Jump to content
Dogomania

Kundle bure czyli TOŚKA, PUŃKA i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ty MI kazesz wyrzucic komputer przez okno ;)

Po wstepnej selekcji mam 160 nowych zdjęc psic :D z tym ze na razie zmniejszyłam 25 :) wiec moze do soboty uda mi sie zrobić reszte :)

Posted

Hhahha coś czuję, że przez okno powinien wylecieć Twój komputer i moja klawiatura :evil_lol:

Ja zrobiłam 189 zdjęć z czego do publikacji nadaje się 26 :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Ktoś tu się obija :mad:

Do zobaczenia jutro :evil_lol:

No troszke sie obijam :) przyznaje ze jestem leniwa i prozna, wiec z powodu malego zaintersowania galeria jakos nie moge si ezabrac za wstawianie zdjec :)

Ale moze dzis wieczorem, jak juz zmienilismy plany, troche zdjec ie pojawie. Szegolnie ze psiury od wtorku na dzialce i juz tesknie wiec przynajmnie zdjecia poogladam :)

Posted

anea napisał(a):
No troszke sie obijam :) przyznaje ze jestem leniwa i prozna, wiec z powodu malego zaintersowania galeria jakos nie moge si ezabrac za wstawianie zdjec :)

Ale moze dzis wieczorem, jak juz zmienilismy plany, troche zdjec ie pojawie. Szegolnie ze psiury od wtorku na dzialce i juz tesknie wiec przynajmnie zdjecia poogladam :)

ups Olcha mnie chyba za bije bo cos czuje ze przez ta dogomanie spoznie sie na nasze spotkanie :) wiec jesli jednak zdjec wieczorem nie bedzi eto znaczy ze poleglam zgladzona przez zla Olche :)

Posted

anea napisał(a):
ups Olcha mnie chyba za bije bo cos czuje ze przez ta dogomanie spoznie sie na nasze spotkanie :) wiec jesli jednak zdjec wieczorem nie bedzi eto znaczy ze poleglam zgladzona przez zla Olche :)

Taaaa ty i spóźnienie to dwie odległe od siebie sprawy :evil_lol: Byłaś przede mną :eviltong: a obie i tak byłyśmy wcześniej. Czy to nie chore?

Czekam na zdjęcia :cool3: wiem, że już się obrabiają :cool3:

Posted

chore :D ale jak to pisalam to bylam w pizamie z brudnymi wlosami i wogole nie gotowa.... ja nie wiem jakim cudem zdazylam

Ps chyba cos mi nie ywszlo z tym banekriem bo nie dziala :(

Posted

[quote name='anea']Tośka: ".... ale, o co chodzi??? :confused: - ze specjalną dedykacją dla Olchy :razz:

:obrazic: :obrazic: :obrazic:

:lol:

Zresztą nie wiem o co Ci chodzi

Posted

Tośka:" eee , a co to??? "

"wrrr"

T:" :multi: to szeleści :)"

Plastukowe kupeczki to jedna z tysiaca :) ulubionych zabawek Tośki

Posted

Ringo to zabawka na kazda okazje...

np; środa godzina 23, ja zamierzam isć spać... Tosia zamierza sie bawic :0
Tośka: " Nie no spoko, nie wstawaj, ja ci przyniose" No i zamiast spac rzucam :shake:

T:"pobaw sie ze mna!!! :lol: "

T:"Ooooddawaaaj! "

Posted

Szczęsliwy pies :razz:

Tośka z taka mina biega nie tylko jak ma zabawke ... tak samo chwali sie jak ma w mordzie jakiegos śmiecia :mad:

Posted

UUlubine zajecie Puńki

czyli lezenie i tarzanie sie :lol:
NAjlepiej na zielonej trawce lub ... świerzo odkurzonym dywanie :angryy:

rozkładówka :razz:

P: "No glaszcz mnie, głaszcz..."

Posted

[quote name='anea']
Plastukowe kupeczki to jedna z tysiaca :) ulubionych zabawek Tośki

Hahaha :lol: dobrze, że nie prawdziwe ;)

:loveu: :loveu: :loveu: Cudne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

Maja jamnisia kochana :evil_lol:

Posted

W pewien (jeszcze) cieply wrzesniowy dzien wybrałam sie z psicami na grzyby

Punia jak zwykle grzecznie i wooolniutko łaziła za mna, a własciwie siedziała i pilnowała by nie stracic mnie z oczu :razz:

Za to Tośka szalała po całym lesie, klinowała sie z patykami miedzy drzewami i przybierała barwy maskujace

maga wykałaczka :crazyeye:

Posted

Toska oczywiscie W ŚRODKU LASU znalazła jakies bajoro ... oczywiscie je wypróbowała i po wszystkim wygladała tak

wygąd to wyglad... ale ZAPACH to była tragedia :diabloti: Obroze najpierw uprałam - śmierdz - moczyłam w mydle - smierdzi - moczyłąm w płynie do plukania - troche mniej ale nadal SMIERDZI :shake: i choc minał juz miesiac obroza nadal nie pachnie zbyt swierzo :cool3:

i na koniec ... wypatrujemy samochody :roll: czyli odwieczny dylemat Tosi: grzecznie siedziec tak jak Pani kazała czy pogonic za samochodem ... :cool3:

Posted

UWielbiam chodzić na grzyby :loveu:

Ale się Tośka upiękniła. Jak każda kobieta musiała chociaż raz spróbować zafarbować sobie włosy :lol: . A że smrodek? No cóż...dla urody trzeba pocierpieć :evil_lol:

Posted

Tośka ma problemy z poszłuszeństwem.... ok wiem ze to moja wina bo mam dla niej za mało czasu, ale pracujemy nad tym.

Ale jest wiekszy problem ;( Tośka jest AGRESYWNA w stosunku do obcych, do ludzi którzy przychodza do nas do domu :( a ja nie wiem co robic ;(