OlaAB Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 JustynaJK napisał(a):zgadza się,tylko pierwotnie ile psów z tego powodu ginęło tego nie wiemy,a obecnie jeszcze mamy do czynienia z ogromną ilością ras stworzonych przez człowieka i napewno inaczej gryzie pokarm owczarek a inaczej np pies krótkonosy,dla którego dieta BARF mogłaby być zabójcza a ile zwierząt karmionych suchą karmą ma skręt żołądka, problemy ze skórą, uczulenia, problemy gastryczne? tego nikt nie poda bo to nie jest w interesie firm produkujących karmy ilu z Was podaje suchą karmę zgodnie z zaleceniami na torbie "namoczyć i podać"? aby nie puchło w żołądku po otrzymaniu wody? Quote
outsi Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Wszystko to prawda... :roll: Moja terierka dostała skrętu śledziony po suchej karmie (namoczonej) :-( (dlatego chciałam przejść na barf), basset zatkał się barfem :-( .... Zatem teraz przechodzę na ryż + warzywa + miękkie mięso... Mam nadzieję, że tu już nie napotkam na niespodzianki :roll: ... Quote
JustynaJK Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 niespodzianki mogą być zawsze,są wpisane w nasze życie,na nic nie ma reguły Quote
outsi Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Oczywiście masz rację, Justynko... Ale chciałabym mieć przynajmniej świadomość, że zrobiłam wszystko, żeby zminimalizować ryzyko przykrych niespodzianek... A miłe niespodzianki zawsze mile widziane :) . Quote
Recommended Posts