Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boziu... ile Was tu jest.. az sie wzruszylam

dziekuje :loveu: kazdemu z Was

dt nie musi byc tylko wroclaw, ale tutaj moge zalatwic transport najlatwiej. dalej trzeba juz kombinowac, wiadomo,ze to koszty, ale wiadomo, ze wszystko niewazne, byleby dobre dt mial i milosc i troske

ja czw lub pt bede w schronie i skupie sie na Gizmo, porobie duzo fotek, wypytam dokladnie.

w sob prawdopodobnie moja sunia z dt wyjezdza do ds, a w pon tz wyjezdza na tydzien, wiec moglabym go wziac na ten tydzien, zeby ew czekal juz u mnie na transport. Jednak bede miala mase klopotu, bo sama z malym dzieckiem i uczenie szczylka zalatwiac sie poza domem- o ile nie umie- w snieg, no i dziecko 2latka nauczone milosci do wiekszych psow, moze sie z nim delikatnie nie obchodzic. Ale wiadomo, ze byloby mu lepiej, niz zima w schronie.
Jesli bybloby jakies pewne dt i tylko musialby na transport poczekac, to na tydzien moge. Wtedy wstepnie juz lepiej by sie ocenilo jego przypadlosci, niz tylko z wizyt w schronie. Ja weta w poblizu mam kiepskiego, bez sprzetu, samo usg ma. No, ale wstepnie by go tez obejrzal i doradzil, co trzeba mu robic, jakie badania.

info na pm moge slac, ale niewiele wiecej, niz jest tutaj. Wszystko co wiem o psie to jest napisane.

Posted

Słuchajcie dziewczyny mamy sprawdzony DT pod Krakowem, u pani która bardzo kocha zwierzęta i pomaga jak tylko może.
W Krk jest dr Orzeł - specjalista, więc będzie pod dobrą opieką.

Potrzebne będzie oczywiście wsparcie na diagnostykę i leczenie, ale BDT jest jeśli się zgodzicie :)

daję kontakt do Asi 698 684 638, ona z KTOZu więc wszystkich uspokoi i wytłumaczy wszystko :)
trzymam kciuki

Posted

Soema, dziekuje :)

zadzwonie popoludniu, gdy tz z tel wroci, bo ja mam puste konto.

bdt ? darmowe?
on malutki, to duzo nie je przeciez. tylko, ze zajac sie nim trzeba dobrze. no i wg mnie nie moze byc psow, ktore by go meczyly, chcialy sie bawic. on sie nie bawi, siedzi w kojcu ze szczeniakami, to biegaja po nim i go depcza.

schronsiko da go na dt oficjalnie :) tak mowila jedna pracowniczka, nie byla to rozmowa z kierowniczka.

Posted

A może by tak we Wrocławiu jeszcze go dokładnie przebadać, skoro są tu tacy dobrzy weci ??

Cieszę się razem z Wami, że maluch już niedługo będzie w ciepłym domku. :)

Posted

Cioteczki, dziekuje ze tu przyszlyscie... Sorry za offowanie na innych watkach, ale same widzicie ze piesio pilnie potrzebuje pomocy.

Ja oczywisice tez cos dorzuce na Gizmusia jak bedzie taka potrzeba. :)

kora78, nie wiem czy widzialas moj wczesniejszy post w tym tlumie :cool3:, ale Gizmus juz ma wyroznione Allegro. :lol:

Posted

[quote name='kora78']No i Gizmo ma darmowe dt u pani spod Krakowa :)

jak ja sie ciesze

szukamy transportu wroclaw- krakow!! jak najszybciej :)

Maluszku ależ pomocnych cioć się do Ciebie zbiegło, dziękujemy:loveu:

Kora Ty uwielbiasz ;) logistykę, szukasz już coś?

Posted

[quote name='kora78']No i Gizmo ma darmowe dt u pani spod Krakowa :)

jak ja sie ciesze

szukamy transportu wroclaw- krakow!! jak najszybciej :)

kurcze ale wiesci. A jeszcze kilka dni temu nikogo nie bylo na watku poza 4 osobami.
Co do transportu to wiesz Kora kto mi przychodzi do glowy? Brat Ingrid albo ewentualnie Budrysek skoro ona jezdzi na trasie Katowice_Wrocek. A z Katowic to by sie jzu jakos skolowalo.
Majm zakladac transportowy czy jzu to zrobilas?

Posted

pucka69 napisał(a):
weszłam po banerku - a tu proszę jakie dobre wieści. Zrobię na niego bazarek :)

dziekujemy, kasa na pewno sie przyda bo w sumie nei wiemy co malemu dolega.

Posted

kizimizi napisał(a):
kurcze ale wiesci. A jeszcze kilka dni temu nikogo nie bylo na watku poza 4 osobami.
Co do transportu to wiesz Kora kto mi przychodzi do glowy? Brat Ingrid albo ewentualnie Budrysek skoro ona jezdzi na trasie Katowice_Wrocek. A z Katowic to by sie jzu jakos skolowalo.
Majm zakladac transportowy czy jzu to zrobilas?

Kora nie ma dziś neta, właśnie z nią rozmawiałam
Do Ingrid i Budrysek już pisała i wątek transportowy już założyła ;) Obrotna cioteczka a Wy Kizimizi czytacie sobie chyba w myślach ;)

Posted

bardzo mozliwe, ze pojedzie cala droge z bratem Ingrid, bo on wlasnie chyba zaczyna prosto do krakowa jechac. tylko do niego musze psiaka ze 30km dowiezc, do miasta.
marta, odpalasz fure i jedziesz, nie ma,ze boli, bo snieg...

transportowy juz jest od poludnia, ale cisza, jakby co.

wpadlam na sekunde, pozniej bede dziekowac kazdemu!!!!!!

Posted

Super wiadomość!

Jak będą nowe ładne zdjęcia to pozmieniam w ogłoszeniach - wszystkie,które mu robiłam są aktywne i odnawiam cały czas.

I powiedzcie czy zmienić później jakieś dane w ogłoszeniach - numer telefonu czy maila...

Posted

kora78 napisał(a):
bardzo mozliwe, ze pojedzie cala droge z bratem Ingrid, bo on wlasnie chyba zaczyna prosto do krakowa jechac. tylko do niego musze psiaka ze 30km dowiezc, do miasta.
marta, odpalasz fure i jedziesz, nie ma,ze boli, bo snieg...

Moja fura jedzie w czwartek na przegląd, i to nie moim deptaniem w pedałki (ja nie wsiądę za cholere), bo trochę nie jeździła i stoi sobie w taki mróz na letnich oponach...
Także niestety ale zimą ja w kwestiach transportowych nie pomogę...

Posted

Zbiore do kupy deklaracje pomocy finansowej, zeby kizi miala na tacy i wrzucila w 1 post, bo sie dziewczyna nie ogarnie, tyle tego jest!!! :)

ata 5zl :)
Sabina02 wyroznione allegro + cosik :)
taks- istotna pomoc finasowa w diagnostyce i leczeniu :)
Jagoda1 stala deklaracja :)
paniMysza 10zl :)
Jamnicza Skarpeta cosik :)
pucka69 bazarek :)
lunarmermaid ogloszenia :)
RUTA93 25zl :)

Dla wszystkich za kazda z tych rzeczy wielkie

Dziekuję ogromnie kazdemu za zainteresowanie losem maluszka i chec pomocy!!!! :multi::multi::multi::multi:
:laola::laola::laola::laola: