Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vanili']a co z tą drugą sunia co jest w schronisku? nie znalazłby sie dla niej jakiś DT?[/QUOTE]

Czekam na jej fotki,może ktoś tutaj na dogo zechce jej dać dt.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fibi:) napisał(a):
zapisuję sobie wątek. mała jamnikowata super jest, identyczna jak moja Fibi

• Tak,Malinka jest super.....niestety mój pies niebardzo ją akceptuje i muszę uważać,żeby coś jej nie zrobił,suka już się do niej przekonała,a kotka na razie obserwuje;)
    Miałam w jej sprawie jeden telefon,ale to rodzina z czwórką dzieci i myślę,że to nie jest to.

Posted

Ale dwa pikne maluchy. Ta kruszynka Malinka to chyba faktycznie zaraz pójdzie do domu.
    A ta druga sunia starsza, jakieś imię ma? Tez fajowa jest i faktycznie jej czekoladowy nosek jest mniam:)

Posted

bazarek mogę tylko podnieść- nie mój rozmiar. no u mnie rodzina "napaliła się" na Malinkę. ale wiem że gdy adoptujemy psa, to rodzice już nigdy nie pozwolą mi na DT, którym obecnie jestem....a wole pomagać w ten sposób. mała jest super, napewno znajdzie szybko domek

Posted

Rozumiem,jak miałam dt na Śląsku zakochałam się w 2 moich tymczasowiczach,ale wiedziałam,że jak sobie zostawię jeszcze jednego psa to tz już nigdy nie zgodzi się na bidę na dt.

A co do domku dla Malinki to u nas sprawa wygląda troszkę mniej interesująco,Szczytno to małe miasto,a dookoła wsie i nikt z okolic nie dzwonił.Miałam dosłownie 2 telefony w sprawie Malinki,nic konkretnego.

Posted

romenka napisał(a):
    A ta druga sunia w stosunku do dzieci wiadomo jaka jest?
    To jeszcze psie dziecko wystraszone i raczej spokojne.Myślę ,że do dzieci ok,ale jak trzeba będzie to sprawdzimy.

Posted

gazzy napisał(a):
    Może chcesz ;> ?

MARCHEWA napisał(a):
    Właśnie,może chcesz?:cool3:

Taaa... Jasne... A będziecie mnie pod mostem odwiedzać, jak mnie z domu z psami wyrzucą? :D

Posted

horacy dwa napisał(a):
    To jeszcze psie dziecko wystraszone i raczej spokojne.Myślę ,że do dzieci ok,ale jak trzeba będzie to sprawdzimy.

Myślę że warto by było sprawdzić...Myślę że jakby wszystko było ok mogłabym ją zabrać do siebie na DS.

Posted

[quote name='Litterka']Taaa... Jasne... A będziecie mnie pod mostem odwiedzać, jak mnie z domu z psami wyrzucą? :D
    Postaramy się... Ale chyba nie będzie takiej potrzeby ??

Posted

a Malinka ma ogłoszenia? no super jest, napatrzec się na nią nie mogę;) też mnie korciło żeby ją wziąć bo uwielbiam sunie.a swoje mam 2 samce, i tymczasowicz niestety też trafił się chłopak ;)