dosia.wil Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Figanna']dopytam sie i napisze dokladnie:;) Nie trzeba się "dopytywać". Wystarczy przeczytać art. 37 uoz - wyraźnie jest tam (nawet dwukrotnie, o ile mnie pamięć nie myli) powiedziane: "wykroczenie, o którym mowa w ust. 1" Quote
Jenny19 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Byłam dzisiaj w M1 w Czeladzi i z ciekawości zajrzałam- nie było żadnych szczeniaków ani kociąt- na ich miejscu przy samym wejściu umieszczono teraz... stado króliczków Quote
Patisa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 dosia.wil napisał(a):Dlatego musisz znać przepisy ustawy, żeby Ci żaden głąb nie wmawiał np. że "nie ma jednoznacznego zakazu handlu zwierzętami w sklepach. Na takie dictum Ty wyjmujesz mu ustawę i cytujesz: art 10a ust. 1 pkt 3 "Zabrania się wprowadzania do obrotu psów i kotów poza miejscami och chowu lub hodowli" a następnie pytasz, co dla urzędnika jest tutaj niejednoznaczne. Dokładnie. Święte słowa Dosiu.wil! :klacz: Niestety, ale każdy musi walczyć o swoje. Quote
Recommended Posts