choocolate Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Mam już upatrzonego szczeniaczka chińskiego grzywacza pp. I zamieżam już kompletować wyprawke. Co polecacie ? A co zupełnie sie nie przyda?:cool1: Quote
choocolate Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Szczerze mówiąc to nie wiem co daje hodowca. Ważne, że daje mi szczeniaka.:oops: Quote
maga18 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 hmm powinien dac troche karmy którą jadło szczenie u niego zeby nie miał nagłej zmiany pożywienia i powinien dać coś z zapachem domu (kocyk najlepiej) wiele hodowców jest zapisanych do klubów danej karmy i wtedy od tego klubu dostaje sie wyprawke gdzie jest jedzenie, zabawka, miska, obroza, smycz, ksiazeczka o opiece nad maluszkiem - aczkolwiek nie kazdy klub daje smycz i obroze :) oczywiscie do tego powinna byc ksiazeczka zdrowia i metryka a tak na poczatek to na pewno przyda się jakies legowisko, zabawki, gryzaki, szczotka, grzebien (metalowy!!!!) i jakis szampon dla szczeniat Quote
Recommended Posts