Izuniaa12 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Chciałabym zapytać się kto z was był na tym obozie z psem ? i kto będzie wybierał się tam w 2011r ? Chcę jechać z moim psem ale chciałabym zobaczyć co napiszecie o tym obozie słyszałam, że jest super a co wy sądzicie ? strona- [url]www.obozzpsem.pl[/url] Quote
agairiki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nie słyszałam jeszcze o niczym takim, ale z chcęcią bym się tam wybrała. Tylko muszę dowiedzieć się jeszcze czego o tym obozie, by mieć pewność, że ten czas obozu będzie wspaniały dla nas obydwu... Quote
Izuniaa12 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 informacje sa na strona- www.obozzpsem.pl Z tego co słyszałam jest tam super ale chcę dowiedzieć się o tym więcej jesli mam jechac tam w te wakacje . Quote
agairiki Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Poszukałam informacji na temat tego obozu i zapowiada się nieźle. Poprzedni uczestnicy byli zadowoleni, dzwoniłam również do biura organizuącego obóz i dowiedziałam się, że informacje o obozie 2011 pojawią się na stronie www.obozzpsem.pl w marcu. ________________________________________________ Quote
Izuniaa12 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Dziękuję za informacje, również będę dzwonić do organizatorów obozu. Przed tym chciałam coś wiedzieć. Znajoma tam była i jest tam co roku, zdjęcia mówiły same za siebie -jest bardzo fajnie . Pozdrawiam Quote
agairiki Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No to może się tam spotkamy. Pewnie wezmę również koleżankę... Jest jeszcze kilka obozów z psem, ale większość jest od 16 lat. Szkoda tylko, że nie ma na tym obozie obedience czy dog dance. Może w tym roku dodadzą coś nowego ;) Quote
Recommended Posts