Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
To daj przepis aby nie trzeba było ucierać żółtek z cukrem, bo ja na to nie mam siły.

a ciasto o dziwo wyszło, jest całkiem smaczne, ale na ciepło faktycznie było lepsze (i mniej zdrowe :diabloti:)

Ja żeby było szybciej z tym cukrem to odpowiednią ilość przerabiam na puder i miksowanie trwa kilka chwil komu by się chciało czekać aż cukier się rozpuści:evil_lol:.

Posted

A ja wiem gdzie są.Na terenie strzelnicy sportowej w Zielonej Górze.Tydzień temu,na wystawie byłyśmy i ludziska z krzaków nawet prawdziwki wynosili.Rok temu było to samo.

Posted

Znajomemu żona z psem zaginęła przed oceną,chyba też jako pretekst wystawę potraktowała :diabloti:.W ostatniej chwili się pojawiła,oczywiście z grzybkami :evil_lol:.

• 4 weeks later...
Posted

U nas dzisiaj dzień zaczął sie baaardzo wczesnie rano -Lisa urodziła maluszki-same rudo białe suczki :)
wiecej info i fotki wkrótce-na razie padam i ide spac...
Niedlugo Kiwi i Blus;)

Posted

Aniu, może ktoś będziezainteresowany, dlatego wstawiam ten link:
W Czechach jest Pani, która robi takie cudne obróżki dla psiaków:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001225164108
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002806432471

Napisałam do niej z prośba o podanie ceny. I chcę zamówić dla Serka (na razie tylko jedną) taką, jak dla charta.
Może jeszcze ktoś jest zainteresowany...?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A wczoraj Kiwaczek urodziła następne maleńtasy:) Gratulacje!
Doczytałam na FB, ale tam nie ma info nt. ani ilości ani płci...
Pzdr.
Miocik na "S", 5 sztuk wszystkiego: 3 psy + 2 suczki:) ruudaski i pręgate:)

Tascha
, sorki, że tak się wtranżalam z tymi informacjami, aleTy pewnie zarobiona, a ja mam te info z FB:) Nie gniewasz się?

pzdr.

Posted

Ojej :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale u Taschy musi byc teraz fajnie. Uwielbiam jak maluchy juz chodzą i psocą- użyczyłabym obu rękawów sweterka :evil_lol: Baski lubią coś tarmosić a ja mogę tak sie bawić codziennie :diabloti: Hihi teraz tylko czekać aż otworzą ślepka i wystartuja do zabawy :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
chyba 6+5.... albo ja źle licze...
Najlepiej, jakby Tascha się wypowiedziała...

pzdr.

Przepraszam- ja widzialam tiez na FB 6 diewczynek w pierwszym miotu- drugym 5 - Asiu tak, masz racje 6+5 !