Cienka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Joguś miał być czarno białą dziewczynką :D ale myślę, że i tak był nam przeznaczony :) Teraz mogłabym pomyśleć o czarnej dziewczynce bo mój synuś ostatnio to zdrajca i woli tatuśka. Quote
Tascha Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 ;);) dobra wiadmośc dla czekoladoholików- dzisiaj było w radiu -regularne jedzenie czekolady ma dobry wplyw na zdrowie /redukuje poziom złego cholesterolu i costam jeszcze/ oraz...zapobiega nadmiernemu tyciu...!.... dlaczego, tego nie powtórze bu pinczery darły pyski akurat no i najwazniejszego nie usłyszałam, ale mówili ze w USA zrobiono badania i taki wyszedł wynik, tylko działa to wtedy, jak sie czekolade je regulanie /oczywiście nie pożera tony,ale je nieduze ilości regularnie/ :D HA ! Quote
Asiaczek Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='Tascha']Miała byc na razie jeden maluch,poniewaz czarno białe dziewczynki sie nie urodziły w Lady Congo. Ale jak zobaczyłam gębusię Kingi, jak juz miała 4 tygodnie to wyszły dwa maluchy nie jeden , i zamiast dwóch czarnych, jedno jest rude ;) Jest coraz cieplej, więc banda zamiast rozwalać chałupę, głównie łobuzuje na dworze :) To pewnie masz potem spokój w domu, bo wsie leżą i śpią. I posapują;) [quote name='Tascha'];);) dobra wiadmośc dla czekoladoholików- dzisiaj było w radiu -regularne jedzenie czekolady ma dobry wplyw na zdrowie /redukuje poziom złego cholesterolu i costam jeszcze/ oraz...zapobiega nadmiernemu tyciu...!.... dlaczego, tego nie powtórze bu pinczery darły pyski akurat no i najwazniejszego nie usłyszałam, ale mówili ze w USA zrobiono badania i taki wyszedł wynik, tylko działa to wtedy, jak sie czekolade je regulanie /oczywiście nie pożera tony,ale je nieduze ilości regularnie/ :D HA ! Hm, trzeba się nad tym regularnym podjadaniem czekolady zastanowić;) pzdr. Quote
Tascha Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Wieczorem jak towarzystwo padnie, tak do rana spia jak aniołki :) a o czekoladzie to na powaznie,w tv któryms informacyjnym programie tez o tym dzisiaj mówili Quote
Buszki Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A jaka to jest ta "niewielka ilość" ?Bo dla mnie,to i tabliczka była by za mała na takie miano :diabloti:. Quote
Tascha Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 A nie wiem, bo jakos nie powiedzieli..moze to zalezy od "danego osobnika " ;) a mówisz o tabliczce 100 gr czy tej duzej..?:D Quote
Buszki Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No pewnie,ze tej dużej :diabloti:.Mała,to na jeden ząb :evil_lol:. Quote
Tascha Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 A to nie wiem, mniemam ze mysleli o nieco mniejszych iloscicach ;) osobiscie mała zżeram na raz jak mam "natchnienie", z dużą nie próbowałam jeszcze tak zeby od razu o-jeszcze mi sie jeden program przypomniał- kiedys ogladałam o dziewczynce ,która zywi sie praktycznie tylko czekolada i tym co czekoladowe /ale głównie czekolada/, autentycznie nie chciała nic innego jeść, z tego co pamietam była w wieku wczesno szkolnym i tak jadła odkad zaczeła samodzielnie jeśc matka wraz z dietteykami próbowali wprowadzac do jej jadłospisu cos innego ale z marnym skutkiem mała miała co pewien czas robione badania,czy wszystko jest ok- i...wyniki były ok ;) i wcale nie była gruba-normalne dziecko tyle,ze żywiące sie autentycznie czekolada ;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... Sprawa pilna! http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20073374 Pzdr. Quote
Recommended Posts