marta0731 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Wysłałam PM z kontem do: Ata, Sabina02, Taks, Jagoda1, paniMysia, Ruta przez telefon... O nikim nie zapomniałam? Ja dokładam od siebie 20zł Ktoś jeszcze chce rzucić grosik do skarbonki na leczenie tego cudownego oseska? Quote
feliksik Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 kochani zajrzyjcie proszę - starutka sunia bez oczka, brak szans na adopcję i małe zainteresowanie wątkiem http://www.dogomania.pl/threads/203063-Ma-kilkanaście-lat-przeżyła-wypadek-ale-straciła-oko.-Mała-fiszka-nie-chce-umierać Quote
Klauzunka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Hej:) Gizmo miewa się świetnie;) Raz mnie kocha raz nienawidzi, w zależności czy mu wyczyszczę uszy czy nie :lol: Hrabia ma w swoim życiu trzy namiętności: 1. jedzenie 2. zagryzanie mojej Tequilii 3. sprint po mieszkaniu Spacerki po dworze to niekoniecznie, nie wiem czemu ale ma opory-nie chce chodzić, może asfalt albo trawa za mało szlachetna:eviltong: Quote
Sabina02 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Dostalam e-maila w sprawie Gizmo z Allegro... Cytuje: "Proszę o przybliżenie mi więcej szczegółów na temat tego psa... Będę bardzo wdzięczny. Bo zastanawiam się nad jego przygarnięciu..." Przeslalam ten e-mail na adres e-mailowy z ogloszenia... ale nie wiem czy jest nadal aktualny. W kazdym razie prosze o odpis temu Panu. Komu dac adres e-mailowy tego Pana? PS. Marta0731, dziekuje za nr konta. Przesle na Gizmusia 50 zl. Quote
ulvhedinn Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 We środę na 19.40 jesteśmy umówieni z dr Niedzielskim, zobaczymy co powie..... Quote
taks Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [FONT=Book Antiqua]Przed chwilą poszedł przelew na Gizmo 300 zł I trzymam kciuki aby jutrzejszy werdykt dra Niedzielskiego był dla psiaka pomyślny. [/FONT] Quote
Klauzunka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Sanina02, super wieści przynosisz :) Maila do tego Pana możesz wysłać Magdzie, Lucynie albo do mnie. Ustalenia póki co są takie, że Magda załatwia diagnostykę Gizma, punktem wyjściowym będzie wizyta u dr Niedzielskiego i wtedy można już temu Panu coś napisać. Ja jadę jutro z Magdą i Gizmem, więc moje informacje w temacie będą już kompletne. Quote
kora78 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Sabina02 i taks dziekujemy przeogromnie za wsparcie na psiaka!!! :) z 1 posta kontakty sa na mnie. tel i mail aktualny, zaraz lece na maila zobaczyc ta wiadomosc i odpisac,ze powiemy wiecej jutro, po badaniach. Quote
feliksik Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 kurcze to czekamy na wieści z dnia jutrzejszego Quote
marta0731 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Klauzunka napisał(a): Spacerki po dworze to niekoniecznie, nie wiem czemu ale ma opory-nie chce chodzić, może asfalt albo trawa za mało szlachetna:eviltong: Pewnie mu się ciężko chodzi... :( Dziękujemy ciociom za hojność!!!:multi::loveu: Melduję, że doszła już wpłata 5zł od Ata :) Quote
Klauzunka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 koruniu78 przepraszam, wtryniłam się ale byłam święcie przekonana, że w pierwszym poście są namiary na Lucynkę. Poza tym non stop katuję telefonami Lucynę i Magdę, więc one dwie przyszły mi do głowy a na doczepkę dodałam siebie. Stąd ten post. Sabina02 podawaj namiary na Kora78:loveu: Dziękuję wszystkim ciociom za wpłaty na Gizmulka :iloveyou: Quote
marta0731 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Klauzunka']koruniu78 przepraszam, wtryniłam się ale byłam święcie przekonana, że w pierwszym poście są namiary na Lucynkę. Poza tym non stop katuję telefonami Lucynę i Magdę, więc one dwie przyszły mi do głowy a na doczepkę dodałam siebie. Stąd ten post. Sabina02 podawaj namiary na Kora78:loveu: Dziękuję wszystkim ciociom za wpłaty na Gizmulka :iloveyou: Bo nie wytrzymam :roflt: Klauzunka kochana...:loveu: Kora i Lucynka to ta sama osoba:cool3: Quote
marta0731 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 CIOTKI!!! Doszły wpłaty od: Taks 300zł :) Ruta93 25zł :) Dziękuje Gizmuś a Klauzunka to na pewno pokaże jak psiunio dziękuje:cool3::loveu: Quote
