anea Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 to jeszcze nie koniec :evil_lol: Przegląd dentystyczny :razz: uuuuuuuuuuuups:crazyeye: Quote
anea Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Przydałoby się większe spanko :evil_lol: no wiesz....mhhhmmm...no ... to poslanie jest takie jajowate...wiec jak dobrze sie połozy to sie mieści :) Ale tak na poważnie to mam nadzieje ze niedługo nowe posłanko sie pojawi Wsrawiam dalej... Mina zwycięzcy :lol: ... albo debila :diabloti: A po zabawie trzeba odpocząć... Quote
anea Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 T:"Co by tu dzisiaj poczytac :confused: portrecik Czy te oczy mogą kłamać?!?! Wariaty :evil_lol: T:"No o co jej chodzi??? przecież mnie nie widać :roll:, przecież ja naprwde nie leże w łóżku... " Quote
anea Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 zamecze Was dzis tymi zjęciami.... :diabloti: Tosia jesienno-zimowa zamyślenie czylu zmęczony pies :cool3: żabulec :lol: czyli ulubiona pozycja Puni nr 2 Quote
anea Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 i na koniec... ... zabawa ringiem (który mimo "zurzycia" nadal jest ulubiona zabawka) a uszy żyją własnym życiem... P:"ODŁOŻYSZ WRESZCIE TEN APARAT?!?!?!?!:angryy: " Quote
olcha Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Uuuu jaka bidaaa z zepsutym ringo :shake: No wiesz! Marsz po nowe :eviltong: A moje nie daja rady nic zniszczyć :cool3: A u mnie ani grama sniegu z czego jak narazie się cieszę :p Buahahhaa PADŁAM! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mój toffany grubalek :loveu: :loveu: :loveu: Taniec wampirów :evil_lol: :crazyeye: :scared: Quote
anea Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Uuuu jaka bidaaa z zepsutym ringo :shake: No wiesz! Marsz po nowe :eviltong: Już jest nowe...podobno pływajace, z pełniej gumy i bardzo elastyczne, lekkie, żółte poprostu super :) a ona i tak woli stare i zepsute:mad: A u mnie ani grama sniegu z czego jak narazie się cieszę to nie był snieg :angryy: to tak wygladalo z okna a na dworzu okazalo sie wieka zino mokra kałużą!!! Quote
olcha Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 anea napisał(a):Już jest nowe...podobno pływajace, z pełniej gumy i bardzo elastyczne, lekkie, żółte poprostu super :) a ona i tak woli stare i zepsute:mad: to nie był snieg :angryy: to tak wygladalo z okna a na dworzu okazalo sie wieka zino mokra kałużą!!! ahhahaah to tak jak moje :loveu: Też sie przywiązują do staroci :loveu: Buahhaha a to ja miałam nawet okazję sobie w takiej popływać :lol: Quote
anea Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 widzę że wszyscy o nas zapomnieli :roll: To tak dla przypomnienia daję świerzutkie fotki Mama coś je :evil_lol: (Tośka bardzo często tak siedzi, teraz wytrzymala 10 minut :lol: ) w końcu zrezygnowała z krzeszła, ale czujność zachowała Aż w końcu sie poddała A Puńca jak zwykle odpoczywa:lol: Quote
Loona Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='anea'] :crazyeye: Wygodnie jej :evil_lol: [quote name='anea']A Puńca jak zwykle odpoczywa:lol: Biedna, nie ma się do kogo przytulić :diabloti: Quote
anea Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ona sie wiecznie przytula, i zawsze jej mało :) Zawsze mnie kręgosłup boli gdy widze że Puńka śpi tak wygięta.. A co do Tośki wątpię żeby jej byłowygodnie ale ona często jakies takie dziwne pozycje przybiera ;/ Quote
olcha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='anea']widzę że wszyscy o nas zapomnieli :roll: To tak dla przypomnienia daję świerzutkie fotki Mama coś je :evil_lol: (Tośka bardzo często tak siedzi, teraz wytrzymala 10 minut :lol: ) w końcu zrezygnowała z krzeszła, ale czujność zachowała Aż w końcu sie poddała A Puńca jak zwykle odpoczywa:lol: Wstawiaj więcej zdjęć to sobie zaraz wszyscy przypomną ;) hahaha Tośka to niezła jest :lol: a Puńka jeszcze lepsza ;) :eviltong: Widzę, że żebranie mają opanowane do perfekcji :lol: p.s. Super nowy bannerek :cool3: tylko czemu TOŚKA jest z dużych liter, a Puńka z małych? Toż to dyskryminacja :evil_lol: Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ja własnie nei wiem czemu Puńka ma mniejsze literki :( pisalam ta sama czcionka i ta sama wielkoscia i wogole wszystko bylo tak samo a wyszło mniejsze.... Quote
