Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym zapytać się kto z was był na tym obozie z psem ? i kto będzie wybierał się tam w 2011r ? Chcę jechać z moim psem ale chciałabym zobaczyć co napiszecie o tym obozie słyszałam, że jest super a co wy sądzicie ?
strona- [url]www.obozzpsem.pl[/url]

Posted

Nie słyszałam jeszcze o niczym takim, ale z chcęcią bym się tam wybrała. Tylko muszę dowiedzieć się jeszcze czego o tym obozie, by mieć pewność, że ten czas obozu będzie wspaniały dla nas obydwu...

Posted

Poszukałam informacji na temat tego obozu i zapowiada się nieźle. Poprzedni uczestnicy byli zadowoleni, dzwoniłam również do biura organizuącego obóz i dowiedziałam się, że informacje o obozie 2011 pojawią się na stronie www.obozzpsem.pl w marcu.

Posted

Dziękuję za informacje, również będę dzwonić do organizatorów obozu. Przed tym chciałam coś wiedzieć. Znajoma tam była i jest tam co roku, zdjęcia mówiły same za siebie -jest bardzo fajnie .
Pozdrawiam

Posted

No to może się tam spotkamy. Pewnie wezmę również koleżankę... Jest jeszcze kilka obozów z psem, ale większość jest od 16 lat. Szkoda tylko, że nie ma na tym obozie obedience czy dog dance. Może w tym roku dodadzą coś nowego ;)

• 3 months later...