MARCHEWA Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [B][COLOR=red]Szukamy domków Malince która jest u mnie na dt i która wygrała z parwo,a także dla Czekoladki,która w schronisku także przeżyła po leczeniu na parwo.[/COLOR][/B] [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/9687/dsc02312zmniejszaczpl27.jpg[/IMG] Quote
MARCHEWA Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [B][COLOR=red]W DS U RUBI18[/COLOR][/B] Szukam dla tej ślicznej panienki po przejściach najlepszego domu pod słońcem. [IMG]http://img843.imageshack.us/img843/4301/dsc02262zmniejszaczpl85.jpg[/IMG] Quote
MARCHEWA Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [B][COLOR=red]W DS U ROMENKI.[/COLOR][/B] [B]To jest ta druga sunia,ma około pół roku,jest trochę większa od ratlerka,sięga do połowy łydki.[/B] [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/9687/dsc02312zmniejszaczpl27.jpg[/IMG] Quote
gazzy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ale wielka... Domek na 100% szybko się znajdzie :) Ważne , że czuje się lepiej. Quote
MARCHEWA Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Jutro Paweł ma zrobić zdjęcia tej drugiej suni,która bardzo potrzebuje dt. Quote
paweeł Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 tak dzisiaj będę w schronisku i wezmę aparat i pocykam zdjęcia. Oby im się udało znaleźć dobre domki ; ) Quote
tanitka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 jaki drobiażdżek z niej, a siostrzyczka ? :( Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Malinka dla porównania przy butelce z olejem,żeby zobaczyc jaki z niej okruszek: Quote
tanitka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 nie mozna dla siostrzyczki znaleźć na miejscu DT? Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='tanitka']nie mozna dla siostrzyczki znaleźć na miejscu DT?[/QUOTE] U nas w mieście nie ma dt.....ja wziełam małą awaryjnie........niestety moja 10-letnia sunia dzisiaj wymiotowała i bardzo się boję,że złapała coś od malutkiej.Myślałam nad zabraniem tej drugiej na dt,ale w tym wypadku jest to niemożliwe.Moja sunia dostała dzisiaj antybiotyk i przeciwzapalne leki. Malinka czuje się super,dzisiaj zjadła saszetkę Royala,nie ma wymiotów,koopki jeszcze nie było. Quote
magenka1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 paweł jeśli chodzisz do schroniska to mógłbyś zrobić nowe fotki tego pieska? My z Olsztyna wybieramy się do Szczytna porobić fotki ale na razie pogoda nam nie sprzyja sorry za offa ale to ziomal ze schronu ze Szczytna Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Widziałam tą sunię,ale wiem że Gazzy chyba zajęła się jej adopcją i założyła jej wątek na dogo.Paweł nie był dzisiaj w schronisku,bo u nas marna pogoda,może jutro się uda. Quote
Nevada Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 kurcze, ona jest jak 1/3 yorka (wielkoscią) :shake: zawsze się martwię o tak małe pieski Quote
horacy dwa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Strasznie maleńka jest ,jeszcze takiej malizny nie widziałam.Domki będą się bić. Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Nevada']kurcze, ona jest jak 1/3 yorka (wielkoscią) :shake: zawsze się martwię o tak małe pieski[/QUOTE] Malinka nie miała szans w schronisku,człowiek okrutnie ją w tym krótkim życiu potraktował. Quote
paweeł Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 przepraszam ale nie było mnie dzisiaj w schronisku ze względu na pogodę , padał kapuśniaczek i była straszna chlapa. więc nie wyszły by ładne zdjęcia. Quote
MARCHEWA Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Malinka zrobiła koopkę i na szczęście była ładna i bez krwi,myślę że teraz będzie już tylko lepiej.Ogłosiłam małą na allegro i ale.gratce. Quote
Isadora7 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ale drobinka. Czy mozna prosić dane kontaktowe, wstawię ją na stronę SOS DLA JAMNIKÓW Quote
MARCHEWA Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Isadora7']Ale drobinka. Czy mozna prosić dane kontaktowe, wstawię ją na stronę SOS DLA JAMNIKÓW Isadora7,dziękuję za pomoc;) Kontakt w sprawie adopcji Malinki: marchewy@o2.pl tel.693960672 Quote
vanili Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 a co z tą drugą sunia co jest w schronisku? nie znalazłby sie dla niej jakiś DT? Quote
horacy dwa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='vanili']a co z tą drugą sunia co jest w schronisku? nie znalazłby sie dla niej jakiś DT?[/QUOTE] Tak nadal jest w schronisku ,niestety nie mamy tutaj dt dla psów ja zabieram na dt koty ,a Marchewa czasami psy.Nie znamy osób które zechciałyby być dt. Quote
Recommended Posts