opiolusy Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 witamy wszystkich! ineresuje nas wszystko co dotyczy rasy DOGO CANARIO!!!! hodowcy, ceny, zdjęcia i charekter psa w domu?? piękna rasa nie ma co!!!:cool3: Quote
miumiu Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 trafi mnie dzis :angryy: :evil_lol: jak nie york to kanaryjczyki podforum molosów MASZ TU a wyszukiwarkę w górnym prawym rogu pozdrawiam aaa no i witaj serdecznie, żeby było bardziej na temat moze napisz coś o sobie? Psa dopiero planujesz czy jesteś szczęśliwym posiadaczem/ką? Quote
marmara_19 Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 presa suczka pregowana plowa jest moim marzeniem:D:D i z tym moim marzeniem moj ONek ma okaje sie bawic:) a ja na to swoje marzenie u siebie w domq jeszcze poczekam:( Quote
Niufomanka:) Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Witam serdecznie nową dogomaniaczkę!!!:) Tutaj znajdziesz mnóstwo zdjęć doga canario:http://images.google.pl/images?hl=pl&q=dog%20canario%20&lr=&btnG=Szukaj+w+Google&sa=N&tab=wi Na www.google.pl znajdziesz mnóstwo informacji, nie potrafie wybrać najciekawszych. Gratuluje gustu, ślicne psiaki:) PoZdRaWiAm:) Quote
opiolusy Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='miumiu']trafi mnie dzis :angryy: :evil_lol: jak nie york to kanaryjczyki podforum molosów MASZ TU a wyszukiwarkę w górnym prawym rogu pozdrawiam aaa no i witaj serdecznie, żeby było bardziej na temat moze napisz coś o sobie? Psa dopiero planujesz czy jesteś szczęśliwym posiadaczem/ką? witamy! w psach jestesmy zakochani od lat. razemzmężem mieliśmy slicznego dobrmana, poteznie zbudowanego a przy tym łagodnego jak barenek, dla nas oczywisie a odolnie to z ffauna i flora jestemy zwiazani od zawsze maz jest sokolnikiem! Quote
opiolusy Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 pieskamamy w domku ale to rodzicow jest mix sznaucera z pionterm, wariat taki, a my stracilismy naszego kochanego dobermana brutusa w maju:placz: a wogole to psy kochamy razemz mezema maz z kolei uwielbia ptaki drapiezne jest sokolnikiem :multi: Quote
Recommended Posts