::evil_lol: Quote
anea Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 TOŚKA JEST CHORA znowu ;-( ja juz nie mam siły a przede wszystkim nie mam kasy, wogole, nie wiem co mam zrobić ;-( Quote
olcha Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='anea']TOŚKA JEST CHORA znowu ;-( ja juz nie mam siły a przede wszystkim nie mam kasy, wogole, nie wiem co mam zrobić ;-( Jezu no :placz: jak zwykle jak nie urok to sr... Wiesz co? A może ta duża liczba E.Coli wyniknęła z tego, że złapałaś pierwszą strużkę moczu? I jeszcze się dopytywałam, że sterylizacja w tym przypadku nic nie da, jeśli to zapalenie/zakażenie idzie od dróg moczowych, nie rodnych :watpliwy: To ja znów powtórzę, że kasę mogę Ci pożyczyć Quote
Loona Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 anea napisał(a):TOŚKA JEST CHORA znowu ;-( ja juz nie mam siły a przede wszystkim nie mam kasy, wogole, nie wiem co mam zrobić ;-( Będzie dobrze, wyzdrowieje :glaszcze: Quote
anea Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 w to akurat wierze, bo to nic strasznego... problem jest dużo bardziej prozaiczny - poprostu nie mam pieniedzy na leczenie i musze sie posilkowac pozyczkami (dziękuję Olcha) Quote
anea Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Tośka czuje sie dobrze... bo do swędzenia w pewnym miejscach :) pewnie sie juz przyzwyczaiła... Tośka ma e.coli w moczu i meczyło ja to odkad ja znam tylko wczesniej nie wiedzielismy co to za konkretne swinstwo tam siedzi Ale walnełam wypracowania :) Quote
olcha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 anea napisał(a):Tośka czuje sie dobrze... bo do swędzenia w pewnym miejscach :) pewnie sie juz przyzwyczaiła... Tośka ma e.coli w moczu i meczyło ja to odkad ja znam tylko wczesniej nie wiedzielismy co to za konkretne swinstwo tam siedzi Ale walnełam wypracowania :) Gdzie ty masz to wypracowanie? :roflt: buahahah Ty chyba wypracowania nie widziałaś :lol: :lol: :lol: Quote
anea Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 olcha napisał(a):Gdzie ty masz to wypracowanie? :roflt: buahahah Ty chyba wypracowania nie widziałaś :lol: :lol: :lol: Łoj to taka przenosinia była :) Quote
anea Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Loona napisał(a):A może jakieś zdjęcia? :evil_lol: Zdjecia by sie przydały ale w tym tygodniu jestem gosciem w domu wiec z psicami tez rzadko sie widze :( i nie ma kto im zdjec pstryknac... W weeken moja madra siostra pojechalam z psami na dzialke i nie wziela aparatu :( wrrrrr Niestety w najblizszym czasie nic si epewnie nie zmieni wiec na zdjecia edziecie musieli poczekac Quote
Recommended Posts