lika1771 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Trzymam kciuki bardzo mocno czekam na wiesci Quote
henikar Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Kochana Agnieszko wiem, że teraz przeżywasz Florcię, ale jak znajdziesz trochę czasu wklej mi zdjęcie na poniższy wątek. Zupełnie sobie z tym nie radzę i koniecznie muszę pobrac lekcję, aby nie zawracac Ci głowy. Zdjecie przesłałam jak zwykle. http://www.dogomania.pl/threads/203054-Znaleziony-na-terenie-szkoły-szkielecik-kociak-szuka-domu-stałego Quote
AlfaLS Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 To ja też mocno trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Czekamy na Obraczus! Ale ja tam już się zaczynam cieszyć....:oops::eviltong: Quote
henikar Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Agnieszko dziękuje za wklejenie zdjecia kociątkowi. Oczywiście jak tylko mogę śledzę i zaglądam i oczywiscie trzymam kciuki za florcię. Quote
kazik132 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Jasza napisał(a):Czekamy na Obraczus! Ale ja tam już się zaczynam cieszyć....:oops::eviltong: To ja też powoli zaczynam się cieszyć.Czemu nie?Bardzo chciałabym przeczytac już tą radosną nowinę:) Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Kazik - ja myslałam, że Ty jestes facetem..;-) Wieści jeszcze nie mam. Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Florka jedzie do Warszawy!!!! Tylko jeszcze załatwiam transport. Obraczus - DZIĘKI SERDECZNE!!! Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='Nikus']Suuuuuuuuuuuuuuuuper:) Tez tak myslę!! Opcje transportowe sa różne, Pani Agnieszka też probuje załatwiać "swoimi kanałami" Jeżeli w PONIEDZIAŁEK ktoś Florkę podrzuci do Katowic w godzinach popołudniowych, to FIGU zabierze małą do Warszawy. Jak tam ciotki Krakowianki? Da ktoś radę? Za paliwo możemy chociaż troszkę dorzucić. Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Vanili - dotarła do Pani Cecylii smycz od Ciebie! Serdecznie dziekuję!!! Założyłam wątek transportowy: http://www.dogomania.pl/threads/203101-Szukam-transportu-28.02-z-Krakowa-do-Katowic-lub-w-innym-terminie-z-Krakowa-do-W-wy?p=16392414#post16392414 Na koncie Florki mamy 35 PLN. Z bazarku który kończy się w poniedziałek, na razie na pewno będzie 50 PLN. Więc mielibyśmy 85 PLN ... Kombinuję. Quote
obraczus87 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Wizyta wypadła super. Jak na moje oko ;) Bardzo fajna rodzina - wszyscy nie mogą doczekać się przyjazdu suni. Segement z ogródkiem, więc gdy bedzie ciepło Florka będzie mogła na dworze posiedzieć zapewne. POdejście ludzi bardzo, bardzo odpowiedzialne. Oczywiście zgoda na sterylizację. Jak dostanę maila do rodziny to podeślę im sprawdzone lecznice, gdzie można wykonać zabieg. Sunia na pewno będzie miała mnóstwo atrakcji - dzieciaki nie mogą się doczekać, zabawki czekają, humory dopisują, więc jest oki. Oczywiście powiedziałam o wszystkim, jak to ja - gadam jak najęta. Państwo też pytali o kilka spraw :) Florka naprawdę będzie mieć wspaniałą rodzinę, w której będzie kochana :) Jeśli chodzi o transport to jesli uda się zorganizować transport z Figu to byłoby super ( za dojazd do Katowic Państwo mogą pokryć koszty paliwa). Jeśli się nie uda, wtedy będziemy inaczej kombinować. :) Uffff.. na takie wizyty mogę chodzić :eviltong: Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Jeszcze raz Obraczus - dziękuję bardzo, bardzo! Maila zaraz podeślę. Quote
kazik132 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Jasza napisał(a):Kazik - ja myslałam, że Ty jestes facetem..;-) Wieści jeszcze nie mam.Kolejna zmylona;)Kazik,to mój pies a ja jestem Baśka:) obraczus87 napisał(a):Wizyta wypadła super. Jak na moje oko ;) Bardzo fajna rodzina - wszyscy nie mogą doczekać się przyjazdu suni. Segement z ogródkiem, więc gdy bedzie ciepło Florka będzie mogła na dworze posiedzieć zapewne. POdejście ludzi bardzo, bardzo odpowiedzialne. Oczywiście zgoda na sterylizację. Jak dostanę maila do rodziny to podeślę im sprawdzone lecznice, gdzie można wykonać zabieg. Sunia na pewno będzie miała mnóstwo atrakcji - dzieciaki nie mogą się doczekać, zabawki czekają, humory dopisują, więc jest oki. Oczywiście powiedziałam o wszystkim, jak to ja - gadam jak najęta. Państwo też pytali o kilka spraw :) Florka naprawdę będzie mieć wspaniałą rodzinę, w której będzie kochana :) Jeśli chodzi o transport to jesli uda się zorganizować transport z Figu to byłoby super ( za dojazd do Katowic Państwo mogą pokryć koszty paliwa). Jeśli się nie uda, wtedy będziemy inaczej kombinować. :) Uffff.. na takie wizyty mogę chodzić :eviltong:Ależ fantastyczne wiadomości!Czy to będzie kolejny watek ze szczęśliwym zakończeniem?Myślę,że tak!I już się cieszę!Jasza,miałaś nosa co do tego domu;) Quote
lika1771 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Bardzo sie ciesze super,czekam na decyzje.......... Quote
obraczus87 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Ja myślę, że decyzja już podjęta ;) a raczej na pewno podjęta. Lepszego domu Florka znaleźć nie mogła :) Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 obraczus87 napisał(a):Ja myślę, że decyzja już podjęta ;) a raczej na pewno podjęta. Lepszego domu Florka znaleźć nie mogła :) Tak, tak! Lilka chyba miała na myśli, że czeka na decyzję co z pieniędzmi, bo to Ona jest pieczolowitym skarbnikiem Florki. ;-) A ja wysyłam PW do krakowiaków i krakowianek. Quote
obraczus87 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Aaaaaaaaaaa przepraszam, nie zrozumiałam, ale dzisiaj miałam bardzo pracowity dzionek ;) Quote
wtatara Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 super wiesci. Czyli mała w poniedziałek u weta juz nie będzie. Celince bedziemy tak podrzucac sunie -musza byc małe Quote
Kenny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 oj widzę, że mała ma DS. nawet nie miałam kiedy zajrzeć na ten wątek, aż głupio. teraz też tylko na sekundkę wpadłam i nawet nie dam rady przeczytać ostatnich postów. ja niestety Jasza nie dam rady nigdzie pojechać w poniedziałek, bo gram wtedy koncert i cały dzień mam zawalony próbami, pomyślę czy znam kogoś kto mógłby pojechać. napiszcie do missieek zapytanie czy w tym dniu nie będzie w Krakowie, bo może akurat i wtedy by wzięła małą z powrotem do Katowic ze sobą. Quote
Kenny Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 wtatara napisał(a):super wiesci. Czyli mała w poniedziałek u weta juz nie będzie. Celince bedziemy tak podrzucac sunie -musza byc małe mam małą sunię, która potrzebuje DT ale ma 4 msc. sprawa pilna, wróciła z adopcji. Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Powysyłałam masę PW. Wtatara - masz zapchaną skrzynkę. Czy Ty mogłabyś podrzucić Florkę do Katowic za zwrotem kosztów benzyny? Quote
Recommended Posts