olcha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 anea napisał(a):Ja własnie nei wiem czemu Puńka ma mniejsze literki :( pisalam ta sama czcionka i ta sama wielkoscia i wogole wszystko bylo tak samo a wyszło mniejsze.... :roflt: brunetkaaaa hahhahaha Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 W związku z tym że jak na połowe listopada pogoda jest cudna (no idlatego że miałam sie uczyc chemi a mi sie jakos nie chcialo) pojechalam dzisiaj z psicami na działke Psice zajęły swoje miejsca i w drogę Na działce przywitał nas Hek (jak zwkle był nie po tej stronie siatki co powinien :mad: ) i tak o to zaczeła sie zabawa która trwała aż do wyjazdu :lol: (ach te hormony:cool3: ) Nieprzyzwoite zdjęcie :oops: :crazyeye: Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 T:"Ja latam!!! :multi: " Goopek :lol: Moja słodka Puńcia:loveu: No i bawimy się dalej T:"Ej... gdzie on jest??" Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 P:"Wy się goopki ganiajcie a ja sie pobawie patyczkiem :diabloti: " P:"No i już po moim patyczku :angryy: " Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 No i przyszła pora na zabawe piłeczką :lol: Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Tośka po 3 godzinach ciągłego biegania nadal jest pełna energii :razz: (chyba muszę ja częściej spuszczać ze smyczy :roll: :oops: ) Quote
olcha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='anea']W związku z tym że jak na połowe listopada pogoda jest cudna (no idlatego że miałam sie uczyc chemi a mi sie jakos nie chcialo) pojechalam dzisiaj z psicami na działke Psice zajęły swoje miejsca i w drogę Na działce przywitał nas Hek (jak zwkle był nie po tej stronie siatki co powinien :mad: ) i tak o to zaczeła sie zabawa która trwała aż do wyjazdu :lol: (ach te hormony:cool3: ) Nieprzyzwoite zdjęcie :oops: Ale Ci zazdorszczę tej działki :placz: a Ty znów koło mnie przejezdżałaś i nic :mad: a ja sama dwa dni byłam :mad: no dobra nie do końca sama :eviltong: od czego się ma sąsiadów :grins: [quote name='anea']T:"Ja latam!!! :multi: " Goopek :lol: Moja słodka Puńcia:loveu: No i bawimy się dalej T:"Ej... gdzie on jest??" Jakie one są słooodkie! Nie wiem, którą bardziej lubię :loveu: A Hek naiwniak myśli, że se suke wychowa niedoczekanie :mad: :evil_lol: [quote name='anea']P:"Wy się goopki ganiajcie a ja sie pobawie patyczkiem " P:"No i już po moim patyczku " Buahhahaha biedna Puńka, Era tak Tekili wszystko kradnie i nie chce się potem tym bawić, prosiak mały:mad: hahhahah ale biegają z prędkościa światła :lol: Fajnie się takie zdjęcia robi co? :lol: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :crazyeye: Cała głowa mu się mieści :crazyeye: Hhihiihih chyba go ta miłośc kiedyś wykończy :lol: a i tak się biedaczek nie doczeka :evil_lol: [quote name='anea']Tośka po 3 godzinach ciągłego biegania nadal jest pełna energii :razz: (chyba muszę ja częśćciej zpuszczać ze smyczy :roll: :oops: ) Nieźle :lol: :roll: ta to ma energii za 10 psów....złoty pies do agility jak nic! Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 A wracając podjechaliśmy obejrzeć MOJĄ (jeszcze nie do końca ale do celowo napewno moją :lol: ) ZIEMIE :multi: Z góry przepraszam bo zdjęcia po pierwsze nie ciekawe a po drugie juz sie zciemniało wiec i niewiele widac ale muszę sie komus pochwalic :oops: A więc zaczyna sie to kawałem zaoranego pola :cool3: potem jest kawałek lasu:evil_lol: A potem jest naprawde urokliwy kawał łąki (niestety zdjęcia tego nie oddaja) Quote
anea Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Olcha powiedziała żebym nie wstawiała wszystkich zdjęć na raz więc psice w kąpieli wstawie jutro :) Quote
Recommended Posts