kora78 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='pucka69']To jednak nieaktualne koszty w poście rozliczeniowym widziałam ;) z mojego bazarku będzie ponad 150,00 zł ( miedzy innymi dzięki korze:)) wiec widzę że się przydadzą[/QUOTE] tak :) musimy poczekac, az sie wyjasni sprawa z transportem, czy bedzie platny i ile. pamietajmy, ze pani Ewa tez czesc zaplaci. utrudnieniem jest to,ze zalozycielki watku wciaz nie ma i nie moze wpisac na iezaco w 1 poscie wszystko. Dogo usniecham sie szeroko do Ciebie!! w tym celu. ulv wciaz chyba konta nie wyslala i nie mozna jej przelewu zrobic za diagnostyke Quote
Onaa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 W moim poście (post nr 2) wkleiłam POST ROZLICZENIOWY :). A Gizmo słodziak :). Quote
NikaEla Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='kora78'] ulv wciaz chyba konta nie wyslala i nie mozna jej przelewu zrobic za diagnostyke[/QUOTE] Gdzieś na którymś wątku było konto Ulvhedinn ... jakby była potrzeba, to mogę przesłać na PW jej nr konta. Quote
kora78 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Nikaragua']Gdzieś na którymś wątku było konto Ulvhedinn ... jakby była potrzeba, to mogę przesłać na PW jej nr konta.[/QUOTE] poprosimy o link do watku na moje pm. a nr konta do marta0731, bo ona kase trzyma. ale linka do mnie, zeby nie bylo, ze poszla na cudze konto ;P Quote
NikaEla Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='kora78']poprosimy o link do watku na moje pm. a nr konta do marta0731, bo ona kase trzyma. ale linka do mnie, zeby nie bylo, ze poszla na cudze konto ;P http://www.dogomania.pl/threads/202503-ulvhedinn-nie-odmawia-DT-ani-pomocy-leczy-karmi.Za-leczenia-ur%C3%B3s%C5%82-mega-d%C5%82ug-%28/page2 ...........post 28 Quote
Secia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 gdyby wersja super last minute wypaliła to najprawdopodobniej na Piłsudskiego do naszego biura Quote
kora78 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Secia']gdyby wersja super last minute wypaliła to najprawdopodobniej na Piłsudskiego do naszego biura[/QUOTE] ale to rano bedzie tel,zeby go brac od razu i wiezc? czy wiecor wczesniej? Quote
Secia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 no nie wiem w tym sęk, więc proszę o info na pw na jaki telefon mam dzwonić gdyby coś się wyjaśniło. Kolega też nie wie. Ale jeździmy tam co tydzięn, jakby co :-) Quote
Klauzunka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Gizmo jest u mnie a tu mój telefon 531-655-999. Jak trzeba, to nie ma sprawy, telefon i jadę. Tylko proszę weźcie pod uwagę, że będę startowała spod Korony i w godzinach szczytu taka podróż może mi trochę zająć. Codziennie też na jakieś 2 godziny wychodzę z moimi dziewczynami, więc mogę być kawałek od domu. Tylko uprzedzam, żeby obyło się bez nerwów potem, bo może być tak, że trzeba będzie na mnie chwilę poczekać:) Quote
kora78 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 link do starego watku transportwego- dzis uaktualnilam http://www.dogomania.pl/threads/203947-oferuje-wroclaw-bydgoszcz?p=16475443#post16475443 pod katem kolegi Klauzunki. Quote
marta0731 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='kora78'] trzeba zwrocic: za szczepienia, Kluzunce - 75zl za rachunek za diagnostyke ulvhedinn - 270zl za dojazdy z Gizmo na diagnostyke, taxi, gdyz ulv nie wyrobila sie, by wiezc Gizmo autem, a wyjazdy byly o swicie, a odbior po 20stej z lecznicy - nie pamietam dokladnie... niech Klauzunka napisze. Ulv już wysyłam 270zł, dostałam jej nr konta od Nikaragui (dzięki:lol:) i nawet dzwoniłam do Ulv (tak w razie czego, bez obrazy dla nikogo;)) Klauzunko, nr konta proszę i kwotę do zapłaty, bo 75zł + ileś tam za taxi? Dobrze doczytałam? Quote
Klauzunka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Marta dobrze doczytałaś 75 + (2x46=92) to moje koszty. W moim przypadku prosiłabym, żeby zrobić tak, że zwrot dla mnie będzie dopiero z bazaru na Gizmo, na który przekazałam fanty: http://www.dogomania.pl/threads/204051-PSIO-KOCIE-i-ludzkie-MEGA-fanty-na-4-psiaki-do-25-marca-ZAPRASZAM jeśli można tak zrobić to wolałabym poczekać, żeby nie okazało się, że za chwilę na koncie Gizmo będzie zero a w planach przecież transport:) Quote
