Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Czekamy na Obraczus!
Ale ja tam już się zaczynam cieszyć....:oops::eviltong:

To ja też powoli zaczynam się cieszyć.Czemu nie?Bardzo chciałabym przeczytac już tą radosną nowinę:)

Posted

[quote name='Nikus']Suuuuuuuuuuuuuuuuper:)
Tez tak myslę!!

Opcje transportowe sa różne, Pani Agnieszka też probuje załatwiać "swoimi kanałami"

Jeżeli w PONIEDZIAŁEK ktoś Florkę podrzuci do Katowic w godzinach popołudniowych, to FIGU zabierze małą do Warszawy.

Jak tam ciotki Krakowianki?
Da ktoś radę?
Za paliwo możemy chociaż troszkę dorzucić.

Posted

Vanili - dotarła do Pani Cecylii smycz od Ciebie!
Serdecznie dziekuję!!!

Założyłam wątek transportowy:
http://www.dogomania.pl/threads/203101-Szukam-transportu-28.02-z-Krakowa-do-Katowic-lub-w-innym-terminie-z-Krakowa-do-W-wy?p=16392414#post16392414

Na koncie Florki mamy 35 PLN.
Z bazarku który kończy się w poniedziałek, na razie na pewno będzie 50 PLN.
Więc mielibyśmy 85 PLN ...
Kombinuję.

Posted

Wizyta wypadła super. Jak na moje oko ;)
Bardzo fajna rodzina - wszyscy nie mogą doczekać się przyjazdu suni. Segement z ogródkiem, więc gdy bedzie ciepło Florka będzie mogła na dworze posiedzieć zapewne. POdejście ludzi bardzo, bardzo odpowiedzialne. Oczywiście zgoda na sterylizację. Jak dostanę maila do rodziny to podeślę im sprawdzone lecznice, gdzie można wykonać zabieg.

Sunia na pewno będzie miała mnóstwo atrakcji - dzieciaki nie mogą się doczekać, zabawki czekają, humory dopisują, więc jest oki. Oczywiście powiedziałam o wszystkim, jak to ja - gadam jak najęta. Państwo też pytali o kilka spraw :)

Florka naprawdę będzie mieć wspaniałą rodzinę, w której będzie kochana :)

Jeśli chodzi o transport to jesli uda się zorganizować transport z Figu to byłoby super ( za dojazd do Katowic Państwo mogą pokryć koszty paliwa). Jeśli się nie uda, wtedy będziemy inaczej kombinować. :)

Uffff.. na takie wizyty mogę chodzić :eviltong:

Posted

Jasza napisał(a):
Kazik - ja myslałam, że Ty jestes facetem..;-)
Wieści jeszcze nie mam.
Kolejna zmylona;)Kazik,to mój pies a ja jestem Baśka:)

obraczus87 napisał(a):
Wizyta wypadła super. Jak na moje oko ;)
Bardzo fajna rodzina - wszyscy nie mogą doczekać się przyjazdu suni. Segement z ogródkiem, więc gdy bedzie ciepło Florka będzie mogła na dworze posiedzieć zapewne. POdejście ludzi bardzo, bardzo odpowiedzialne. Oczywiście zgoda na sterylizację. Jak dostanę maila do rodziny to podeślę im sprawdzone lecznice, gdzie można wykonać zabieg.

Sunia na pewno będzie miała mnóstwo atrakcji - dzieciaki nie mogą się doczekać, zabawki czekają, humory dopisują, więc jest oki. Oczywiście powiedziałam o wszystkim, jak to ja - gadam jak najęta. Państwo też pytali o kilka spraw :)

Florka naprawdę będzie mieć wspaniałą rodzinę, w której będzie kochana :)

Jeśli chodzi o transport to jesli uda się zorganizować transport z Figu to byłoby super ( za dojazd do Katowic Państwo mogą pokryć koszty paliwa). Jeśli się nie uda, wtedy będziemy inaczej kombinować. :)

Uffff.. na takie wizyty mogę chodzić :eviltong:
Ależ fantastyczne wiadomości!Czy to będzie kolejny watek ze szczęśliwym zakończeniem?Myślę,że tak!I już się cieszę!Jasza,miałaś nosa co do tego domu;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja myślę, że decyzja już podjęta ;) a raczej na pewno podjęta. Lepszego domu Florka znaleźć nie mogła :)

Tak, tak!
Lilka chyba miała na myśli, że czeka na decyzję co z pieniędzmi, bo to Ona jest pieczolowitym skarbnikiem Florki. ;-)
A ja wysyłam PW do krakowiaków i krakowianek.

Posted

oj widzę, że mała ma DS. nawet nie miałam kiedy zajrzeć na ten wątek, aż głupio. teraz też tylko na sekundkę wpadłam i nawet nie dam rady przeczytać ostatnich postów. ja niestety Jasza nie dam rady nigdzie pojechać w poniedziałek, bo gram wtedy koncert i cały dzień mam zawalony próbami, pomyślę czy znam kogoś kto mógłby pojechać. napiszcie do missieek zapytanie czy w tym dniu nie będzie w Krakowie, bo może akurat i wtedy by wzięła małą z powrotem do Katowic ze sobą.

Posted

wtatara napisał(a):
super wiesci. Czyli mała w poniedziałek u weta juz nie będzie.
Celince bedziemy tak podrzucac sunie -musza byc małe

mam małą sunię, która potrzebuje DT ale ma 4 msc. sprawa pilna, wróciła z adopcji.