Diamant Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Miło spedziłam weekend ponownie w Vilnie - wystawka mała ale za to bardzo przyjemna......... PSY: Kl.młodzieży: 1.Ginger z Samotni Christa Zw.Mł.NJwR BOB 2.Lakis Laim S V JAS. Kl.otwarta: 1.Corleone Szalais. oc.bdb SUKI: Kl.młodzieży: 1.Voda Terierkowo Zw.Mł. W tym momencie VODA ukończyła Mł.Ch.Litwy 2.Dora Sapn Salis oc.bdb. Kl.otwarta: 1.Helianta Laim S V JAS oc.bdb Kl.Championów: 1.LT CH Gaja Erebus Laim S V JAS Ginger z Samotni Christa Zw.Mł.NJwR BOB Lakis Laim S V JAS. Corleone Szalais .Voda Terierkowo Zw.Mł. .Dora Sapn Salis LT CH Gaja Erebus Laim S V JAS Bardzo dziękuje w tym momencie Sergiejowi i jego żonie za pomoc i za miło spedzony czas poza ringiem :P Pozdrawiam. Quote
bongobongo Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 GRATULKI I POZDROWIENIA OD NAS (SZCZEGÓLNIE OD IGORA :lol: ) A jak hotel? Wesela nie było, czasem ?:evil_lol: Quote
Diamant Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name='bongobongo']GRATULKI I POZDROWIENIA OD NAS (SZCZEGÓLNIE OD IGORA :lol: ) A jak hotel? Wesela nie było, czasem ?:evil_lol: Dzięki za graty :) Niestety ten hotel był na weekend cały zajęty tylko dzięki uprzejmości hodowców AST-ów z Wilna mieliśmy bardzo przyjemny i tani motel .........było w nim poprostu bosko - cisza i spokój a co najważniejsze dosłownie 10 min do wystawy. Pzdrawiam i prosze "wyczochrać" rudego ode mnie i pozdrowić synka:lol: oraz córe. Quote
bongobongo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nie ma tego złege, co by..... Rozumiem, że macie namiary na fajny motel, o który będzie się można w przyszłości uśmiechnąć? :lol: :lol: Rudasek wyczochrany, dzieciaki pozdrowione, chociaż w przypadku Igora nie było to konieczne, bo jak widzi Wasze zdjęcia, to komdentuje "Moi znajomi" ;) Nawet samochód Artura wypatrzył w Krynicy Morskiej po Sopocie ( ja głowy sobie nie dam uciąć) i gdyby nie fakt, że my byliśmy akurat po drugiej stronie ulicy, to pewnie musiałby sprawdzić, czy ma rację :lol: Quote
Diamant Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 bongobongo napisał(a):Nie ma tego złege, co by..... Rozumiem, że macie namiary na fajny motel, o który będzie się można w przyszłości uśmiechnąć? :lol: :lol: Rudasek wyczochrany, dzieciaki pozdrowione, chociaż w przypadku Igora nie było to konieczne, bo jak widzi Wasze zdjęcia, to komdentuje "Moi znajomi" ;) Nawet samochód Artura wypatrzył w Krynicy Morskiej po Sopocie ( ja głowy sobie nie dam uciąć) i gdyby nie fakt, że my byliśmy akurat po drugiej stronie ulicy, to pewnie musiałby sprawdzić, czy ma rację :lol: Jak by sprawdził to napewno by się przekonał że to Artur :cool3: był w Krynicy w tym czasie - ale chłopak ma bystre OKO - no prosze :crazyeye: jak bedziesz potrzebowała namiaru na hotelik w Wilnie nie ma zadnego problemu. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts