Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wysłałam PM z kontem do:
Ata, Sabina02, Taks, Jagoda1, paniMysia, Ruta przez telefon...
O nikim nie zapomniałam?
Ja dokładam od siebie 20zł

Ktoś jeszcze chce rzucić grosik do skarbonki na leczenie tego cudownego oseska?

Posted

Hej:)
Gizmo miewa się świetnie;) Raz mnie kocha raz nienawidzi, w zależności czy mu wyczyszczę uszy czy nie :lol:
Hrabia ma w swoim życiu trzy namiętności:
1. jedzenie
2. zagryzanie mojej Tequilii
3. sprint po mieszkaniu
Spacerki po dworze to niekoniecznie, nie wiem czemu ale ma opory-nie chce chodzić, może asfalt albo trawa za mało szlachetna:eviltong:

Posted

Dostalam e-maila w sprawie Gizmo z Allegro...

Cytuje:

"Proszę o przybliżenie mi więcej szczegółów na temat tego psa... Będę bardzo wdzięczny. Bo zastanawiam się nad jego przygarnięciu..."

Przeslalam ten e-mail na adres e-mailowy z ogloszenia... ale nie wiem czy jest nadal aktualny. W kazdym razie prosze o odpis temu Panu. Komu dac adres e-mailowy tego Pana?

PS. Marta0731, dziekuje za nr konta. Przesle na Gizmusia 50 zl.

Posted

[FONT=Book Antiqua]Przed chwilą poszedł przelew na Gizmo 300 zł

I trzymam kciuki aby jutrzejszy werdykt dra Niedzielskiego był dla psiaka pomyślny.
[/FONT]

Posted

Sanina02, super wieści przynosisz :) Maila do tego Pana możesz wysłać Magdzie, Lucynie albo do mnie.
Ustalenia póki co są takie, że Magda załatwia diagnostykę Gizma, punktem wyjściowym będzie wizyta u dr Niedzielskiego i wtedy można już temu Panu coś napisać.
Ja jadę jutro z Magdą i Gizmem, więc moje informacje w temacie będą już kompletne.

Posted

Sabina02 i taks dziekujemy przeogromnie za wsparcie na psiaka!!! :)

z 1 posta kontakty sa na mnie. tel i mail aktualny, zaraz lece na maila zobaczyc ta wiadomosc i odpisac,ze powiemy wiecej jutro, po badaniach.

Posted

Klauzunka napisał(a):

Spacerki po dworze to niekoniecznie, nie wiem czemu ale ma opory-nie chce chodzić, może asfalt albo trawa za mało szlachetna:eviltong:

Pewnie mu się ciężko chodzi... :(

Dziękujemy ciociom za hojność!!!:multi::loveu:

Melduję, że doszła już wpłata 5zł od Ata :)

Posted

koruniu78
przepraszam, wtryniłam się ale byłam święcie przekonana, że w pierwszym poście są namiary na Lucynkę. Poza tym non stop katuję telefonami Lucynę i Magdę, więc one dwie przyszły mi do głowy a na doczepkę dodałam siebie. Stąd ten post.

Sabina02 podawaj namiary na Kora78:loveu:

Dziękuję wszystkim ciociom za wpłaty na Gizmulka :iloveyou:

Posted

[quote name='Klauzunka']koruniu78
przepraszam, wtryniłam się ale byłam święcie przekonana, że w pierwszym poście są namiary na Lucynkę. Poza tym non stop katuję telefonami Lucynę i Magdę, więc one dwie przyszły mi do głowy a na doczepkę dodałam siebie. Stąd ten post.

Sabina02 podawaj namiary na Kora78:loveu:

Dziękuję wszystkim ciociom za wpłaty na Gizmulka :iloveyou:

Bo nie wytrzymam :roflt:

Klauzunka kochana...:loveu: Kora i Lucynka to ta sama osoba:cool3:

Posted

Jamnicza Skarpeta obiecała wsparcie,konta jeszcze nie otrzymałam wiec równiez poprosze
wstrzymam sie z wpłatą do czasu diagnozy by miec orientacje jakiej wysokosci wsparcie bedzie jeszcze potrzebne
Mały szkrabek ślicznie wygląda na domowych fotkach.

Posted

namiary na mnie do ogloszen :) znow :) 506 636 242 lucyna1981@wp.pl :D

maila ma, ale nie mam z niego, jak odp. prosze Sabina odpowiedz tam,ze w srode damy odp, bo weczorem we wto piesio idzie do weta na diagnistyke. ale ogolnie jest kochany lubi sie bwaic, grzeczny, przytulasny, kochaniutki szczenior podrostek.

Guest ambird
Posted

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u weterynarza :loveu:

Gizmuś to śliczny mały króliczek :loveu:

Posted

[quote name='feliksik']są już jakieś wieści?
no raczej nie ma takiej możliwości:evil_lol:

[quote name='ulvhedinn']We środę na 19.40 jesteśmy umówieni z dr Niedzielskim, zobaczymy co powie.....

Posted

[quote name='kora78']namiary na mnie do ogloszen :) znow :) 506 636 242 lucyna1981@wp.pl :D

maila ma, ale nie mam z niego, jak odp. prosze Sabina odpowiedz tam,ze w srode damy odp, bo weczorem we wto piesio idzie do weta na diagnistyke. ale ogolnie jest kochany lubi sie bwaic, grzeczny, przytulasny, kochaniutki szczenior podrostek.

Odpisalam temu Panu. Zaprosilam Go tez na watek. :lol:

Posted

marta0731 napisał(a):

Kizi może dodaj do 1 postu, tam będę uaktualniać

heh czekalam na post w stylu kizi wejdz w koncu an watek ;) no ale jestem.
Od jakis 30 min czytam kazdy post po kolei i az sie poplakalam ze smiechu jak obejrzalam filmy z gizmem w roli glownej. Heh ludzie w bibliotece sie dziwnie na mnie patrza teraz :D

Klauzunka dziekuje ci bardzo za pomoc psu i za to kilkudniowe przetrzymanie. Ulv dzieki za czas na chodzenie po wetach
:Rose:
Marta dzieki z abycie skarbnikiem -wiem, ze to kochasz i w nagrode przygotujemy ci jakies procentowe obliczenia hehehe :wallbash:
No i wreszcie Kora dzieki za cala logistyke i zgranie tego wszytskiego do kupy:cool2: well done dziewczyny :razz:

Ja biore sie za pozradki -wreszcie :oops:

Posted

kizimizi napisał(a):
heh czekalam na post w stylu kizi wejdz w koncu an watek ;) no ale jestem.

Marta dzieki z abycie skarbnikiem -wiem, ze to kochasz i w nagrode przygotujemy ci jakies procentowe obliczenia hehehe :wallbash:

Jak mi zaczniecie kombinować z płatnościami, to nie ręczę za siebie...:mad: Zbieram na 4 psy i nie mam pojęcia ile mam swoich na koncie i czy mnie stać wogóle na chleb;)

Doszła wpłata od paniMysza 10zł, dziękujemy :)

Posted

danka1234 napisał(a):
Jamnicza Skarpeta obiecała wsparcie,konta jeszcze nie otrzymałam wiec równiez poprosze
wstrzymam sie z wpłatą do czasu diagnozy by miec orientacje jakiej wysokosci wsparcie bedzie jeszcze potrzebne
Mały szkrabek ślicznie wygląda na domowych fotkach.

Jakoś mi umknęło... przepraszam...:oops:
Już Ci wysyłam, dziękujemy :)