Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to macie ten transport czy nie? Jeżeli nie , to spytajcie zbójini, on często jeździ z Gdańska przez Śląsk i Wrocław z powrotem do Gdańska.

Posted

Secia napisał(a):
No niestety Gizmo nie jedzie dzisiaj. Klauzunka już dostała smsa

czyli odpada calkowicie w tym tygodniu? to jedzie z kolega klauzunki w niedziele?

Posted

Rozmawiałam z Mariuszem będzie jechał w sobotę dokładnie jeszcze się nie określi na razie powiedział, że tak między 9.00-12.00.
Kora78 jak masz kontakt z Panią Ewą to postaraj się z nią porozmawiać czy dojedzie do tej Bydgoszczy?

Posted

bros napisał(a):
No dobra to ja się podejmę , terapia bedzie skrajnościowo-szokowa :) podrzucę Klauzunce swoje bydlątko na 2 dni :)

Bydlatko wskazuje, ze psiak do najmniejszych nie nalezy. Moze to ten donek z avataru?

Klauzunko jak to mowia 'klin klinem'. Zaraz ci znajdziemy jakeigos psiaka na dt jak tak ciezko to znosisz :D Nie mozemy tobie pozwolic na jakikolwiek uraz psychiczny ;)
U nas w schronie takie fajne, male orzeszki sa co nikt ich adoptowac nie chce :( 6 miesieczna jamniczka (chudzinka taka tyci tyci), Majki fajny psiak i pewnei Kora jeszcze z 20 potrafi z biegu wymienic ;)

ps.
slyszalam, ze jakeis czekoladowe poszewki potrzebujesz. Mozesz mi wyjasnic jakei by to mialy byc to pogadam z mama

Posted

Doszła wpłata od Jagody1 30zł :) bardzo dziękujemy :)
I od Pucki69 znów z bazarku 104zł :) Pucka tak często wysyła, że jak kiedyś zajrzę na konto i nic od niej nie będzie to się zdziwię ;):D

Posted

Dla ciekawskich, którym się nie chce szukać postu rozliczeniowego ;)

POST ROZLICZENIOWY
[SIZE=2]
Wpłacone:

Ata 5zł :smile:
Taks 300zł :smile:
Ruta93 25zł :smile:
Marta0731 20zł :smile:
paniMysza 10zł :smile:
Sabina02 50zł :smile:
Gruba Berta 23zł :smile:
Pucka69 bazarek 32zł :smile:
Pucka69 bazarek 45zł :smile:
Pucka69 bazarek 104zł :smile:
Jagoda1 30zł :smile:
w sumie 644zł

Czekamy na:
Jamnicza Skarpeta
oraz całą resztę, która chce przekazać temu pięknemu piesiowi środki, by był zdrowy i szczęśliwy :smile:

[SIZE=2]WYDATKI:

Ulvhedinn - 270zł - badania - wysłane 14.III.
Klauzunka - 75zł szczepienia + 92zł dojazd = 167zł - wysyłam po zakończeniu bazarku

Posted

marta0731 napisał(a):

I od Pucki69 znów z bazarku 104zł :) Pucka tak często wysyła, że jak kiedyś zajrzę na konto i nic od niej nie będzie to się zdziwię ;):D

A bo ja się boję że zapomnę przelać za jakiś bazar i dlatego najczęściej jak tylko ktoś wpłaci - to od razu lecę i przelewam ;)

Posted

kora78 Ty mi za nic nie dziękuj...mi potrzebny teraz nervosol i czas :(

Gizmo jedzie jutro. Rozmawiałam z Mariuszem i Panią Ewą. Ciężko mi zaglądać do tego wątku....wybaczcie:(
Gizmo teraz śpi na moich nogach...a jutro....przecież ja go zawiodłam na maxa:( boszeeeee......
Bros dawaj mi Bronia albo dobrego psychiatrę:(

Posted

Klauzunka napisał(a):
kora78 Ty mi za nic nie dziękuj...mi potrzebny teraz nervosol i czas :(

Gizmo jedzie jutro. Rozmawiałam z Mariuszem i Panią Ewą. Ciężko mi zaglądać do tego wątku....wybaczcie:(
Gizmo teraz śpi na moich nogach...a jutro....przecież ja go zawiodłam na maxa:( boszeeeee......
Bros dawaj mi Bronia albo dobrego psychiatrę:(

No ja to zawiodłaś?:o Nie pisz tak, bo ja już razem z Tobą wyję! dziś mam dzień płaczu:( Najpierw z bólu (Tinusia), potem ze wzruszenia (Liza) a teraz ze wspólczucia! Bo ja bardzo Ci współczuję!Wyobrażam sobie, jak pokochałaś tego maluszka, a on Ciebie! I pożegnanie jutro też sobie wyobrażam:(
Ale takie wspaniały dom tymczasowy nie zdarza się często! Tulę mocno klauzunka, ale bardzo dziekuję za wszystko już teraz!

