AiMiN Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A jak pięknie pozuje :loveu: Na łonie natury wygląda super! Wiedziała do kogo zapukać :D Quote
Juzaczka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 :-) Miśka (tak ma na imię) jest niesamowita... W sobotę wzięliśmy ją na kocią wystawę do Wrocławia (Marta wystawiała kota - a ja spałem z psem w samochodzie i zwiedzałem Wrocław), no i jak spałem to otwierałem okna w aucie do połowy, a Miśka siedziała mi na brzuchu i każdego kto przechodził koło samochodu musiała obwarczeć (a jak jeden chciał zajrzeć to mało życia nie stracił...), także mogłem spac spokojnie :-) A duże miasto, ruch, tramwaje, roboty drogowe, tłumy w ogóle jej nie przerażają - patrzy na mnie i dziarsko maszeruje :-) Świetny pies. A tak przy okazji - chyba znamy już scenariusz jej zaginięcia :-( Jak jechalismy do Wrocławia, to przy polnym zadrzewieniu zatrzymaliśmy się na siku... Wesoły pies zmienił się nie do poznania, Miśka bała się wyjść, jak ją wyciągnąłem, to przykleiła mi się do nogi (ale już bez radosnych podskoków)... Jak sią załatwiliśmy i zawróciłem do samochodu, to biegiem do niego poleciała, wskoczyła i zaczęła się trząść! Uspokoiła się dopiero po pół godzinie... Następne postoje brała już na luz, jak się przekonała, że jej nie zostawimy... Także najprawdopodobniej została wyrzucona z samochodu i zostawiona... Ale to już przeszłość - teraz ma kanapę i w ogóle :-) Quote
jotpeg Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jakie PIEKNE zdjecia!!! wspaniale, zwlaszcza na zielonej trawie :loveu: i wczesniejsze, zwlaszcza z kolorowa kotka :loveu: Quote
myszon Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 psiak przekochany :-) i niezwykle fotogeniczny !!! supsior .... Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 iękna Kosmatko, Kosmatko - jakich Ty Wspaniałych Ludzi spotkałaś:multi: Quote
Jagienka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 myszon napisał(a):pierun w mietłę strzelił ! :-) :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: nic dodać nic ująć... Quote
Juzaczka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 A tu nowe, dzisiejsze foteczki psiej bandy made in Sepis :D Quote
Jagienka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :crazyeye: Ale wspaniałe tereny do wylatania dla psiaków :loveu: Quote
Juzaczka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 To fakt, biegać to one mają gdzie :D A dziś nad nami latał ogromny ORZEŁ :) Quote
kiwi Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 o rany, szkoda ze nie ma takich blisko mojego domu ;0 to by psiaki biegały szate ma lekko potargana;) gratuluje decyzji :) Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Pobyt na tym watku, to uczta dogomaniaka!!!! Zdjęcia przepiękne, a psy... :loveu: Czy to prawda, że jużaki to bardzo wymagająca rasa??? Interesuje mnie głównie ich charakter i stosunek do ludzi... W Sopocie w schronisku był jużak, piękny i łagodny, nie znalazł się nikt, kto by go zechciał... Adoptowali go Holendrzy. Quote
Alaa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jaka ona piekna ta Wasza Misia, drugiemu piesiowi tez nic nie brakuje, ale co ta mala ma uszy to jest po prostu nie do pobicia:lol: Quote
Juzaczka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Fakt, że jużaki są wymagające... Ale moim zdaniem nie bardziej niż inne duże psy. Powszechnie panująca opinia jest niezwykle dla rasy krzwdząca :-( Są to cudowne psy w stosunku dla członków rodziny - a że są nieufne w stosunku do obcych - takie mają być :-) Napewno jednak można je bez problemu opanować i "stworzyć" sobie przyjaciela na którym można polegać. Nasz Bajka fantastycznie zaakceptowała małą Miśkę, super się razem bawią i nie ma żadnych problemów - a na spacerach jedna staje w obronie drugiej :-) Dowód tutaj: Miśka i Bajka http://www.sepis.net/filmiki/bajka_miska.wmv Bajka - wodne szaleństwa http://www.sepis.net/filmiki/bajka_woda.wmv Quote
Juzaczka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Kilka fotek z ostatniego spaceru :-) Quote
masienka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 piekne zdjecia a mala "miotelka" jest po prostu nie do pobicia ;) Quote
Juzaczka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 hehe :-) "miotełka" jest rzeczywiście nie do pobicia! megapies :-) zjechała już z nami pół polski! każdemu kto się waha mogę śmiało powiedzieć, że adopcja jakiegoś psiaka to chyba najlepszy sposób na fantastycznego przyjaciela... dla mnie moja "znajdka" nie ma wad :-) Quote
masienka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 wspaniale, ze jej sie udalo tak trafic. Wiedziala komu wpasc w oko :) A colak to tez Wasz nowy nabytek? Quote
Juzaczka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 nieeee :-) od 7 tygodnia życia cały czas z nami :-) a ma już 11 lat, mój pierwszy pies :-) Quote
AiMiN Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Juzaczka napisał(a):nieeee :-) od 7 tygodnia życia cały czas z nami :-) a ma już 11 lat, mój pierwszy pies :-) Ładny wiek i naprawdę świetna kondycja :) Chcemy więcej zdjęć :cool2: :Cool!: Quote
Jagienka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Już myślałam, że miotełka przeszła transformacje jak brzydkie kaczatko, :-o ;) ale widze, że te modele chyba tak mają... irokeza ma boskiego, jest prześmieszna :lol: Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale piękne modelki, co??? Miśka ma świetną fryzurkę :lol: Cała jest fajna!!! Cudowny psiak! Quote
AiMiN Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jeju, ale fajna ta sesja :loveu: Znajomi z Poznania mają sunię colli, ale to już starsza pani, bo ma ponad dyszkę na karku i świetnie się trzyma, więc miło mi spoglądać na Waszego dżentelmena :) Pozdr.! Quote
Recommended Posts