mshume Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 o, kogo ja widzę. ;) W jakiej formie Księciunio? Majka trochę zkonfudowana nowym kolegą, nie? Uszka takie położone... A u nas smutno bez chłopaka, ciągle się oglądam,czy mi pod nogi nie podłazi wiewiór. Asiu, trzeba ten bazarek zrobić, bo potrzebuję kaski :( Quote
Asior Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Majka boi się aparatu, dlatego taka przyklapnięta :) Jutro biorę aparat z pracy i porobię fotki i zrobię bazarro :) Quote
mshume Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 A jak z dzieciami zapoznanie przebiegło? ;)Asior napisał(a):Majka boi się aparatu, dlatego taka przyklapnięta :) Jutro biorę aparat z pracy i porobię fotki i zrobię bazarro :) Quote
Asior Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 kacper oczywiście podniecony od razu zaczął całować go po pycholu, ale z racji że nie odrobaczony musiałam to ukrócić :) Ogólnie mały bardzo boi się ręki kładzionej na niego z góry, cofa się, Quote
Figu Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Księciunio to straszny słodziak :) Gdzie mam odwieźć kontener? Quote
Asior Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Figu, jeszcze raz chciała bym Ci podziękować :loveu: Gdyby nie Ty to nie było by jak przetransportować gówniarza :loveu: Quote
mshume Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Figu, stokrotne dzięki :) a jest szansa na podrzucenie kontenerka do Raszyna, po trasie?Figu napisał(a):Księciunio to straszny słodziak :) Gdzie mam odwieźć kontener? Quote
mshume Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Jak słodziak się czuje? Dokazuje już? Napiszę Ci pw, jak myć mu te zacieki , bo u mnie to już po paru dniach ich nie miał. Quote
Figu Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 mshume napisał(a):Figu, stokrotne dzięki :) a jest szansa na podrzucenie kontenerka do Raszyna, po trasie? Przywiozę Ci go, tylko kiedy.. Quote
Asior Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 No mam straszny problem z imieniem dla niego..., Bo niby wołam na niego Niko (wcale nie reaguje jeszcze), a dzis kolega mi mówi, że powinien nazywać sie Hilton (no bo przecież on jest jak Chihuahua z Beverly Hills :D ) No i mi jakoś ten Hilton nie może wyjść z głowy :) On był dziś hitem Marszu nie milczenia :) Wprawdzie siedział w torbie całą drogę i spał w najlepsze ale zdjęć ma napstrykanych masę przez zachwyconych przechodniów ;) ) Później jeszcze wkleję jedno zdjęcie HIT!!! Sami zobaczycie ;) Co jeszcze... już coraz mniej znaczy w domu (tak jak mówiłaś Asia), więc jestem dobrej myśli), jutro lub w środę jedziemy do weta to się na kastrację jakoś umówimy. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 No Pepe to sama słodycz:loveu: Piękny Przystojniak! Stylowe ubranko, "bodyguard";) hehe i można zwiedzać okolice:D Quote
aka_nina Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 mshume napisał(a):Całe 1,7 kg :p to mniej niż mój żółw ^^ Quote
mshume Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Wiem, że Nico coraz piękniejszy :) Szukam domu tym mini mini: http://www.dogomania.pl/threads/205924-Mini-mini-2-szczeniaczki-ratlerek-chihuahua-szukaj%C4%85-domku-DT-lub-DS?p=16681489#post16681489 Quote
Recommended Posts