Posted

tytul poprawiam, nie wiem jak to sie stalo ze taka literowka wyskoczyla:oops:

DZiewczyny nei placzcie, tylko myslcie, ze Gizmulec pojechal do swojego nowego domu a u was jets miejsce na nowego psa w potrzebie!:razz:

Posted

kizi, zmien tekst,ze gizmo juz pojechal do ds :) juz nie czeka. jest juz w trasie.

to wiadomosc od klauzunki.

kizi, zobacz marty post rozliczeniowy i sprawdz, czy czegos ci tam w 1 poscie brakuje i trzeba dopisac. chyba wplata Jagody doszla ostatnio

Posted

Kora ja nie prowadze rozliczen tylko mam linki do postow rozliczeniowych wiec sama ich zmienic nie moge.
Ale sprawdzilam ostatnie rozliczenie marty z postem, w ktorym je prowadzi i jest nba bierzaco

Posted

Mam nadzieję, ze jakieś wiadomości z Nowego Domku będą?
Klauzunka - trzymaj się, czas tęskotę zagoi a Gizmulec załapał się na fajny, ciepły domek, w dodatku z ogródkiem i wielkim sercem do zwierząt. Będzie OK. Oby wszystkie wątki tak się kończyły.

Guest ambird
Posted

Super, że już Gizmulek w drodze nad morze :sweetCyb:
Klauzunka, :thumbs:

Posted

juz byla przesiadka, Gizmo juz z nowa paniusia swoja i 3 kolegami na zapoznanie, specjalnie poza domem. reszta zostala w domu, z tych grzeczniejszych.
Gizmo siusiu zrobil ze strachu :(
pojechal na przednim siedzeniu

Posted

Gizmo już w swoim domku. Pani Ewa zapoznała już pieski i obyło się bez warków. Gizmulec jest do wszystkich bardzo przyjaźnie nastawiony. Chodzi za Panią Ewą jak cień.
Na razie jest troszkę skołowany, ale nie ma się co dziwić, podróż przez całą Polskę, nowe pieski, wszystko nowe. Pani Ewa powiedziała, że wszystko będzie dobrze.
W poniedziałek z Gizmem pojedzie do weterynarza, żeby jeszcze raz go skonsultować. To weterynarz, któremu P.Ewa ufa w 1000%.

Pani Ewa zapłaciła 150 zł za transport bezpośrednio Mariuszowi. Także z Mariuszem transport mamy rozliczony. Z mojego bazaru uzbiera się kwota, którą ja zapłaciłam za Gizma, reszta pójdzie na Tajgę, także możecie mnie też odfajkować.

Posted

Gizmo to teraz Oli czyli Olinek. Zapoznał się już z całym stadem psów i kotów. Jest dobrze :-) Niestety tuż przed przyjazdem Olinka odeszła stara Dalmatynka, więc psów jest 7.Niebywałe w dniu 25.03.11 miałaby 16 lat. Dostała wylewu. Przyroda pustki jednak nie lubi. Jedno odeszło drugie przyszło. Jak dobrze wszystko pójdzie a mnie wróci zdrowie to odwiedzę Olinka za 2 tygodnie :-)

Posted

Secia właśnie miałam napisać,że Gizmoldini został przechrzczony na Olinka :) Jestem właśnie po rozmowie z Panią Ewą. Wszystko jest super :lol::lol::lol:
Pani Ewa opowiadała, że piesio to straszny słodziak, jest bardzo przytulaśny, bystry:evil_lol:
Wczoraj jeszcze miałam doła, ale jak dzisiaj usłyszałam, że Olini dał czadu z 9 m-czną suczką Pani Ewy aż popadały to powoli zaczynam być spokojna:multi::multi::multi:
Jutro napiszę co powiedział weterynarz Pani Ewy.