Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='anea']A wracając podjechaliśmy obejrzeć MOJĄ (jeszcze nie do końca ale do celowo napewno moją :lol: ) ZIEMIE :multi:

Z góry przepraszam bo zdjęcia po pierwsze nie ciekawe a po drugie juz sie zciemniało wiec i niewiele widac ale muszę sie komus pochwalic :oops:

A więc zaczyna sie to kawałem zaoranego pola :cool3:

potem jest kawałek lasu:evil_lol:

A potem jest naprawde urokliwy kawał łąki (niestety zdjęcia tego nie oddaja)

Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :mdleje: jaka piękna! Zamieszkajmy razem! Przygranij mnie! Stworzymy małą arkę noego :placz: Cudna!

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anea napisał(a):
Olcha powiedziała żebym nie wstawiała wszystkich zdjęć na raz więc psice w kąpieli wstawie jutro :)

Aaaa masz psice w kąpieli? :multi: :multi: :multi: Uwielbiam oglądać zmokłe kury :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='olcha']
:crazyeye: Cała głowa mu się mieści :crazyeye:

Hhihiihih chyba go ta miłośc kiedyś wykończy :lol: a i tak się biedaczek nie doczeka :evil_lol:

Nieźle :lol: :roll: ta to ma energii za 10 psów....złoty pies do agility jak nic!
No ja mam nadzieje ze on niedługo do zadnej fizycznej miłości nie bedzie zdolny :)

Tośka i agility... najpierw musi sie zaczac sluchac... zreszta dzis probowalysmy: slalom udalo sie PRZEJSC ze trzy razy przy czym malo nie stracilam palcy gdy nie mogła sie juz doczekac smaczka.
A jeśli chodzi o skoki to ja tej wredoty nie rozumiem: ona nie potrafi normalnei chodzic, co chwila podskakuje, przeskakuje, robi prawie fikolki w powietrzu, a jak ja namawialam do skaknia przez dziure w plocie to ta sobie brzuch poscierala przeciskajac sie pod ;( Wariatka zupełna!!!
Najlepsze było to że jak jż sie przeczołgała pod ty płotem to z radosci (za kazdym razem) wykonywała skok w góre (taka spręzynke :) )

Posted

anea napisał(a):
No ja mam nadzieje ze on niedługo do zadnej fizycznej miłości nie bedzie zdolny :)

Tośka i agility... najpierw musi sie zaczac sluchac... zreszta dzis probowalysmy: slalom udalo sie PRZEJSC ze trzy razy przy czym malo nie stracilam palcy gdy nie mogła sie juz doczekac smaczka.
A jeśli chodzi o skoki to ja tej wredoty nie rozumiem: ona nie potrafi normalnei chodzic, co chwila podskakuje, przeskakuje, robi prawie fikolki w powietrzu, a jak ja namawialam do skaknia przez dziure w plocie to ta sobie brzuch poscierala przeciskajac sie pod ;( Wariatka zupełna!!!
Najlepsze było to że jak jż sie przeczołgała pod ty płotem to z radosci (za kazdym razem) wykonywała skok w góre (taka spręzynke :) )

IHhihihhi ty sobie nie myśl, że to takie proste :lol: Każdy pies sam skacze 2 metry w góre, a jak przychodzi co do czego to 5 cm beleczki nie mogą przeskoczyć :lol: Mam to samo. Trzeba cierpliwości i konsekwencji.

p.s. i uważaj na palce :evil_lol:

Posted

Zdjęcia przed...

