MARCHEWA Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='vanili']a co z tą drugą sunia co jest w schronisku? nie znalazłby sie dla niej jakiś DT?[/QUOTE] Czekam na jej fotki,może ktoś tutaj na dogo zechce jej dać dt. Quote
MARCHEWA Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Dzisiaj byłam porobić zdjęcia tej drugiej suni,zaraz wstawię fotki. Quote
horacy dwa Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Śliczne pieski są u nas w schronie i takie samotne ,zaglądajcie. Quote
MARCHEWA Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Jedno zdjęcie suni wstawiłam na 1 str.a to jest druga fotka. Quote
tanitka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 jejku jaka drobinka iiiiiii w schronisku :( Quote
fibi:) Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 zapisuję sobie wątek. mała jamnikowata super jest, identyczna jak moja Fibi [*] Quote
MARCHEWA Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 fibi:) napisał(a):zapisuję sobie wątek. mała jamnikowata super jest, identyczna jak moja Fibi Tak,Malinka jest super.....niestety mój pies niebardzo ją akceptuje i muszę uważać,żeby coś jej nie zrobił,suka już się do niej przekonała,a kotka na razie obserwuje;) Miałam w jej sprawie jeden telefon,ale to rodzina z czwórką dzieci i myślę,że to nie jest to. Quote
Litterka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Malinka jest słodka, ale ta druga sunia to dopiero! Prawie mój typ :) Quote
MARCHEWA Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Litterka napisał(a):Malinka jest słodka, ale ta druga sunia to dopiero! Prawie mój typ :) Właśnie,może chcesz?:cool3: Quote
GrubbaRybba Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Genialne gluty. Malinka cudna. Ta druga zresztą też fantastyczna. Ten czekoladowy nosem. Mniam. :) Quote
Atomowka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ale dwa pikne maluchy. Ta kruszynka Malinka to chyba faktycznie zaraz pójdzie do domu. A ta druga sunia starsza, jakieś imię ma? Tez fajowa jest i faktycznie jej czekoladowy nosek jest mniam:) Quote
MARCHEWA Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Myślałam,że za leczenie Malinki będę musiała zapłacić sama,ale okazało się,że schronisko jednak pokryje rachunek u weta. Niestety Malinka po ryżu z kurczakiem ma biegunkę i musi na razie dostawać saszetki Royala,dlatego zrobiłam dla niej bazarek na który zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/201594-Nowe-spódniczki-i-żakiet-r.38-na-dług-za-leczenie-chorej-na-parwo-Malinki-do-10.02 Quote
fibi:) Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 bazarek mogę tylko podnieść- nie mój rozmiar. no u mnie rodzina "napaliła się" na Malinkę. ale wiem że gdy adoptujemy psa, to rodzice już nigdy nie pozwolą mi na DT, którym obecnie jestem....a wole pomagać w ten sposób. mała jest super, napewno znajdzie szybko domek Quote
MARCHEWA Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Rozumiem,jak miałam dt na Śląsku zakochałam się w 2 moich tymczasowiczach,ale wiedziałam,że jak sobie zostawię jeszcze jednego psa to tz już nigdy nie zgodzi się na bidę na dt. A co do domku dla Malinki to u nas sprawa wygląda troszkę mniej interesująco,Szczytno to małe miasto,a dookoła wsie i nikt z okolic nie dzwonił.Miałam dosłownie 2 telefony w sprawie Malinki,nic konkretnego. Quote
romenka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 A ta druga sunia w stosunku do dzieci wiadomo jaka jest? Quote
horacy dwa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 romenka napisał(a):A ta druga sunia w stosunku do dzieci wiadomo jaka jest?To jeszcze psie dziecko wystraszone i raczej spokojne.Myślę ,że do dzieci ok,ale jak trzeba będzie to sprawdzimy. Quote
Isadora7 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Malinka na stronie SOS DLA JAMNIKÓW http://jamniki.eadopcje.org/psiak/120 :cool1: Quote
Litterka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 gazzy napisał(a):Może chcesz ;> ? MARCHEWA napisał(a):Właśnie,może chcesz?:cool3: Taaa... Jasne... A będziecie mnie pod mostem odwiedzać, jak mnie z domu z psami wyrzucą? :D Quote
romenka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 horacy dwa napisał(a):To jeszcze psie dziecko wystraszone i raczej spokojne.Myślę ,że do dzieci ok,ale jak trzeba będzie to sprawdzimy. Myślę że warto by było sprawdzić...Myślę że jakby wszystko było ok mogłabym ją zabrać do siebie na DS. Quote
gazzy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Litterka']Taaa... Jasne... A będziecie mnie pod mostem odwiedzać, jak mnie z domu z psami wyrzucą? :D Postaramy się... Ale chyba nie będzie takiej potrzeby ?? Quote
fibi:) Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 a Malinka ma ogłoszenia? no super jest, napatrzec się na nią nie mogę;) też mnie korciło żeby ją wziąć bo uwielbiam sunie.a swoje mam 2 samce, i tymczasowicz niestety też trafił się chłopak ;) Quote
romenka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Fibi bierz Malinkę ::P W sumie mieszkamy blisko siebie więc transport byłby za jednym zamachem ;) Quote
gazzy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 To jest bardzo dobry pomysł. Jestem ZA :) Quote
Recommended Posts