supergoga Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Odezwał się domek, który jako pierwszy potwierdzał chęć adopcji Sammusia. Wysłał ankietę - ok. Domek w Poznaniu - zaraz będzie sprawdzany, wizytowany. I zobaczymy. Gdyby były chętne domki na maluszki - są jeszcze 3 przepiękne szczeniątka - zapraszamy na stronę: www.fdz-animalia.pl Balko, Kajko i Majka. Niebawem będą zdjęcia nowe. Myslę, że Grzybkowa i Bleblehul - którzy przyjeli na tymczas Majeczkę - na ich wątku - wyżej jest link - pokażą jaka piękna. Quote
zuzolina Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Piesio już jest w drodze do Poznania:) Quote
supergoga Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Aga juz się szykuje po psiaka i nowy domek także. Sprawdzony i będzie pod stałym nadzorem naszej wolontriuszki - która mieszka obok. Quote
supergoga Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='agatuch']halo, halo ;) jestem zainteresowana tym maluszkiem. póki co jestem w Poznaniu, piesek jednak miałby być w domu rodzinnym, z moim tatą. czy Sammy nadal nie ma domu? jeśli to się potwierdzi, dzwonię i dowiaduję się czegoś więcej ;)[/QUOTE] Domek wybrany - zgłosił się wcześniej, ankieta super. Ale czekają jeszcze: Majka, Balko i Kajko. W wątku szczeniaków bedą niebawem nowe fotki. Może któryś wpadnie w oko. Quote
zuzolina Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 No to bardzo się cieszę:) Zasługuje sznupa na kochającą rodzinę. Zwłaszcza jak sobie przypomnę jak traktowali go poprzedni właściciele... Quote
supergoga Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pieso przekazany. W tygodniu myśle, że Aneta zrobi wizyte po-adopcyjna i bedą fotki. Quote
What May NN Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='supergoga']Pieso przekazany. W tygodniu myśle, że Aneta zrobi wizyte po-adopcyjna i bedą fotki.[/QUOTE] dobrze, że Sammy już w DS :-) podjadę w tygodniu, a nawet podejde bo to bardzo blisko mnie! myślę, że będę też widywać Sammiego na spacerkach ;-) Quote
supergoga Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Sammy ponoc cudowny jest. Żeby nie zmarzł TZ z Aga zawieźli Pana z psiakiem w objęciach do domu. Pan miał sporo zwierzaków, kiedys nawet uratował sarenkę. Ma wielkie serce. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mamy też obiecane wieści i fotki. A reszta relacji od Anety w tygodniu. Quote
Marylin Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wspaniale. Pod czujnym okiem Anety i to w domku miłośnika zwierzkaków - Sammy będzie miał super życie :-) Quote
zuzolina Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 a co tu tak cicho?? może jakieś zdjątko by się znalazło,hmmm?:razz: jestem ciekawa jak tam młodemu sie życie układa w nowym domu, z nowym opiekunem. Poprzednia właścicielka nawet raz nie wspomniała o psie, nawet się nie zapytała gdzie psiak pojechał...:shake:takie było właśnie jej zainteresowanie psem:angryy: Quote
What May NN Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Mam złe wieści - Sammy wraca z adpocji!!!!!!! Pan wyjeżdża na kontrakt do danii, no i się okazało, że Pani jest uczulona ... Quote
Ajula Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kiedy mamy go zabrać? a my nawet nie mamy miejsca dla tych z Leszna :( Quote
What May NN Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 noo super :-( i co zrobić z takim małym gzubem?? ma tydzień! Quote
supergoga Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja bym nawet nie czekała, bo pan w desperacji wciśnie komuś i nawet nie będziemy wiedzieć komu. Normalnie szlag mnie trafił. Rolf wrócił do Buku po 4 latach, teraz Sammy. Jasna cholera. Quote
malvaaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dziewczyny odezwijcie sie do tych domków ktore byly zainteresowane psiakiem, moze nadal szukają. zycze powodzenia :) Quote
KateBono Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 What May NN napisał(a): i co zrobić z takim małym gzubem?? No wiesz co ;) Quote
Ajula Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 KateBono napisał(a):No wiesz co ;) ........a my z Anetą wracając w poniedziałek z wizyty dla Balka cieszyłyśmy się, że wreszcie trochę się u Was zluźni i trochę odpoczniesz, i zatroszczysz się o swoje zdrowie :roll: Quote
What May NN Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Kate - znowu nas uratujecie, a tak jak pisała wyżej Ajula marzyłam o tym by Was ciut odciążyć! Wy takie dobre dusze z Bea - nie odmawiacie w potrzebie i nie wiem jak Wam się odwdzięczymy! biedny Sammy.. kurde no!!!!!!!!! Quote
What May NN Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 a to aktualny Sammy znów szukający domu Uploaded with ImageShack.us Quote
supergoga Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zabierzemy go może dzisiaj, może jutro. Jak najszybciej się postaramy, tylko jakos musimy zgrać to z pracą. Quote
Asia_Rawicz Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 What My NN dziękuje za podesłanie wątku. Oczywiście, że zrobię mu ogłoszenia. Jak możesz to zamieść aktualne zdjęcia Sammy'ego tu na wątku albo podeślij mi na maila asia1141@wp.pl No i jakiś tekst do ogłoszeń by się przydał, bo ten z pierwszej strony to nieaktualny. Quote
supergoga Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Facet oddał Sammego komuś. Jedziemy właśnie zaraz z Aneta sprawdzić - bo wymusilam namiary. Napiszę jak wrócę. Quote
Recommended Posts