Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miło spedziłam weekend ponownie w Vilnie - wystawka mała ale za to bardzo przyjemna.........

PSY:
Kl.młodzieży:
1.Ginger z Samotni Christa Zw.Mł.NJwR BOB
2.Lakis Laim S V JAS.
Kl.otwarta:
1.Corleone Szalais. oc.bdb
SUKI:
Kl.młodzieży:
1.Voda Terierkowo Zw.Mł. W tym momencie VODA ukończyła Mł.Ch.Litwy
2.Dora Sapn Salis oc.bdb.
Kl.otwarta:
1.Helianta Laim S V JAS oc.bdb
Kl.Championów:
1.LT CH Gaja Erebus Laim S V JAS
Ginger z Samotni Christa Zw.Mł.NJwR BOB

Lakis Laim S V JAS.

Corleone Szalais

.Voda Terierkowo Zw.Mł.

.Dora Sapn Salis

LT CH Gaja Erebus Laim S V JAS

Bardzo dziękuje w tym momencie Sergiejowi i jego żonie za pomoc i za miło spedzony czas poza ringiem :P
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='bongobongo']GRATULKI I POZDROWIENIA OD NAS
(SZCZEGÓLNIE OD IGORA :lol: )

A jak hotel? Wesela nie było, czasem ?:evil_lol:

Dzięki za graty :)
Niestety ten hotel był na weekend cały zajęty tylko dzięki uprzejmości hodowców AST-ów z Wilna mieliśmy bardzo przyjemny i tani motel .........było w nim poprostu bosko - cisza i spokój a co najważniejsze dosłownie 10 min do wystawy.

Pzdrawiam i prosze "wyczochrać" rudego ode mnie i pozdrowić synka:lol: oraz córe.

Posted

Nie ma tego złege, co by..... Rozumiem, że macie namiary na fajny motel, o który będzie się można w przyszłości uśmiechnąć? :lol: :lol:

Rudasek wyczochrany, dzieciaki pozdrowione, chociaż w przypadku Igora nie było to konieczne, bo jak widzi Wasze zdjęcia, to komdentuje "Moi znajomi" ;)
Nawet samochód Artura wypatrzył w Krynicy Morskiej po Sopocie ( ja głowy sobie nie dam uciąć) i gdyby nie fakt, że my byliśmy akurat po drugiej stronie ulicy, to pewnie musiałby sprawdzić, czy ma rację :lol:

Posted

bongobongo napisał(a):
Nie ma tego złege, co by..... Rozumiem, że macie namiary na fajny motel, o który będzie się można w przyszłości uśmiechnąć? :lol: :lol:

Rudasek wyczochrany, dzieciaki pozdrowione, chociaż w przypadku Igora nie było to konieczne, bo jak widzi Wasze zdjęcia, to komdentuje "Moi znajomi" ;)
Nawet samochód Artura wypatrzył w Krynicy Morskiej po Sopocie ( ja głowy sobie nie dam uciąć) i gdyby nie fakt, że my byliśmy akurat po drugiej stronie ulicy, to pewnie musiałby sprawdzić, czy ma rację :lol:

Jak by sprawdził to napewno by się przekonał że to Artur :cool3: był w Krynicy w tym czasie - ale chłopak ma bystre OKO - no prosze :crazyeye:
jak bedziesz potrzebowała namiaru na hotelik w Wilnie nie ma zadnego problemu.

Pozdrawiam.