Sabina02 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Klauzunka napisał(a): Sabina02 podawaj namiary na Kora78:loveu: Prosze, podaj mi Kory78 namiary na PM. A e-maila od tego Pana przeslalam do Lucyny. :lol: Quote
marta0731 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Założyłam sobie dla własnej wygody i pewności (że mi te wszystkie karteczki nie zginą:roll::lol:) post rozliczeniowy, str.3 post 62 http://www.dogomania.pl/threads/201567-szczeniak-z-wrodzona-wada-lapek-szuka-kilkudniowedo-DT-we-WROCKU-na-diagnostyke?p=16363642&viewfull=1#post16363642 Kizi może dodaj do 1 postu, tam będę uaktualniać Quote
Klauzunka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 marta0731 wiem, potem zajarzyłam:evil_lol: nie wiem co mi odbiło, póki co właśnie na dogo Lucynę sklonowałam:eviltong: Quote
danka1234 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jamnicza Skarpeta obiecała wsparcie,konta jeszcze nie otrzymałam wiec równiez poprosze wstrzymam sie z wpłatą do czasu diagnozy by miec orientacje jakiej wysokosci wsparcie bedzie jeszcze potrzebne Mały szkrabek ślicznie wygląda na domowych fotkach. Quote
kora78 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 namiary na mnie do ogloszen :) znow :) 506 636 242 lucyna1981@wp.pl :D maila ma, ale nie mam z niego, jak odp. prosze Sabina odpowiedz tam,ze w srode damy odp, bo weczorem we wto piesio idzie do weta na diagnistyke. ale ogolnie jest kochany lubi sie bwaic, grzeczny, przytulasny, kochaniutki szczenior podrostek. Quote
Guest ambird Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u weterynarza :loveu: Gizmuś to śliczny mały króliczek :loveu: Quote
taks Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='feliksik']są już jakieś wieści? no raczej nie ma takiej możliwości:evil_lol: [quote name='ulvhedinn']We środę na 19.40 jesteśmy umówieni z dr Niedzielskim, zobaczymy co powie..... Quote
Sabina02 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='kora78']namiary na mnie do ogloszen :) znow :) 506 636 242 lucyna1981@wp.pl :D maila ma, ale nie mam z niego, jak odp. prosze Sabina odpowiedz tam,ze w srode damy odp, bo weczorem we wto piesio idzie do weta na diagnistyke. ale ogolnie jest kochany lubi sie bwaic, grzeczny, przytulasny, kochaniutki szczenior podrostek. Odpisalam temu Panu. Zaprosilam Go tez na watek. :lol: Quote
kizimizi Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 marta0731 napisał(a): Kizi może dodaj do 1 postu, tam będę uaktualniać heh czekalam na post w stylu kizi wejdz w koncu an watek ;) no ale jestem. Od jakis 30 min czytam kazdy post po kolei i az sie poplakalam ze smiechu jak obejrzalam filmy z gizmem w roli glownej. Heh ludzie w bibliotece sie dziwnie na mnie patrza teraz :D Klauzunka dziekuje ci bardzo za pomoc psu i za to kilkudniowe przetrzymanie. Ulv dzieki za czas na chodzenie po wetach :Rose: Marta dzieki z abycie skarbnikiem -wiem, ze to kochasz i w nagrode przygotujemy ci jakies procentowe obliczenia hehehe :wallbash: No i wreszcie Kora dzieki za cala logistyke i zgranie tego wszytskiego do kupy:cool2: well done dziewczyny :razz: Ja biore sie za pozradki -wreszcie :oops: Quote
marta0731 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kizimizi napisał(a):heh czekalam na post w stylu kizi wejdz w koncu an watek ;) no ale jestem. Marta dzieki z abycie skarbnikiem -wiem, ze to kochasz i w nagrode przygotujemy ci jakies procentowe obliczenia hehehe :wallbash: Jak mi zaczniecie kombinować z płatnościami, to nie ręczę za siebie...:mad: Zbieram na 4 psy i nie mam pojęcia ile mam swoich na koncie i czy mnie stać wogóle na chleb;) Doszła wpłata od paniMysza 10zł, dziękujemy :) Quote
marta0731 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 danka1234 napisał(a):Jamnicza Skarpeta obiecała wsparcie,konta jeszcze nie otrzymałam wiec równiez poprosze wstrzymam sie z wpłatą do czasu diagnozy by miec orientacje jakiej wysokosci wsparcie bedzie jeszcze potrzebne Mały szkrabek ślicznie wygląda na domowych fotkach. Jakoś mi umknęło... przepraszam...:oops: Już Ci wysyłam, dziękujemy :) Quote
Recommended Posts