Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się chyba nie do końca wszystko zrozumiałam.
3.06 jest wystawa klubowa w Senec
4.06 jest międzynarodówka w Nitrze
5.06 jest międzynarodówka w Nitrze?

Wiem, że na Nitrę są zgłoszenia do 01.04, a na Senec?
Jakby ktoś był w stanie wyjaśnić łopatologicznie to będzie miło;)

Posted

[quote name='Elitesse']teraz na wszystkich wystawach psy ras polskich sa za free :)
Nawet nie zwróciłam na to uwagi...

[quote name='konikowa']Ja się chyba nie do końca wszystko zrozumiałam.
3.06 jest wystawa klubowa w Senec
4.06 jest międzynarodówka w Nitrze
5.06 jest międzynarodówka w Nitrze?
Wiem, że na Nitrę są zgłoszenia do 01.04, a na Senec?
Jakby ktoś był w stanie wyjaśnić łopatologicznie to będzie miło;)
Ja się nie doczytałam, że w Senecu jest wystawa klubowa. Za to doczytałam, że krajowa...

Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Asiaczku - myslisz moze nad BUSem na te wystawy?

Myślałam, ale juz nie myslę. Jadę z koleżanką jej samochodem.
Natomiast wiem, że kilka osób jest zainteresowanych wynajęciem busa. Więc może tak się zebrac razem do kupy i wynająć...?

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A ja szukam transportu na te 3 wystawy z bardzo grzecznym basenji.

My chyba się wybierzemy więc jak coś to możesz z nami jechać, ale jeszcze dam znać jak będę pewna.

Posted

Ja bym chciała, ale wybitnie nie pasuje nam obsada (moja Misia miała w swojej niemałej kerierze wystawowej jedną, jedyną ocenę bdb, właśnie od jednego z naszych sędziów na tej wystawie... :roll: - tak że ta osoba jest na szczycie mojej "czarnej listy" sędziów, u których nie wystawiam).

Posted

Flaire napisał(a):
Ja bym chciała, ale wybitnie nie pasuje nam obsada (moja Misia miała w swojej niemałej kerierze wystawowej jedną, jedyną ocenę bdb, właśnie od jednego z naszych sędziów na tej wystawie... :roll: - tak że ta osoba jest na szczycie mojej "czarnej listy" sędziów, u których nie wystawiam).

Oj szkoda, ze słodkiego ptysia nie będzie.

Posted

Nitra organizowana jest na obszernym kompleksie, hale sa czyste i jest full miejsca, parking tez super, ja polecam jak najbardziej! Gorzej Senec, czesto jest tam problem z ringami - male, nie wyrownane, do tego slonce chc zabic, a dojazd do parkingu(bo tylko tam mozna parkowac) jest koszmarny - kolejki, pelne slonce, czysta patelnia i bardzo malo miejsca, jedyne co jest dbre, to jezioro w poblizu... ale i do niego mozna sie przyczepic :(

Posted

[quote name='Shaluka']Nitra organizowana jest na obszernym kompleksie, hale sa czyste i jest full miejsca, parking tez super, ja polecam jak najbardziej! Gorzej Senec, czesto jest tam problem z ringami - male, nie wyrownane, do tego slonce chc zabic, a dojazd do parkingu(bo tylko tam mozna parkowac) jest koszmarny - kolejki, pelne slonce, czysta patelnia i bardzo malo miejsca, jedyne co jest dbre, to jezioro w poblizu... ale i do niego mozna sie przyczepic :([/QUOTE]
Nam się udało podjechac samochodem prawie pod sam ring., który akurat był ładnie ocieniony.
Ale, faktycznie, niektóre ringi, to patelnia. Nic nie mogę napisac o parkingu, bo... nie pamiętam; nam się udało wjechać na teren i prawie pod sam ring.

Pzdr.

Posted

[quote name='Agasia']A ja nie moge sie zdecydowac - Nitra czy Bratyslawa..[/QUOTE]
Rozumiem, że sędziowie i tu i tu odpowiadają?
No to zobacz, gdzie bliżej:)

Pzdr.