Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odezwał się domek, który jako pierwszy potwierdzał chęć adopcji Sammusia. Wysłał ankietę - ok. Domek w Poznaniu - zaraz będzie sprawdzany, wizytowany. I zobaczymy.
Gdyby były chętne domki na maluszki - są jeszcze 3 przepiękne szczeniątka - zapraszamy na stronę: www.fdz-animalia.pl

Balko, Kajko i Majka.
Niebawem będą zdjęcia nowe. Myslę, że Grzybkowa i Bleblehul - którzy przyjeli na tymczas Majeczkę - na ich wątku - wyżej jest link - pokażą jaka piękna.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agatuch']halo, halo ;)
jestem zainteresowana tym maluszkiem.
póki co jestem w Poznaniu, piesek jednak miałby być w domu rodzinnym, z moim tatą.
czy Sammy nadal nie ma domu?

jeśli to się potwierdzi, dzwonię i dowiaduję się czegoś więcej ;)[/QUOTE]

Domek wybrany - zgłosił się wcześniej, ankieta super.
Ale czekają jeszcze: Majka, Balko i Kajko.
W wątku szczeniaków bedą niebawem nowe fotki. Może któryś wpadnie w oko.

Posted

[quote name='supergoga']Pieso przekazany. W tygodniu myśle, że Aneta zrobi wizyte po-adopcyjna i bedą fotki.[/QUOTE]

dobrze, że Sammy już w DS :-)
podjadę w tygodniu, a nawet podejde bo to bardzo blisko mnie! myślę, że będę też widywać Sammiego na spacerkach ;-)

Posted

Sammy ponoc cudowny jest. Żeby nie zmarzł TZ z Aga zawieźli Pana z psiakiem w objęciach do domu.
Pan miał sporo zwierzaków, kiedys nawet uratował sarenkę. Ma wielkie serce.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mamy też obiecane wieści i fotki. A reszta relacji od Anety w tygodniu.

• 2 weeks later...
Posted

a co tu tak cicho?? może jakieś zdjątko by się znalazło,hmmm?:razz:
jestem ciekawa jak tam młodemu sie życie układa w nowym domu, z nowym opiekunem. Poprzednia właścicielka nawet raz nie wspomniała o psie, nawet się nie zapytała gdzie psiak pojechał...:shake:takie było właśnie jej zainteresowanie psem:angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Ja bym nawet nie czekała, bo pan w desperacji wciśnie komuś i nawet nie będziemy wiedzieć komu. Normalnie szlag mnie trafił. Rolf wrócił do Buku po 4 latach, teraz Sammy.
Jasna cholera.

Posted

KateBono napisał(a):
No wiesz co ;)

........a my z Anetą wracając w poniedziałek z wizyty dla Balka cieszyłyśmy się, że wreszcie trochę się u Was zluźni i trochę odpoczniesz, i zatroszczysz się o swoje zdrowie :roll:

Posted

Kate - znowu nas uratujecie, a tak jak pisała wyżej Ajula marzyłam o tym by Was ciut odciążyć! Wy takie dobre dusze z Bea - nie odmawiacie w potrzebie i nie wiem jak Wam się odwdzięczymy!
biedny Sammy.. kurde no!!!!!!!!!

Posted

What My NN dziękuje za podesłanie wątku.
Oczywiście, że zrobię mu ogłoszenia.
Jak możesz to zamieść aktualne zdjęcia Sammy'ego tu na wątku albo podeślij mi na maila asia1141@wp.pl
No i jakiś tekst do ogłoszeń by się przydał, bo ten z pierwszej strony to nieaktualny.