marta0731 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Klauzunka']Marta dobrze doczytałaś 75 + (2x46=92) to moje koszty. W moim przypadku prosiłabym, żeby zrobić tak, że zwrot dla mnie będzie dopiero z bazaru na Gizmo, na który przekazałam fanty: http://www.dogomania.pl/threads/204051-PSIO-KOCIE-i-ludzkie-MEGA-fanty-na-4-psiaki-do-25-marca-ZAPRASZAM jeśli można tak zrobić to wolałabym poczekać, żeby nie okazało się, że za chwilę na koncie Gizmo będzie zero a w planach przecież transport:) OK :) [SIZE=2] [SIZE=2]WYDATKI: Ulvhedinn - 270zł - badania - wysłane 14.III. Klauzunka - 75zł szczepienia + 92zł dojazd = 167zł - wysyłam po zakończeniu bazarku Quote
kora78 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 chcialam zwrocic uwage na papiery Gizmo, na umowe o ds. papiery ze schronu sa u Klauzunki, wlascicielem jestem ja. czyli ja z pania Ewa musze umowe spisac. to jest moje najwieksze utrapienie zawsze... poczta?? Klauzunka ma dac papiery w podroz wszelkie? Quote
kizimizi Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 potrzebne ejst spisanie umowy miedzy toba Kora a P.Ewa. Najlepiej bedzie jesli wydrukujesz taka umowe w 2 egzemplarzach i wypelnisz pola dot. psa i swoje dane i oba ezgemplarze wyslesz do p. Ewy albo do Klauzunki i pozniej p. Ewa wypelniu juz tylko jej dane i odesle je na twoj adres. Poprawilam 1 post: jest nowy tytul, nowe informacje i wszelkie linki do postow rozliczeniowych jakie znalazlam 'zeby nie bylo'.... . Gizmus pakuj walizeczke bo moze byc tak, ze ta twoja podroz to bardzo last minute wiec musisz byc gotowy w 5 min. Na wszelki wypadek pozegnaj sie jzu ze swoimi kolezankami i przynies swojej pani paczke husteczek zeby otarla lzy i pomogla ci sie spakowac ;) Quote
Basia1244 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A może można przesłać mailem wypełnioną umowę do Klauzunki, a ta wydrukuje i dołączy do Gizma w transporcie? Quote
kizimizi Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='Basia1244']A może można przesłać mailem wypełnioną umowę do Klauzunki, a ta wydrukuje i dołączy do Gizma w transporcie?[/QUOTE] no tylko Kora potrzebowalaby skaner bo poza jej danymi to podpis musi byc. Ale da sie zrobic. Kora wypisujesz umowe, drukujesz i pozniej skanujesz albo robisz fotke i masz gotowy plik jpg. Quote
marta0731 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='kizimizi']no tylko Kora potrzebowalaby skaner bo poza jej danymi to podpis musi byc. Ale da sie zrobic. Kora wypisujesz umowe, drukujesz i pozniej skanujesz albo robisz fotke i masz gotowy plik jpg.[/QUOTE] Kizi Ty o tej godzinie na dogo?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:;););) Zeskanować u mnie w pracy żaden problem Doszła kolejna wpłata z bazarku od Pucka69 45zł :):):) Quote
kora78 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 to wplata czesciowa z bazarku na gizmo :) moje zakupy :) kizi, skrzynka pelna! skaner mam. super pomysl! wysle do klauzunki i ona poda kierowcy i niech kierowca z pani podpisze i przywoezie spowrotem do klauzunki Quote
Klauzunka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ale ja nigdzie nie jadę:) żartuję:) napiszcie mi tylko, bo tak transporter mam, karmę na tydzień do ewentualnego mieszania Gizmo ode mnie dostanie, bo nie wiem czym Pani Ewa karmi pieski, bo jak inną karmą to żeby nie dostał rozwolnienia. Obroże i smycz Gizmo ma. Zabawki ze starego miejsca też zapakuję. A czy pakować legowisko? Doradźcie coś, co pakować czego nie - żeby się w razie czego Pani Ewa nie obraziła, że zapakowałam Gizmo tak jakby jechał do krajów trzeciego świata:) Książeczkę, zdjecia rtg, wyniki badań, ksero karty ze schroniska to ma się rozumieć zapakuję. Komu wysłać oryginał rachunku z lecznicy tego za szczepienia? Gizmo w końcu jedzie jutro? I która się podejmie mojej psychoteapii:(:(:( Quote
marta0731 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Klauzunka napisał(a): I która się podejmie mojej psychoteapii:(:(:( Ja się nie podejmuję, po rozstaniu z takim słodziakiem nie wiem kto Ci pomoże :( ;) I bez przesady z tym pakowaniem wszystkiego, Pani Ewa pewnie też coś ma, a jak nie to kupi, a Ty zostaw dla następnych ;) Chyba że chcesz jeszcze swoje towarzyszki Gizmo zapakować ;):D Quote
Secia Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kolega jeszcze nie wie byliśmy w kontakcie. Info juto rano na telefony sms Quote
NikaEla Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ale kocyk z zapachem domu-legowiska bym zapakowała Quote
kora78 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 klauzunka pewnie sama tez by sie zapakowala, gdyby mogla :) Quote
bros Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 No dobra to ja się podejmę , terapia bedzie skrajnościowo-szokowa :) podrzucę Klauzunce swoje bydlątko na 2 dni :) Quote
Recommended Posts