gabat Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [video=youtube;rVAWQMqxBpE]http://www.youtube.com/watch?v=rVAWQMqxBpE[/video] Pyzę razem z siostrą podrzucono do lecznicy w Żabiej Woli. Sunie były wygłodzone i zarobaczywione. Nasi lekarze zaopiekowali się dziewczynami, odrobaczyli, zaczepili a dla jednej już znaleźli dom. Sunia, która znalazła dom została nazwana Kluska, więc konsekwentnie siostrze daliśmy na imię Pyza. Pyza jest urocza, pełna szczenięcego wdzięku. Swoim spojrzeniem skrusza każde serce, co widać na filmie. Pilnie szukamy domu!!! Kontakt: Marzena - 502 387 206 [email]marzenasidor1@interia.pl[/email], Iwona - 668 878 280 [email]gabat@zigzag.pl[/email] Quote
anawa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jestem................ :) Wrzuciłam ten filmik na swój profil na facebook'u. Quote
Muffin Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ona jest cudowna! :loveu: Jakie są prognozy co do jej przyszłych rozmiarów? Quote
anawa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Według lekarza będzie niewielkim pieskiem............. Quote
Muffin Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dzięki! Tak właśnie mi się wydawało. Jest prześliczna. Jestem pewien, że bez trudu znajdzie swojego człowieka. Quote
Recommended Posts