Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej:)
Gizmo jest chwilowo u mnie:) Na pierwszy rzut oka na jego widok to łezka mi się w oku zakręciła....Ale nie na długo:) Gizmo jest od godziny 16.00 u mnie jest 21.00 a ten może z 15 minut kimał. NON STOP zaczepia moje sucze i jazda! Zabawa na maxa. Nie daj boże Tequila pójdzie do drugiego pokoju to ten drze japę jak oszalały, Tequila przychodzi jest cisza:)

Nie wiem co Gizmo brał przed przyjazdem do mnie ale chcę to samo:):):)

Gizmo jest cudownym psiakiem. Trzy razy wykupał się na dywanie, wysikał, nie sygnalizuje...ale jak się go trochę wnikliwie poobserwuje (ciężkie to bo on tylnymi łapami powłóczy) to i się czystości go nauczy. Da się go wyczuć, chwilę temu zaczął przysiadać na wyczucie krzyknęłam "Gizmo nie" , zarzuciłam kurtkę i wybiegłam z nim przed klatkę....Postawiłam na trawce a tam siku i za chwilę qupa!!!!!!!

Posted

Gizmo właśnie zaczął padać...poległ na dywanie koło mnie:) przeniosłam go na drugi koniec pokoju do jego własnego łoża...ale ten olał legowisko i poczłapał za mną i padł na dywan kolo moich nóg. Więc przesunęłam jego legowisko koło stołu gdzie siedzę przy kompie i o dziwo Gizmo zasnął:)

Posted

soooorryy...uczę się wstawiania fot:angryy: i wykorzystuję wszystkich....:evil_lol: Póki co Gizmo to jest gość...jak moje dwie labradorki przetrzymają tą samo napędzającą się machinę to chylę czoła:multi: Toż to diabeł wcielony:oops:

Posted

Słodki Maluch. Dobrze, że już bezpieczny i że taki radosny i pogodny!! Trzeba mieć nadzieję, że wetom uda mu się chociaż trochę pomóc. Oczywiście też czekam na numer konta.

Posted

Jeśli chodzi o numer konta to już odezwą się odpowiednie ku temu osoby:) Ja dziękuję w imieniu Gizma:)
Z takimi malutkimi szczeniakami nie miałam do czynienia, obchodzę się z Gizmem jak z jajkiem- ale jak widzę jak on zabawia się z moimi suczami to myślę, że popełniam błąd:)
Gizmo to cudowny psiak-pomimo swojej niepełnosprawności-chęcią do zabawy, energią mógłby podzielić się z niejednym psem. I jeszcze jedno- uczy moje sucze szczekania:( Jest bardzo czujny! Ja nie jestem żadnym wetem, ale myślę, że go chyba nic nie boli....on sam zaczepia moje sucze, inicjuje zabawę....Jest niezmordowany:)

Posted

Słuchajcie, ja się zaczynam rozkręcać jako "skarbnik"...:crazyeye::evil_lol:
Jeden wątek w te czy we wte... ;)
Jak nie ma chetnych, to patrząc na te zdjęcia ja się podejmę
Kora, siostrzyczko najdroższa, jak coś to mnie tu przedstaw, to powysyłam nr konta;) bo nie ma na co czekać, trzeba zdzierać z ciotek póki chcą:eviltong:;););)

Posted

Klauzunka napisał(a):
Hej:)
Gizmo jest chwilowo u mnie:) Na pierwszy rzut oka na jego widok to łezka mi się w oku zakręciła....Ale nie na długo:) Gizmo jest od godziny 16.00 u mnie jest 21.00 a ten może z 15 minut kimał. NON STOP zaczepia moje sucze i jazda! Zabawa na maxa. Nie daj boże Tequila pójdzie do drugiego pokoju to ten drze japę jak oszalały, Tequila przychodzi jest cisza:)

Nie wiem co Gizmo brał przed przyjazdem do mnie ale chcę to samo:):):)

Gizmo jest cudownym psiakiem. Trzy razy wykupał się na dywanie, wysikał, nie sygnalizuje...ale jak się go trochę wnikliwie poobserwuje (ciężkie to bo on tylnymi łapami powłóczy) to i się czystości go nauczy. Da się go wyczuć, chwilę temu zaczął przysiadać na wyczucie krzyknęłam "Gizmo nie" , zarzuciłam kurtkę i wybiegłam z nim przed klatkę....Postawiłam na trawce a tam siku i za chwilę qupa!!!!!!!
No to ia ja uroniłam łezkę wzruszenia.Co za piękny opis,jakie wspaniałe zdjęcia!Ja już zakochana po uszy jestem w Twoim stadku!Jakie Twoje sunie zadbane i błyszczące i z daleka widac,że szczęsliwe!Wspaniała i cierpliwa z Ciebie opiekunka!Gratuluję i bardzo dziękuję za te wiadomości.

Posted

tak, marta zacznij dzis nr konta rozsylac. ze 3 strony wstecz robilam rozpiske, co, kto deklarowal.
jesli w on i wt Gizmo ma isc do weta- trzeba kase juz miec, zeby miec z czego zaplacic za wizyte. poznej przeslesz calosc na konto ulv chyba, bo to ona bedzie u weta z nim, nie wiem,czy z Klauzunka, czy bez niej.

kizi, jak zajrzysz to zmien tytul i 1 post. teraz glownie zbieramy kase na weta dla Gizmucha. skoro juz w takim super dt jest :)

Posted

Pierwsza noc za nami ;)

Oczywiście o spaniu na legowisku nie było mowy:shake: Tak jęczał, stękał, szczekał koło łóżka jakby sypiał w nim od zawsze a ja wredota nagle odstawiłam go do legowiska:lol:
No cóż wymieklam i spaliśmy sobie razem w łóżeczku:loveu:

Martwi mnie tylko jedno, bo wczoraj walnął kilka qup biegunkowych, ostatnią w nocy. Dzisiaj cisza. Ale je normalnie (piersi z kurczaka z ryżem), poza tym apetyt ma taki, że mógłby stać 24h/dobę przy misce:eviltong:
Poza tym to diabeł, non stop zaczepia Tequilę i tarzają się po podłodze:evil_lol: Teq już zaczęła przed nim zwiewać:diabloti:

Posted

[quote name='Klauzunka']
Szczerze?Wg.mnie to Gizmo pasuje w tym towarzystwie,jak do kompletu!Gdyby go tam w środku nie było,to obrazek byłby zdekompletowany;)No spójrzcie dziewczyny,czy ja nie mam racji!Nigdzie więcej nie będzie tak pasował;)Ale tak serio,to ja jestem zauroczona!A te opisy Klauzunki odnośnie małego psiocha,to bawią mnie do łez!