Tośka zachowuje bezpieczna odległość od wanny

...i w trakcie...

i po wytarciu...

na koniec zawstydzono - wkurzone psy, które nie zamierzają pozowac :angryy:

Posted

:turn-l: buahahhaha uwielbiam zmokłe kury hahahha słodkie są! Ale z Tośki wyleciała czarna struga brudku :lol: Z moich to zawsze leci tona kudłów! I po Erze mam zawsze owłosioną na czarno wanne, a Po Tekili nie widać ale też :mad:

Posted

olcha napisał(a):
IHhihihhi ty sobie nie myśl, że to takie proste :lol: Każdy pies sam skacze 2 metry w góre, a jak przychodzi co do czego to 5 cm beleczki nie mogą przeskoczyć :lol: Mam to samo. Trzeba cierpliwości i konsekwencji.

p.s. i uważaj na palce :evil_lol:

Ola, Tequila skacze na dwa metry? :crazyeye:
Anea, fajoskie zdjęcia :loveu:

Posted

nomu napisał(a):
Na zdjęciach to dizelnie znoszą kąpiel, teraz czyściutkie i pachnące mogą wskakiwac do łóżek :cool3:

tiaaaaaaa ajk były brudne i waniające też wskakiwaly :/

Posted

anea napisał(a):
tiaaaaaaa ajk były brudne i waniające też wskakiwaly :/

Nio co Ty, przecież tak się śpi najlepiej, jak nawet przez sen czujesz własny zapach :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Buhahahah przez tą zimę jest teraz w gorszej formie :lol:

Jasne jasne, tłumacz się tak :eviltong: Nie trenujesz z nią i tyle :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='anea']TOŚKA JEST CHORA znowu ;-( ja juz nie mam siły a przede wszystkim nie mam kasy, wogole, nie wiem co mam zrobić ;-(

Jezu no :placz: jak zwykle jak nie urok to sr...

Wiesz co? A może ta duża liczba E.Coli wyniknęła z tego, że złapałaś pierwszą strużkę moczu?

I jeszcze się dopytywałam, że sterylizacja w tym przypadku nic nie da, jeśli to zapalenie/zakażenie idzie od dróg moczowych, nie rodnych :watpliwy:

To ja znów powtórzę, że kasę mogę Ci pożyczyć

Posted

anea napisał(a):
TOŚKA JEST CHORA znowu ;-( ja juz nie mam siły a przede wszystkim nie mam kasy, wogole, nie wiem co mam zrobić ;-(

Będzie dobrze, wyzdrowieje :glaszcze:

Posted

w to akurat wierze, bo to nic strasznego... problem jest dużo bardziej prozaiczny - poprostu nie mam pieniedzy na leczenie i musze sie posilkowac pozyczkami (dziękuję Olcha)

Posted

Tośka czuje sie dobrze... bo do swędzenia w pewnym miejscach :) pewnie sie juz przyzwyczaiła... Tośka ma e.coli w moczu i meczyło ja to odkad ja znam tylko wczesniej nie wiedzielismy co to za konkretne swinstwo tam siedzi

Ale walnełam wypracowania :)

Posted

anea napisał(a):
Tośka czuje sie dobrze... bo do swędzenia w pewnym miejscach :) pewnie sie juz przyzwyczaiła... Tośka ma e.coli w moczu i meczyło ja to odkad ja znam tylko wczesniej nie wiedzielismy co to za konkretne swinstwo tam siedzi

Ale walnełam wypracowania :)

Gdzie ty masz to wypracowanie? :roflt: buahahah Ty chyba wypracowania nie widziałaś :lol: :lol: :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Gdzie ty masz to wypracowanie? :roflt: buahahah Ty chyba wypracowania nie widziałaś :lol: :lol: :lol:

Łoj to taka przenosinia była :)

Posted

Loona napisał(a):
A może jakieś zdjęcia? :evil_lol:

Zdjecia by sie przydały ale w tym tygodniu jestem gosciem w domu wiec z psicami tez rzadko sie widze :( i nie ma kto im zdjec pstryknac... W weeken moja madra siostra pojechalam z psami na dzialke i nie wziela aparatu :( wrrrrr Niestety w najblizszym czasie nic si epewnie nie zmieni wiec na zdjecia edziecie musieli poczekac